!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
george1.8:
--- Quote from: VasmaV on December 12, 2012, 03:16:23 PM ---
--- Quote from: takisnb on December 11, 2012, 10:32:06 PM ---Κουκούλα καλύπτουν η Εθνική και η Interamerican.
--- End quote ---
εθνική έχω εγώ. Ισχύει η κάλυψη της κουκούλας στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί τουλάχιστον προς το παρόν δεν την έχω χρησιμοποιήσει (και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ)
δίνω 520 το εξάμηνο για μεικτή με απαλλαγή 400 ευρώ και όλες τις καλύψεις. Η αξία είναι στα 10κ.
--- End quote ---
Τσέκαρε τα ψιλά γράμματα, γιατί η Εθνική απ'όσο ξέρω σου καλύπτει την κουκούλα ΜΟΝΟ σε περίπτωση τρακαρίσματος και όχι από τον κάθε μ@λ@κ@ που θα στην σκίσει...
Και η ERGO καλύπτει κουκούλα.
aimkara:
--- Quote from: george1.8 on December 18, 2012, 12:40:02 PM ---
--- Quote from: VasmaV on December 12, 2012, 03:16:23 PM ---
--- Quote from: takisnb on December 11, 2012, 10:32:06 PM ---Κουκούλα καλύπτουν η Εθνική και η Interamerican.
--- End quote ---
εθνική έχω εγώ. Ισχύει η κάλυψη της κουκούλας στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί τουλάχιστον προς το παρόν δεν την έχω χρησιμοποιήσει (και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ)
δίνω 520 το εξάμηνο για μεικτή με απαλλαγή 400 ευρώ και όλες τις καλύψεις. Η αξία είναι στα 10κ.
--- End quote ---
Τσέκαρε τα ψιλά γράμματα, γιατί η Εθνική απ'όσο ξέρω σου καλύπτει την κουκούλα ΜΟΝΟ σε περίπτωση τρακαρίσματος και όχι από τον κάθε μ@λ@κ@ που θα στην σκίσει...
Και η ERGO καλύπτει κουκούλα.
--- End quote ---
:o πιστεύω οτι για να σκιστεί η κουκούλα από τρακάρισμα, μάλλον θα είναι για ολική τ' αμάξι.. :-\
georgep800:
Σε 'μενα πάντως ο ασφαλιστής μου είχε πει ότι την καλύβει στις κακόβουλες ενέργειες!
george1.8:
Και μένα, αλλά δυστυχώς δεν είχε δει ούτε αυτός τα ψιλά γράμματα....Δειτε το καλού κακού όσοι έχετε EΘνική...
VasmaV:
thanks γιώργο θα το κοιτάξω αν και απο τις συζητήσεις που έχω κάνει, μου καλύπτει την κουκούλα και για κακόβουλες
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version