!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
SmoKnight:
Εγω ημουν με το παλιο αμαξι στην aspis οταν εγινε αυτο που εγινε, αλλα ευτυχως τελειωνε το 6μηνο οποτε ο ασφαλιστης μου με πηγε στην Ευρωπαικη Πιστη.
Ελα ομως που με το mx5 τωρα, η ΕΠ ειχε "θεμα" με την κουκουλα, ή μαλλον εγω θα ειχα θεμα σε περιπτωση στραβης ;)
Οποτε του ειπα να το ψαξει κ με πηγε στην Ατλαντις. 380 το εξαμηνο, 13000 αξια, μικτη με κουκουλα/κλοπη/κακοβουλες/οδικη βοηθεια κλπ
Liakos:
--- Quote from: SmoKnight on December 18, 2010, 11:59:51 PM ---Οποτε του ειπα να το ψαξει κ με πηγε στην Ατλαντις. 380 το εξαμηνο, 13000 αξια, μικτη με κουκουλα/κλοπη/κακοβουλες/οδικη βοηθεια κλπ
--- End quote ---
Tιιι???? Εισαι σιγουρος? :o :o :o
SmoKnight:
--- Quote from: Liakos on December 19, 2010, 03:19:54 PM ---
--- Quote from: SmoKnight on December 18, 2010, 11:59:51 PM ---Οποτε του ειπα να το ψαξει κ με πηγε στην Ατλαντις. 380 το εξαμηνο, 13000 αξια, μικτη με κουκουλα/κλοπη/κακοβουλες/οδικη βοηθεια κλπ
--- End quote ---
Tιιι???? Εισαι σιγουρος? :o :o :o
--- End quote ---
Ναι, η τσεπη μου το ξερει ;)
300e απαλλαγη, κ 500k ανα θυμα. Διαβαζα καπου οτι εγινε 750k, αλλα το δικο μου γραφει 500κ
jSkyline:
--- Quote from: SmoKnight on December 18, 2010, 11:59:51 PM ---Εγω ημουν με το παλιο αμαξι στην aspis οταν εγινε αυτο που εγινε, αλλα ευτυχως τελειωνε το 6μηνο οποτε ο ασφαλιστης μου με πηγε στην Ευρωπαικη Πιστη.
Ελα ομως που με το mx5 τωρα, η ΕΠ ειχε "θεμα" με την κουκουλα, ή μαλλον εγω θα ειχα θεμα σε περιπτωση στραβης ;)
Οποτε του ειπα να το ψαξει κ με πηγε στην Ατλαντις. 380 το εξαμηνο, 13000 αξια, μικτη με κουκουλα/κλοπη/κακοβουλες/οδικη βοηθεια κλπ
--- End quote ---
Ειναι πολυ φθηνα παντως....Αν πληρωνει και καλα σιγουρα θα αξιζει....
Και κατι σχετικο με ασφαλιστικες. Επειδη αυτες τις μερες για ακομα μια φορα χρειαστηκαμε την ΜΙΝΕΤΤΑ οχι για κατι σημαντικο, απλα ο πατερας μου ξηλωσε τον προφυλακτηρα του x-trail και το ενα προβολακι ~600€ συνολο ζημιας, εκανε χρηση της μικτης και πληρωθηκε πριν καν τα δωσει απο την τσεπη του μιας και πηρε τα τιμολογια την ημερα που εβαλε το αμαξι στο φανοπειο και πηγε και τα πηρε αμεσως.
SmoKnight:
--- Quote from: jSkyline on December 20, 2010, 10:46:30 AM ---....Αν πληρωνει και καλα σιγουρα θα αξιζει....
--- End quote ---
Την εχω περιπου ενα μηνα οποτε ευτυχως δεν εχει χρειαστει να δω...... κι ελπιζω να μην χρειαστει :angel:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version