!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (118/169) > >>

Spiros_53:
γνωστός μου με anytime μια χαρά μέχρι στιγμής

SteliosR:
το κακο με τις ιντερνετικες ασφαλειες ειναι πως οταν γινει η μαλακια, πρεπει να μιλας με call center με οτι συνεπαγεται αυτο. Προσωπικα επειδη μου εχουν κλεψει αυτοκινητο, κ σκισει την κουκουλα, προτιμω να δινω 20-30 euro παραπανω και να ξερω με ποιον μιλαω.

Manolis:
Eurolife τα πάντα εκτός μεικτής περίπου 240 το εξάμηνο.Αξία 12.000 και οδική βοήθεια.

option-D:
Ευρωπαϊκή Πίστη, 1800cc '05 nbfl με αξία 6000€ , τα πάντα όλα εκτός μεικτής , 290€ το εξάμηνο.
Πολλά είναι αλλά επειδή τη χρειάστηκα 2 φορές όλα έγιναν τάχιστα και οι πληρωμές πολύ γρήγορα.
Νομίζω τα αξίζει, σε σχέση πχ με την anytime που με βασανίζουν ακόμα για ένα ατύχημα που είχα το '11  :???: και πρέπει να αποζημιώσουν τον άλλο..
ΤΡΑΓΙΚΟΙ :-X

panosk:
Anytime online 400€ το χρονο , ολα πλην μεικτης και οδικη φυσικα !!!
Την εχω χρειαστει μια φορα που επεσε ενος φιλου το μηχανακι απ τον αερα ενω ηταν παρκαρισμενο στο εμπρος αριστερο φτερο μου, το πηγα στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της anytime που τυχαινει να ειναι και φιλου στην αγια παρασκευη ( audi & vw ) .
Το αφησα και απλα πηγα και το πηρα οταν ηταν ετοιμο, βαζοντας μια υπογραφη μονο.
ΑΑΑ χρειαστηκε να παρω και τηλ να κλεισω ραντεβου πραγματογνωμονα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version