!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
leonidas11b:
--- Quote from: mx5mk1 on September 24, 2009, 09:34:35 PM ---
Το κουκλί μου είναι 10/2004 και το ασφάλισα για 11.500€
Λοιπόν έχουμε και λέμε : Θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία, οδική βοήθεια, 100€ απαλλαγή στη κουκούλα, Ασφάλεια πυρός-τρομοκρατικές ενέργειες-φυσικά φαινόμενα-κακόβουλες ενέργειες-ολική ή μερική κλοπή-ζημιές ιδίου 200€ απαλλαγή αποζημίωση 11.500€, τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι!
Υ.Σ. Όταν πάρω στα χέρια μου το συμβόλαιο θα συμπληρώσω και τα υπόλοιπα!
--- End quote ---
Εδώ είναι όλα όσα μου καλύπτει το συμβόλαιο:
Αστική ευθύνη (Σωματικές βλάβες/Υλικές ζημιές τρίτων) 500,00€, Ασφάλιση Πυρός Τρομοκρατικές και κακόβουλες ενέργειες 11,000€, πυρός Ολική κλοπή 11,000€, Μερική κλοπή 11,000€, Αντικατάσταση Αυτοκινήτου σε περίπτωση Ολικής Κλοπής 3,000€, Ζημιές Ιδίου (Μικτή) Απαλλαγή ανά ζημιά € 200,00,Ζημιές Ιδίου από κακόβουλες ή τρομοκρατικές ενέργειες-Απαλλαγή ανά ζημιά € 100,00, Φυσικά Φαινόμενα 11,000€, Ζημιές Ιδίου από Κλοπή Απαλλαγή € 400,00,Θραύση κρυστάλλων 3.000€ Ασφάλιση οδηγού 20.000€ Οδική , Ιατρική και Ταξιδιωτική βοήθεια, Τοπική Ρυμούλκηση Οχήματος συνεπεία Ατυχήματος,Νομική Προστασία 15.000€, Υλικές Ζημιές από Ανασφάλιστο Όχημα 100.000€,Προστασία BONUS, Φροντίδα ατυχήματος.
Συνολικά Ετήσια Ασφάλιστρα 925,01€ Ποσό εξαμηνιαίας δόσης 475,48€
georgep800:
Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι πεταμένα λεφτά η μικτή. Γιατί δεν μιλάμε για μικρή διαφορά στην τιμή, αλλά κάτι περισσότερο απο τα διπλά...! Ένας προσεκτικός οδηγός, δεν νομίζω ότι την έχει ανάγκη... ;)
spoumi:
--- Quote from: georgep800 on September 25, 2009, 11:01:25 PM ---Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι πεταμένα λεφτά η μικτή. Γιατί δεν μιλάμε για μικρή διαφορά στην τιμή, αλλά κάτι περισσότερο απο τα διπλά...! Ένας προσεκτικός οδηγός, δεν νομίζω ότι την έχει ανάγκη... ;)
--- End quote ---
Ναι αλλά όπως λένε "συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες".
Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερωσει..Εγώ δν έχω μεικτή γιατί καλά καλά δν με ασφαλίζουν για απλή (νέος οδηγός) έχω και το 30% οπότε η επιλογή μιας μεικτής θα μου ανέβαζε το κόστος κατακόρυφα.
leonidas11b:
Έχεις ένα δίκιο αλλά δεν είσαι μόνο εσύ που οδηγάς!
Σκέψου πόσοι είναι αυτοί που δεν προσέχουν ή δεν ξέρουν να οδηγούνε!!!! >:a
Ή έναν απερίσκεπτο που θα πέσει πάνω σου, έναν που του 'ήρθε να σου σκίσει τη κουκούλα γιατί το παίζει μάγκας στους φίλους του!!!!
Μια μ@λ@κι@ να κάνεις και να τρακάρεις μόνο σου!!!
Και το ποιο σημαντικό να σε χτυπήσει ένας πάρα πολύ μλκς και να μην δώσει τη φιλική δήλωση που κάνατε την ώρα του ατυχήματος στην ασφαλιστική του, και να φτιάξει μια άλλη δήλωση όπου σε βάζει να έχεις συνυπαιτιότητα στο ατύχημα και να πρέπει να πας δικαστικά για να πάρεις τα χρήματα που δικαιούσαι μετά από δυο χρονιά αν είσαι τυχερός και δεν έχεις αναβολές στο δικαστήριο!Βέβαια για να σου κάτσει ένας τόσο μλκς πρέπει να έχεις τη δικιά μου τύχη!!!!Διότι μου συνέβη πριν ένα μήνα και δεν είχα κάνει μικτή και τώρα ή θα πάρω τα μισά ή θα πάω δικαστικός!
Όμως η ασφαλιστική μου έκλεισε και θα πρέπει να πληρώσω από τη τσεπούλα μου οπότε θα βολευτώ με τα μισά!! >:-
Υ.Σ. [/color]ΜΌΝΟ ΜΙΚΤΉ ΑΠΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΈΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dimsabas:
Μία τελείως απλή ασφάλεια θα μου κόστιζε 180-200 ευρώ, αλλά δε θα έκανα ποτέ την τελείως απλή.
Η ενδιάμεση με τις κλοπές κοστίζει κάνα 300άρι.
Ε, γιατί να μη δώσω άλλα 120 το εξάμηνο (ήτοι περί τα 250 το χρόνο) και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Ένα αμάξι που στρίβει με τα όσα, που τακτικότατα μπαίνει στην πίστα, που είναι πάντα έτοιμο να βγάλει τα (όποια) νύχια του, ένα σπορ αυτοκίνητο που οδηγείται σαν τέτοιο τέλος πάντων, είναι κοροϊδία να μην κάνει μικτή για 250 (ή και λίγο περισσότερο για όσους με NC έχουν υψηλότερη τιμή αποζημίωσης).
Κι όχι μόνο τα σπορ αυτοκίνητα που οδηγούνται όπως οδηγούνται. Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές των ανταλλακτικών και της εργασίας, είναι αστείο, ένα φτερό να χρειαστεί να αλλάξεις στα 2 χρόνια, την έβγαλες τη μικτή (υποθετικό σενάριο μηδενικής απαλλαγής).
ΥΓ. Κι ο Schumacher προσεκτικός και καλός οδηγός είναι... :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version