!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (120/169) > >>

saldale:
Η προσφορά που έχω απο την Anytime για τα πάντα ολα εκτός απο μεικτή, με αξία κλοπής 12.000, ετήσια, είναι στα 425€.
Στην Interasco που είμαι τώρα θέλουν αντίστοιχα 530€ για ετήσια ανανέωση.

Δεν είναι και λίγα τα 105€ διαφορά. Τα σχόλια που διάβασα στο topic για την Anytime είναι ως επί το πλείστον θετικά.

Επίσης στις παροχές έχει και αυτό:
Σημειώνεται ότι για οχήματα ανοικτού τύπου (cabrio), ισχύει απαλλαγή €300 για τυχόν ζημιές που θα υποστεί η κουκούλα κατά την προσπάθεια της κλοπής.

Με βλέπω να το προχωράω. Τι λέτε?

teopoulos:
Τράκαραν την αδερφή μου στον πίσω προφυλακτήρα που έχει Auris και είχε ασφάλεια Anytime και φυσικά έφταιγε ο άλλος,
και της είπαν ότι της καλύπτουν 114 ευρώ για να αντικαταστήσει τον προφυλακτήρα που θέλει αλλαγή και φυσικά βάψιμο και εργασία!!!

http://www.car.gr/parts/view/4214224/

Συνεπώς πρέπει να βρει φαναρτζή που να της χρεώσει 44 ευρώ βάψιμο, εργασία και ΦΠΑ για την αντικατάσταση του προφυλακτήρα!

Υπάρχει κανείς??

Εγώ μπορεί να δίνω πολλά για να έχω Ασφα-ΛΗΣΤΗ αλλά όποτε έχει χρειαστεί με έχει κάνει μάγκα και έχω πληρωθεί στην ώρα μου και με το παραπάνω!
(Πέρα από το να μου ασφαλίσει για φωτιά κλοπή το μάζντα μου λόγω κουκούλας και παλαιότητας)

SteliosR:
Αντωνη 105 ευρο ειναι ενα σημαντικο ποσο. Παρολα αυτα με ολες τις ιντερνετικες ασφαλειες αν την χρειαστεις μιλας με call centre οτι συνεπαγεται αυτο. Δεν ξερω αν θα προχωραγα....

Theo:
Από προσωπική εμπειρία - έχω εθνική ασφαλιστική χωρίς προσωπικό ασφαλιστή, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με call center όσες φορές έχει χρειαστεί.

Βέβαια η ποιότητα και η εξυπηρέτηση του call center μπορεί να διαφέρει από ασφαλιστική σε ασφαλιστική και σίγουρα αντιλαμβάνομαι την ανάγκη κάποιος να έχει ένα συγκεκριμένο άτομο να μιλάει/συμβουλεύεται/βρίζει κλπ.

:)

el loco:
saldale τι απαλλαγη εχεις στην interasco(450euro) και τι στην anytime(1000 euro)... δεν συγκρινεις ιδια πακετα,..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version