!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (37/169) > >>

Basilmx5:

--- Quote from: leonidas11b on May 31, 2010, 12:26:01 PM ---
--- Quote from: emilmx on May 31, 2010, 12:20:00 PM ---
περαστικα φιλε μου αλλα πρέπει να διαβάζουμε τα συμβόλαιά πέρα απο αυτα που μας λένε η ασφαλιστές

--- End quote ---

Συμφωνω με το κυριο αποπαν :P....απλα μερικα πραγμα δεν γραφονται στο συμβολαιο και θεωρουνται δεδομενα απο τον ασφαλιστη/ασφαλιστικη οτι τα γνωριζει ο πελατης τα παραλειπουν και μετα τρως το αγγουρι και δεν δροσιζεσαι!!!

--- End quote ---
Ολα γραφονται σε ενα συμβολαιο...  ;) Δεν υπαρχει τιποτα που να θεωρειται δεδομενο ή να παραλειπεται... απτη μερια της εταιρειας βεβαια... γιατι ο ασφαλιστης ή πρακτορας μπορει να σου λεει ο,τι θελει...

xenos:
Άρα τι πρέπει να αναγράφεται στο συμβόλαιο για να είμαστε σίγουροι?  :-\

emilmx:

--- Quote from: xenos on May 31, 2010, 02:59:49 PM ---Άρα τι πρέπει να αναγράφεται στο συμβόλαιο για να είμαστε σίγουροι?  :-\

--- End quote ---

στο ασφαλιστήριο που έχεις στα χέρια σου δεν γράφει πολλά
ΆΛΛΑ αν πας στο γραφείο και ζητήσεις των αναλυτικό κατάλογο καλύψεων είναι υποχρεωμένος να σου των δώσει

επειδή εγώ δίνω 2,500-3,500€ στων σφαλιστή μου ετήσιος του έχω γυρίσει το γραφείο ανάποδα 3-4 φορές για παρόμοιες περιπτώσεις
μου είχε πει ότι με καλύπτει και μετά όταν τα χρειάστηκα μου έδειχνε τα συμβόλαιά και ακύρωναν τα πάντα !!!

συγκεκριμένα όταν άλλαξα κουκούλα ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΆΛΥΠΤΕ Η ΑΣΦΆΛΕΙΑ (έχω μικτή) μου κάλυψέ ένα μικρο ποσό η εταιρία 350€
τα υπόλοιπά τα πλήρωσε από την τσέπη του και μου έκανε δώρο τη ασφάλειά της πάπιας

τώρα που θέλω να βάψω το αμάξι έχει γίνει μια μαλάκια ακόμα και δεν μου έχει περάσει της κακόβουλες πράξεις στη μικτή
η ολική βαφή θα μου κοστίσει 1100€
εγώ του ξεκαθάρισα οτι θα πληρώσω τα πρώτα 300€ που έχω απαλλαγή και άλλα 200€ γιατί ο προφυλακτήρας ήταν τρακαρισμένος απο όταν το πήρα
τα υπόλοιπά να βρει τρόπο να τα καλύψει αλλιώς θα τα βάλει από την τσέπη του

το κάλο είναι οτι πάντα του χρωστάω από 800-1100€ και των κρατάω πάντα

Ξάδελφος:

--- Quote from: emilmx on May 31, 2010, 03:28:43 PM ---
--- Quote from: xenos on May 31, 2010, 02:59:49 PM ---Άρα τι πρέπει να αναγράφεται στο συμβόλαιο για να είμαστε σίγουροι?  :-\

--- End quote ---

--- End quote ---

ΘΕΟΣ...  :llol:   ΣΩΣΤΟΣ ! . :llol:

emilmx:

--- Quote from: Ξάδελφος on May 31, 2010, 04:02:27 PM ---
--- Quote from: emilmx on May 31, 2010, 03:28:43 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

ΘΕΟΣ...  :llol:   ΣΩΣΤΟΣ ! . :llol:

--- End quote ---

ε τι μ@λακιες θα κάνουμε με τα λεφτά μας :excited: :excited:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version