!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (75/169) > >>

iNFiNiTy:

--- Quote from: HOUZIK on October 22, 2011, 07:45:11 PM ---και εγω ευρωπαικη πιστη εχω...με τις ιδιες καλυψεις του κωνε, αλλα αξια 17000, πληρωνω 370.....βεβαια το δικο μου ειναι του 2008.
αααα και η ευρωπαικη πιστη με την διαρρηξη που ειχα με πληρωσε αμεσα χωρις πολλα πολλα :exaclty:

--- End quote ---
Τελικά παίζει ρόλο η περιοχή.
Εγώ με τις ίδιες καλύψεις πληρώνω 230-240.

cymru:
Μια ερώτηση... μέχρι τώρα είχα Μεικτή σε διάφορες εταιρίες και τώρα πληρώνω (στη Σάρτη) 515€ το εξάμηνο, με οδική, κάλυψη κουκουλας, απαλλαγή 400€ και αξία αυτοκινήτου 14000€. 28/10 λήγει και δεν ξέρω τι να κάνω μιας και τα λ7 είναι ΠΟΛΛΑ!! Το έψαξε ο ασφαλιστής μου για πιο φθηνά παντου (και με απαλλαγή 1000€ και χωρίς κάλυψη κουκούλας) αλλά όλες εκεί γυρω παίζουν! :'(

Μεικτή θα συνεχίσω να έχω έτσι και αλλιώς και αν δε βγάλω άκρη θα συνεχίσω σε αυτή απλά ήθελα να πάρω προσφορά απο Anytime. Πήρα τηλέφωνο να μου πουν λοιπόν και μου είπαν δε γίνεται απο το τηλέφωνο, πρέπει να δουν το αυτοκίνητο και θα μου πουν αυτοί για πόσα χρήματα θα το ασφαλίσουν και χωρίς κάλυψη κουκούλας!

Δεν ξέρω τι να κάνω.... αν μου δώσουν καλή τιμή να πάω σε αυτούς; Αν γίνει κάτι θα πάρω τα χρηματα μου ή θα με κοροϊδεύουν;

Γνώμες - εμπειρίες;; Βοηθείστε παίδες :please: :please:

HOUZIK:

--- Quote from: iNFiNiTy on October 22, 2011, 08:12:32 PM ---
--- Quote from: HOUZIK on October 22, 2011, 07:45:11 PM ---και εγω ευρωπαικη πιστη εχω...με τις ιδιες καλυψεις του κωνε, αλλα αξια 17000, πληρωνω 370.....βεβαια το δικο μου ειναι του 2008.
αααα και η ευρωπαικη πιστη με την διαρρηξη που ειχα με πληρωσε αμεσα χωρις πολλα πολλα :exaclty:

--- End quote ---

--- End quote ---
Σε ποια ετειρεια εισαι,σε ποια περιοχη μενεις, τι χρονολογιας ειναι το μχ σου και για ποσο το εχεις ασφαλισμενο?
σιγουρα υπαρχουν καλυτερες τιμες απο τα 370 που δινω, αλλα μια φορα που χρειαστηκα κατι, η ασφαλιστικη με καλυψε αμεσα....

iNFiNiTy:

--- Quote from: HOUZIK on October 22, 2011, 08:43:03 PM ---
--- Quote from: iNFiNiTy on October 22, 2011, 08:12:32 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Σε ποια ετειρεια εισαι,σε ποια περιοχη μενεις, τι χρονολογιας ειναι το μχ σου και για ποσο το εχεις ασφαλισμενο?
σιγουρα υπαρχουν καλυτερες τιμες απο τα 370 που δινω, αλλα μια φορα που χρειαστηκα κατι, η ασφαλιστικη με καλυψε αμεσα....

--- End quote ---
Τις ίδιες καλύψεις, στην ίδια εταιρεία. Είναι του '09 και είναι ασφαλισμένο για 15000 αν δεν κάνω λάθος.
Είμαι Βόλο, αυτό εννοώ ότι παίζει ρόλο η περιοχή.

el loco:

--- Quote from: Konstantinos on October 22, 2011, 07:34:09 PM ---Ασφαλίστηκα τελικά στην Ευρωπαική Πίστη.Συμβόλαιο με τα βασικά (+ μερική/ ολική κλοπή, οδική βοήθεια, πυρασφάλεια και τρομοκρατικές ενέργειες) με αξία αυτοκινήτου 11.000€. 335/6μηνο

--- End quote ---

με τα ιδια λεφτα θα χες και κακοβουλες στην ατλαντικη.

η περιοχη παιζει ρολο..

αν θελει καποιος να με ρωτησει οτιδηποτε,μπορει να το κανει χωρις καμια δεσμευση.
(ο περισσοτερος κοσμος εχει ασφαλιστες φιλους η συγγενικα προσωπα,δεν ψαχνω πελατες)
 ειναι ο τομεας μου και αν μπορω να βοηθησω καποιον απο το φορουμ θα χαρω πολυ να το κανω!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version