!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (11/169) > >>

kostasmx5:

--- Quote ---Φιλε κωστα μην μου λες για την ατλ.ενωση γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι,ηταν να αποζημιωθω πριν χρονια κ μου τα πρηξανε μεχρι να τα παρω,πηγα στα γραφεια τους κ μονο λιμπα δεν τα εκανα.Να σημειωθει οτι δεν ημουν ασφαλισμενος εκει απλα θα αποζημιωνομουνα απο εκει λογω ασφαλειας αυτου που με τρακαρε..
--- End quote ---

Ουυυπς!  :-\
Τι να σου πω φίλε Γιώργο.. Γνωστός μας είναι ο τύπος που την έχει.. δεν μπορούσα να κανω κι αλλιως..
Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία απο ασφαλιστικές.. ελπίζω να μην βρεθώ στην θέση που βρέθηκες κι εσυ..  :-[

Theo:
σημερα πηγα στην ασφαλιστικη μου (Εθνικη) και μειωσα την αξια του αυτοκινητου απο 26k σε 20k,το ποσο που κερδισα ηταν 14€ :???:..δεν τα λες και πολλα...

Manolis:
Υδρόγειος για 6 μήνες με απαλλαγή 600 ευρώ και Β.Μ 2
Όλες οι καλύψεις και κουκούλα (Εθνική κ Υδρόγειος καλύπτουν) και αξία οχήματος 18k.
Το συνολάκι 500 ευρώπουλα.

Theo:
μικτη θα κανω απο Σεπτεμβριο,ρωτησα σημερα και μου ειπαν για απαλλαγη 200€(οταν θα κανω θα ειναι για 400-600€) 150€ επιπλεον οποτε θα παει το 6μηνο κατι λιγοτερο απο 500€.Να προσθεσω ομως οτι εχω εκπτωση στην Εθνικη.

Liakos:
Προσφατα ανανεωσα την ασφαλιση του miata μου.O ασφαλιστης μας, μου προτεινε να αλλαξω ασφαλιστικη.Ετσι λοιπον bye bye General Union(απο την οποια εμεινα απολυτα ικανοποιημενος τη μοναδικη φορα που χρειαστηκε να χρησιμοποιησω). Νεο συμβολαιο στην Interasco της οποιας η υπαρξη μου διεφευγε ως τωρα...Ελπιζω να μην ειναι καμια φολα. ::-
Απλη καλλυψη + μερικη και ολικη κλοπη με αξια αυτοκινητου 21.000, με κοστος 309ευρω/6μηνο...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version