!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Gas21:
Μη βασίζεστε απαραίτητα σε ονόματα μεγάλα,γιατί είδαμε τί πάθαμε και με την ΑΣΠΙΣ...
Anytime εχω κι εγω,βέβαια απο πίσω ξέρουμε ποιό καθίκη είναι ιδιοκτήτης, αλλα anyway,anytime.
Trelos7:
Anytime είχα στο smart. Σε ατύχημα της αδερφής μου, το αμάξι πήγε ολική και αν και ταλαιπωρήθηκα 1-2 μήνες, εν τέλει πήρα ακέραιο το ποσό για το οποίο ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο. Θέλει ωστόσο "κυνήγι" η υπόθεση.
Κατά τα άλλα, σε ατύχημα που προκάλεσα, ο άλλος αποζημιώθηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα, ενώ 1 φορά που χρειάστηκα γερανό, ήρθε στο μισάωρο (!) και με περίμενε και στο βουλκανιζατέρ μήπως τον ξαναχρειαζόμουν.
Ευρωπαϊκή πίστη είχε ο πατέρας μου για χρόνια. Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του Μάνου, πιο ακριβή αλλά πολύ σωστή στις πληρωμές.
Τώρα έχω επιλέξει Generali, η οποία είναι και αυτή ακριβή, δεν την έχω χρειαστεί όμως για να δώσω feedback.
coverdale:
Εγώ μέσω insurancemarket έκανα μικτή στην Interamerican το περασμένο μήνα. 336 με οδική βοήθεια απαλλαγή 600 ευρώ που μειώνεται 100 αν πας για την επισκευή στο δικό τους συνεργείο/φανοποιείο και αξία αυτοκινήτου 7000.
iliasfyntanidis:
Εγώ είχα Allianz χρόνια.Όταν μου έριξε ένας την μηχανή ο οποίος ήταν ανασφάλιστος μόνος μου την έτρεξα την υπόθεση.Πλέον ούτε τηλεκατευθυνόμενο δεν ασφαλίζω εκεί.
HOUZIK:
320 με ολα εκτος μικτης και αξια 14000 στην Ε.Πιστη...Μια φορα την χρειάστηκα οταν μου κλεψαν το dvd player και 'ξηγήθηκε αμέσως...
Επισης, σε αλλο αυτοκίνητο της οικογενείας, που χρειάστηκε βάψιμο ο πίσω προφυλακτήρας (με φιλική) σε 12 μέρες από το ατύχημα, πλήρωσε :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version