!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
VasmaV:
--- Quote from: kacey on May 29, 2014, 09:59:37 AM ---
--- Quote from: kacey on May 28, 2014, 09:08:37 PM ---Μπορειτε να μου κανετε μια ανακεφαλαιωση για το τι ισχυει και σε ποιες εταιρειες ΣΗΜΕΡΑ για το θεμα κουκουλα? Ποια προσφερει πληρη (ή εστω με καποια απαλλαγη) καλυψη για τη κουκουλα. Μιλαμε για ζημιες απο τρακαρισμα, κλοπη, βανδαλισμο, τα παντα.
--- End quote ---
Κανεις? Γραψτε ωρε παλικαρια οσοι γραφετε τιμες, και το τι ισχυει για τη κουκουλα.
--- End quote ---
H Εθνική την καλύπτει. 100ε απαλλαγή για κακόβουλες γράφει το συμβόλαιο μου
kacey:
Χαχα, ευχαριστω αλλα Εθνικη εχω και ξερω. Για αλλες ψαχνω (γιατι τελικα ειναι πανακριβη). :oops:
spoumi:
--- Quote from: Alex on May 29, 2014, 02:44:08 AM ---Σπύρο γιατί τόσα πολλά;
Και του Ηλία είναι αρκετά.
Είμαι επαρχία βέβαια και παίζει ρόλο κι αυτό
Sent from my Nokia 3310
--- End quote ---
Λογικά αυτό θα παίζει ρόλο Άλεξ.
Εμένα με βλέπω για την ώρα να κάθομαι στην International Life με την οποία δεν είχα κανένα θέμα και η τιμή της είναι καλύτερη της anytime από ό,τι βλέπω.
nmwisima:
H AIG νομίζω καλύπτει και σίγουρα την καλύπτει με απαλλαγή η ANYTIME.
Skyggedans:
...επίσης - αν δεν έχει σημειωθεί ήδη - η Hellas Direct δεν καλύπτει την κουκούλα, σε οποιοδήποτε πρόγραμμά της, ακόμα και με μικτή που έχει κακόβουλες ενέργειες.
Η διευκρίνιση που πήρα στο αν καλύπτεται με κάποιο τρόπο ήταν πως μόνο σε περίπτωση πυρκαγιάς και ολικής καταστροφής του αυτοκινήτου, την καλύπτουν. :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version