!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Gas21:
Αντωνη βαλε την πιο φθηνη.Κι εγω anytime εχω.Ουτως η αλλως και με ασφαλιστη να τα λες τετ α τετ δεν αλλαζει κατι.Και να τον δειρεις δε θα σου δωσουν κατι παραπανω αν δε θελουν.
nmwisima:
Η μονη που ειναι τελειως χωρις ασφαλιστη και πραγματικά φθηνή ειναι η Hellas Direct.
Εγω, με ολα πλην μικτης, πληρωνω 274 ευρω ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Βεβαια εχω και 10% εκπτωση λογω παλαιού πελάτη.
Να σας πω ομως εδω κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμας που έχουμε κουκουλα.
Η ANYTIME καλύπτει και κουκούλα σε περίπτωση μερικής κλοπής, αντίθετα με την Hellas Direct.
Α.
Sent from my SadoMaso-N9005
gianic:
Εγω εχω Αnytime οπως και στα αλλα αμαξια μου. Προτιμω 1000 φορες call center παρα να παιζω χαλασμενο τηλεφωνο με τον ασφαλιστη μου.
Οσες φορες εχω μεινει ερχονται με συγχρονα φορτηγα μεσα στο μισαωρο ακομα κι αν εχεις μεινει απο βενζινη. Χωρις γκρινιες και ειρωνιες.
Μια φορα την πατησα με το Rx8 το οποιο δεν καλυπτει η anytime, με Groupama φοινιξ(με ασφαλιστη γνωστο μου). Oι τυποι ειναι ΓΤΠ.
Εμεινα 12 το βραδυ απο βενζινη(μαλακια μου οκ αλλα δεν βρηκα πουθενα ανοιχτα στο Λαυριο) το φορτηγο ηρθε μετα απο 4.5 ωρες και μου ζητησαν 120 € επειδη εμεινα απο βενζινη και δεν ηταν βλαβη.
Εν τω μεταξυ με εβαλαν να παρω μονος μου την οδικη που συνεργαζονταν(δεν ειχαν καν δικα τους φορτηγα!!!!!) και να κανω deal με αυτους (!!!!)
Τελικα πηραν τα @@ μου γιατι ξεφυσωσα τον CPS και το αμαξι τους ειπα οτι χαλασε. Βεβαια τα @@ τα πηρα κι εγω λογω της απιστευτης καθυστερησης τους.
Ενα αλλο θετικο της Anytime τωρα που το θυμηθηκα.
Εχω αγορασει το καινουριο miata και μενω μεσα στη μεση της Καποδιστριου επειδη ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε ξεχασει να μου αναφερει οτι το αμαξι ειχε διακοπτη για την τρομπα της βενζινης, τον οποιο πατησα καταλαθος.(ηταν μεσα στη μοκετα)
Απο αμελεια μου ειχα ξεχασει να το ασφαλισω. Παιρνω τηλ. anytime, πληρωνω με πιστωτικη, ρωταω το call center απο ποτε ισχυει η οδικη και μου απανταει απο τωρα. Της λεω εχω μεινει πειραζει; μου λεει κανενα προβλημα θα στειλουμε φορτηγο αμεσως.
Επαγγελματιες και το call center τους εξυπηρετικοτατο.
nmwisima:
Εσυ παντως βόιδι. :D
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
saldale:
Τελικά ανανέωσα με την Anytime. Τα πάντα όλα εκτός απο μεικτή, ετήσια στα 425€. Μια χαρά και αχρείαστη!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version