!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (85/169) > >>

vagmann:
Μην ξεχνατε να κανετε αναπροσαρμογες στην σημερινη αξια του αυτοκινητου,οχι οσο ηταν καινουριο...
Κυνηγατε του ασφαλιστες σας για καλυτερες τιμες...Υπαρχουν πολλες και φτηνες πορτοκαλιες πλεον!

el loco:
οι μικτες στα cabrio οχηματα(και οχι μονο οι μικτες) αλλαζουν απο οδηγο σε οδηγο  απο οχημα σε οχημα και απο περιοχη σε αλλη περιοχη..υπαρχουν εταιρειες στις οποιες παιζουν ρολο πολλα στοιχει απο την αδεια και το διπλωμα..ρωτηστε τους ασφαλιστες..μην ντρεπεστε..

(εκτος αν το εχετε ρωτησει ηδη και δεν εψαξαν)

GENERAL:

--- Quote from: el loco on January 12, 2012, 01:53:36 PM ---οι μικτες στα cabrio οχηματα(και οχι μονο οι μικτες) αλλαζουν απο οδηγο σε οδηγο  απο οχημα σε οχημα και απο περιοχη σε αλλη περιοχη..υπαρχουν εταιρειες στις οποιες παιζουν ρολο πολλα στοιχει απο την αδεια και το διπλωμα..ρωτηστε τους ασφαλιστες..μην ντρεπεστε..

(εκτος αν το εχετε ρωτησει ηδη και δεν εψαξαν)

--- End quote ---

Φιλε μου εσυ σαν ασφαλιστης (...εαν θυμαμαι καλα) μια μικτη ασφαλεια σε NC με κουκουλα, οδικη, νομικη και χαλαζι (...δλδ τα παντα) ποσο μπορεις να την "βρεις"???

Trelos7:
El loco έχω και εγώ μια ερώτηση. Μπορώ να ασφαλίσω όχημα που βρίσκεται σε ακινησία σε ιδιωτικό γκαράζ, έναντι κλοπής;

el loco:
στρατηγε το mx5  εχει softtop οποτε περιοριζει τις ασφαλιστικες "λυσεις".. η καλυτερη λυση για εναν εμπειρο(στα χρονια) οδηγο κατα την αποψη μου ειναι η chartis,αλλα αν δεν εχω στοιχεια μπροστα μου δεν μπορω να πω τιμη.

τρελακια7 αποσο γνωριζω θα πρεπει να πληρωσεις και τις υποχρεωτικες καλυψεις απο το νομο και προσθετεις μονο ολικη κλοπη..δεν γνωριζω αν καποιο γραφειο στην ελλαδα το κανει αυτο(lloyds)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version