!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (90/169) > >>

dimsabas:
Σοβαρά μιλάς; Δε θα σε αφήσει; Εμένα μου το είχε προτείνει από μόνος του.  :llol: :llol: :llol:

jSkyline:
Και εμενα παντως ο δικος μου πατερας δηλωνει σαν εδρα το σπιτι στο χωριο πραγμα βεβαια που ισχυει κιολας μιας και περναει εκει τις μισες μερες του μηνα. Το μονο που του ζητηθηκε ειναι ενας λογαριασμος και αλλο ενα χαρτη απο το δημο (νομιζω). Κανει δηλωση εδω στην Αθηνα, αλλα ετσι και αλλιως εχει σπιτι στο ονομα του, ειναι δημοτικος συμβουλος εκει, και καποια στιγμη που αντικατεστησε και ενα σπασμενο τζαμι το εκανε εκει. Σκεφτομουν μηπως κανω και εγω το ιδιο αντιστοιχα με το σπιτι στα Χανια που ειναι στο ονομα μου, αλλα δεν ξερω τι γινεται με τους λογαριασμους εκει μιας και δεν ειναι στο ονομα μου.

vagmann:
Εξαμηνο INLIFE με 140€ στο βασικο πακετο για το miataki μου φετος... :giveheart:

Basilmx5:
Inlife? Καινουργια? τι ειναι αυτη? Της εχεις εμπιστοσυνη οτι θα σε καλυψει? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι κ το ψαχνω για κατι πιο οικονομικο αφου το κινω επιλεκτικα λογω χρονου...

el loco:
international life θα εννοει..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version