!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (100/169) > >>

mx5mk1:

--- Quote from: nmwisima on September 05, 2012, 08:03:01 PM ---Δεκτόν κύριε Ρεβ.

Πρέπει παντως να ομολογήσω ότι με κέρδισε πάρα πολύ με μια ματιά που έριξα η HELLAS-DIRECT.

https://www.hellasdirect.gr/home

--- End quote ---


Στο 120i:

Η premium ασφάλιση (όλα εκτός από μικτή) βγαίνει 200ευρώ λιγότερα το χρόνο στη hellas-direct απ οτι στην anytime.

H μικτή όμως (τα πάντα μέσα) με την ίδια απαλλαγή είναι πολύ πιο ακριβή (400++ ευρω το χρόνο) στη HellasDirect.


(η απλή ασφάλιση στη HellasDirect -χωρίς κλοπή κλπ- δεν συμφέρει, είναι πολύ μικρή η διαφορά σε σχεση με premium)

Basilmx5:
Απτην μια, ωραια ειναι να πληρωνεις πιο λιγα, και μαλιστα στις μερες μας ολοι το επιδιωκουμε, το μονο που με ανησυχει στις ασφαλιστικες ειναι το ποσο φερεγγυες ειναι οταν θα πρεπει να αποζημιωσουν... εκει μονο οποιος εχει εμπειρια μπορει να πει.

SIMOS:
Η όλη εμπειρία μου ένα χρόνο τώρα είναι πολύ θετική.  Έχουμε ασφαλισμένα σε αυτήν 3 αυτοκίνητα.  Την έχω χρειαστεί 2 φορές. Τη μία φορά φταίγαμε, την άλλη έφταιγαν.  Και τις 2 φορές ήρθε επι τόπου μηχανή της Interamerican (είναι και η εταιρεία που παρέχει τις υπηρεσίες της Anytime), πολύ γρήγορα εν αντιθέση με την Αστυνομία και κατέγραψε το ατύχημα και αυτό ήταν όλο.  Δεν ασχολήθηκα καθόλου.  Τη δεύτερη φορά ειδικά που δεν φταίγαμε, μας έδωσε μία λίστα με εξουσιοδοτημένα συνεργεία και επισκευάστηκε το αυτοκίνητο σε 1 ημέρα χωρίς καμία δική μου ενέργεια και χωρίς να πληρώσω τίποτα.
Το μόνο που με έχει ενοχλήσει μέχρι στιγμής είναι που από το πρώτο εξάμηνο στο δεύτερο αύξησαν το ποσό χωρίς καμία δική μου ενημέρωση και έπρεπε να τους πάρω τηλ για να μου εξηγήσουν ότι αφορούσε αύξηση που έκαναν όλες οι ασφαλιστικές, λόγω της αύξησης του ποσού της μέγιστης αποζημιώσης στις 750.000€, αν το θυμάμαι καλά. 
Επειδή όμως έχουν μαζέψει πολύ κόσμο, πιστεύω ότι σε λίγο δεν θα είναι και πολύ φτηνή.

Skyggedans:

 Να περιμένετε κ άλλες αυξήσεις. Τα ποσά αποζημίωσης αυξήθηκαν κι άλλο, στο 1.000.000 ευρώ από 750.000

Reverant:
Εμένα στην πρώτη ανανέωση μου το μειώσανε 15 ευρώ και στην 2η το αυξήσανε 5.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version