!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετρήσεις ακρίβειας με performance box

<< < (2/2)

Nitroking:
Περιττα κιλα εχεις εσυ ρε λουλου που μου περιγραφεις ποσο πολυ τρως κιολας! :P Κατι κεμπαπ και κατι τετοια!

Liako νταξει η αισθηση ειναι αλλου, κολλας τερμα πισω και στην αλλαγη βλεπεις κατι πορτοκαλι φωτα με την ακρη του ματιου σου να φεγγουν στο σκοταδι (φλογιδι)..

Επισης ο Γιαννης ολο μ@λακιες κανει και αλλαζει στον κοφτη κατι που δε βοηθαει πολυ στο τουρμπατο μαλλον..

Επισης η 1η υπαρχει απλα για να ξεκινησεις, μενει τελειως κατω.. Η 2α κατι παει να κανει και χανουμε και 0.5 δευτερολεπτο απο την αλλαγη σε 3η..

Χωρις συνοδηγο, εργαλεια και με ημισλικ μπορει ανετα να πεσει 0.5-0.6 οπως ειναι τωρα..

Ο dogits ο παλαβιαρης που κανει τρελες εκκινησεις ειναι σιγουρα κατω απο 4.. Αντε να δουμε! ;)

Newstyle:

--- Quote from: dogits on March 25, 2011, 03:05:47 PM ---
--- Quote from: gianic on March 25, 2011, 02:05:58 PM ---Kι εδω βλεπουμε το αναλυτικο διαγραμμα. Κερασακι πληροφορια ο χρονος που αναλωνεται στις αλλαγες!

--- End quote ---

με το αμαξι του γιαννη θα το ριξουμε κατω απο 4 μιας και οι βλεψεις μας ειναι να κανουμε 3,7 για να περναμε και τετρακινητο απο σταση βελτιωμενο!

--- End quote ---

Χρησταρα δυσκολο να χτυπησεις τετρακινητο απο εκκινηση. Φυσικα μιλαμε παντα για ιδια αλογα/κιλα με σενα.

Nitroking:
Ναι βεβαια για να γινει αυτο (ιδια κιλα/ιππο) πρεπει το αλλο να ειναι 600+ γιατι τα περισσοτερα ειναι αρκετα πιο βαρια απο το miata και ο Χρηστος δεν εχει λιγη δυναμη.. Οποτε τον μεσο ορο των τετρακινητων τον εχει..

SchumiMx5:
Νικολάι ετοιμάσου από  βδομάδα,θέλω κ εγώ! :nod:

Nitroking:

--- Quote from: SchumiMx5 on March 26, 2011, 04:43:53 PM ---Νικολάι ετοιμάσου από  βδομάδα,θέλω κ εγώ! :nod:

--- End quote ---

Ναι ρε εννοειται, κατσε με το καλο να βγει το δικο σου! Ισως περασω μια βολτα τη Δευτερα να το δω!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version