!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
vagmann:
--- Quote from: el loco on April 06, 2012, 11:12:57 AM ---international life θα εννοει..
--- End quote ---
Σωστα!Ευχαριστη εκπληξη η τιμη,καθως περσι για τις ιδιες καλυψεις ειχα πληρωσει 195 με την Aegean.
el loco:
σιγα μην ειχες πληρωσει και την qatar airliways!!!!!!(χουμορ)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ!!!!!
αιγαιον ρε δικε μου!
vagmann:
--- Quote from: el loco on April 06, 2012, 01:38:49 PM ---σιγα μην ειχες πληρωσει και την qatar airliways!!!!!!(χουμορ)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ!!!!!
αιγαιον ρε δικε μου!
--- End quote ---
ΓΟΥΑΤΕΒΕΡ...ρε δικε μου... :tease:
Stav:
οι διαφορες πλεον ειναι τραγικες τοσο απο εταιρεια σε εταιρεια, αλλα κ απο το τοπο διαμονης που θα δηλωσεις....για ιδιο αυτοκινητο και καλυψεις με τοπο διαμονης Αθηνα τα ασφαλιστρα ειναι 261 ευρω και για τοπο διαμονης νησι των Κυκλαδων, 142 ευρω στην Anytime...... (αα!! ειχε κ ενα 10ευρο διαφορα το να δηλωσεις Βυρωνα απο Ηλιουπολη :) :) :) )....
Basilmx5:
Ρωτησα ασφαλιστη και μου ειπε οτι 3 νομιμοι τροποι υπαρχουν στο να ασφαλισεις ενα αμαξι σε διαφορετικο τοπο...
1. Να το λεει η αδεια κυκλοφοριας.
2. Να ανηκεις στη ΔΟΥ της περιοχης.
... και αν κανενα απτα παραπανω δεν υπαρχει, θα πρεπει η εταιρεια στην οποια δουλευεις να δωσει βεβαιωση οτι απασχολεισαι στη συγκεκριμενη περιοχη.
Τα παραπανω ειναι δικαιολογητικα για την ασφαλιστικη, διοτι σε περιπτωση ψευδους δηλωσης ως κατοικια, και τυχει και ζητηθει ενα απτα παραπανω και δεν υπαρχει, τοτε ο ασφαλιζομενος εχει προβλημα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version