!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (86/169) > >>

gr8:

--- Quote from: Trelos7 on January 12, 2012, 05:42:58 PM ---El loco έχω και εγώ μια ερώτηση. Μπορώ να ασφαλίσω όχημα που βρίσκεται σε ακινησία σε ιδιωτικό γκαράζ, έναντι κλοπής;

--- End quote ---

χωρίς να είμαι σίγουρος 100% μπορείς, είχα ρωτήσει φίλο πρώην ασφαλιστή (δλδ δεν ασχολείται τώρα) και μου είχε πει μπορεις να το ασφαλίσεις σαν αντικείμενο ή κατι τέτοιο.. (ρώτα κανα ασφαλιστή καλύτερα  ;) )

Phaethon:
Μου είπαν ότι έχει προστεθεί (επειδή έτσι θέλουν ρε παιδί μου...) υπηρεσία αυτοκινήτου αντικατάστασης, 6 ευρώ, σε περίπτωση συνεργείου. Έκανα μείωση αξίας αυτοκινήτου και έπεσε από 552 στα 512 τώρα... Μου είπαν γενικά ότι δύσκολα θα βρω καλύτερη, με χαμηλή απαλλαγή (600 ευρώ) και τις καλύψεις που έχει μέσα αυτή.  :'( (IntLife)

dimsabas:
Ζορίζονται οι ασφαλιστικές.

Reverant:
Τον Αύγουστο γύρισα από Εθνική που είμουνα (μικτή, ~500ε το εξάμηνο) σε anytime online με όλες τις καλύψεις και οδική, πλην μικτής. Τότε έδωσα 276ε αν θυμάμαι καλά. Ήρθε το ανανεωτήριο, 262ε, μείωση δηλαδή. :good:

panosmx51.8:

--- Quote from: Reverant on February 15, 2012, 02:11:16 PM ---Τον Αύγουστο γύρισα από Εθνική που είμουνα (μικτή, ~500ε το εξάμηνο) σε anytime online με όλες τις καλύψεις και οδική, πλην μικτής. Τότε έδωσα 276ε αν θυμάμαι καλά. Ήρθε το ανανεωτήριο, 262ε, μείωση δηλαδή. :good:

--- End quote ---
Η anytime οντως ειναι η πιο φτηνη λυση αλλα,
Δεν εχεις νομικη προστασια.Απαραιτητη καλυψη κατα τη γνωμη μου.Μπαινει extra εαν θες και επισης
ο,τι και αν γινει τρεχεις μονος σου.Σε περιπτωση τρακαρισματος,κλοπης κλπ....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version