!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
nmwisima:
Τελικά ρε μάγκες, αξίζει η Anytime Online???
Μου βγαίνει 180 ευρώ λιγότερα ετησίως από αυτή που μου κάνει ο (φίλος) πράκτορας.
Η οδικη βοήθεια που τη συνοδεύει πως ειναι?
Ήδη στην Hellas-Direct μου βγάινει 490 ετησίως, από 600 που πληρώνω τώρα.
Α.
mx5mk1:
^ Α. , οδική βοήθεια* στην anytime online ισχύει σε ατύχημα, μηχανική βλάβη ακόμα και σε περίπτωση που μείνουμε από βενζίνη ή ακόμα και από ελαστικό.
Επιβεβαιωμένο το παραπάνω
*ονομάζεται "πλήρης οδική βοήθεια" και ισχύει σε κάθε συμβόλαιο (μου φαίνεται ότι παλαιότερα η οδική τους βοήθεια κάλυπτε μόνο την περίπτωση ατυχήματος)
nmwisima:
Ναι, ότι έχει πλήρη οδική το ξέρω. Το θέμα ειναι αν όντως ειναι καλή και εξυπηρετικοί.
Γενικά ποιες ειναι οι εντυπώσεις από όσους την έχουν προτιμήσει?
Γενικά ο ασφαλιστής μου μου είπε "Δεν μπορώ με τίποτα να χτυπήσω την τιμή της. Ειναι θέμα αν σου ταιριάζει. Είναι απρόσωπη και κάνεις όλο το τρέξιμο μονος σου"
nikosmk1:
Λιγο ακυρο,αλλα θα το πω μπας και γνωριζει καποιος..Στις 2 αυγουστου αγορασα ενα μηχανακι.Στις 3 αυγουστου παππους πεταγεται απο στοπ και καρφωνω πανω του.(Ειχα βγαλει ασφαλεια εγω)Η ασφαλεια του παππου δεν ανελαβε ολοο το ποσο της ζημιας,για την ακριβεια δεχθηκε να πληρωσει 400 απο 700 που ηταν η ζημια και μιας και δεν μπορουσα να το φτιαξω τους ειπα να με αποζημιωσουν και να τελειωνει το θεμα.Ελα που ομως τωρα θελουν να κατστρεψω το μηχανακι εντελως , πραγμα που με δεν με συμφερει καθολου γτ με τα τετρακοσια ευρω που μου δινουν εχω μπει κατα πολυ μεσα.Μπορω να κανω κατι τωρα τουλαχιστον οχι να κονομισω εγω ρε παιδια αλλα να μην μπω μεσα και 500 ευρω για μια μερα κυκλοφορια..
Αν δεν ειναι στο σωστο μερος ας μετακινηθει.
Reverant:
Η anytime online είναι τέλεια μέχρι τώρα. By far η πιο φθηνή, κάνεις ανανεώσεις μόνος σου και δεν κρέμεσαι από τους ασφαλιστές (3 διαφορετικοί μέχρι τώρα δυστυχώς με έχουν γράψει γενικότερα πατόκορφα), κάνεις αναγγελία ζημιών επίσης online, η οδική μία φορά που την χρειάστηκα (ύστερα από πλύσιμο μοτέρ, λολ), ήρθε σε 10 λεπτά. Επίσης μου κατεβάσανε αυτόματα το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο, σημαντικό και αυτό. Δεν την έχω χρειαστεί για αποζημίωση μέχρι τώρα, αλλά θεωρώ ότι δεν θα είναι καλύτερη ή χειρότερη από οποιαδήποτε άλλη. Η δουλειά της κάθε ασφαλιστικής είναι να προσπαθεί να σου δώσει όσα λιγότερα χρήματα γίνεται, και όσο το δυνατό αργότερα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version