Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Τεχνικα χαρακτηριστικα NCFL  (Read 48668 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

January 19, 2010, 02:32:35 PMReply #165

Offline Ξάδελφος

Re: Τεχνικα χαρακτηριστικα NCFL
« Reply #165 on: January 19, 2010, 02:32:35 PM »
Με καλυψες απολυτα

January 19, 2010, 10:46:47 PMReply #166

Offline dimsabas

« Reply #166 on: January 19, 2010, 10:46:47 PM »
Πολύ ορθή η τοποθέτηση του Αχιλλέα και αντικατοπτρίζει πλήρως το σκεπτικό των εταιριών. :good:

January 20, 2010, 04:18:47 PMReply #167

Offline x-origin

• 200 km/h
  • Total likes: 0
  • NBFL 1.6 Twins, Strato Blue...
« Reply #167 on: January 20, 2010, 04:18:47 PM »
Πολύ ορθή η τοποθέτηση του Αχιλλέα και αντικατοπτρίζει πλήρως το σκεπτικό των εταιριών. :good:

+φωνω επίσης το αγοραστικό κοινό που θέλει να πάρει "γκαμπριο" δεν νομίζω να ενδιαφέρετε για μπλοκε κτλπ...τώρα οι συνειδητοποιημένοι αγοραστές mx... αυτόματο χωρίς μπλοκέ και στην τιμή αυτή πιστεύω είναι λάθος πολιτική της mazda!

January 21, 2010, 09:16:38 AMReply #168

Offline Ξάδελφος

« Reply #168 on: January 21, 2010, 09:16:38 AM »
Το κοινο που απλα θελει να παρει ενα "γκαμπριο"παρα πολλοι ειναι αυτοι και οχι ενα μιατα συγκεκριμενα,θα στραφει σε καποιο τρανσφορμερ( cc )που θα ναι προσθιοκινητο(πιο ασφαλες και καλα) και θα χει και μικρο καθσματακι πισω. 

January 21, 2010, 09:21:44 AMReply #169

Offline philosopher

« Reply #169 on: January 21, 2010, 09:21:44 AM »
Το κοινο που απλα θελει να παρει ενα "γκαμπριο"παρα πολλοι ειναι αυτοι και οχι ενα μιατα συγκεκριμενα,θα στραφει σε καποιο τρανσφορμερ( cc )που θα ναι προσθιοκινητο(πιο ασφαλες και καλα) και θα χει και μικρο καθσματακι πισω. 

Για να μη πουμε σε κανα μτχ BMW

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

January 21, 2010, 09:38:59 AMReply #170

Offline pooru ni san

« Reply #170 on: January 21, 2010, 09:38:59 AM »

+φωνω επίσης το αγοραστικό κοινό που θέλει να πάρει "γκαμπριο" δεν νομίζω να ενδιαφέρετε για μπλοκε κτλπ...τώρα οι συνειδητοποιημένοι αγοραστές mx... αυτόματο χωρίς μπλοκέ και στην τιμή αυτή πιστεύω είναι λάθος πολιτική της mazda!

Απλώς δεν είναι για τους «συνειδητοποιημένους» όπως λες. Σκέψου πόσες Ζ3 και Ζ4 κυκλοφορούν ή πόσα ΜΧ-5 NB 1.6 ή NC 1.8 κυκλοφορούν. Κανένα τους δεν έχει μπλοκέ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι όσοι το αγόρασαν είναι «φλώροι». Υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν δίλιτρα miata μόνο κια μόνο γιατι είναι ένα γρήγορο ανοικτό αυτοκίνητο και τίποτε περισσότερο και σε αυτούς στοχεύει η Mazda (να πουλήσει δηλαδή 20-30 κομμάτια που θα έχει σαν στόχο). Άν το παρουσίαζαν μετά τις υπόλοιπες εκδόσεις toy ΝCFL θα πήγαινε άκλαφτο, τώρα δεν το πολυθάβουν γιατί ασχολούνται περισσότερο με τις αλλαγές που φέρει σε σχέση με το NC.

January 21, 2010, 10:03:20 AMReply #171

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #171 on: January 21, 2010, 10:03:20 AM »

Απλώς δεν είναι για τους «συνειδητοποιημένους» όπως λες. Σκέψου πόσες Ζ3 και Ζ4 κυκλοφορούν ή πόσα ΜΧ-5 NB 1.6 ή NC 1.8 κυκλοφορούν. Κανένα τους δεν έχει μπλοκέ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι όσοι το αγόρασαν είναι «φλώροι». Υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν δίλιτρα miata μόνο κια μόνο γιατι είναι ένα γρήγορο ανοικτό αυτοκίνητο και τίποτε περισσότερο και σε αυτούς στοχεύει η Mazda (να πουλήσει δηλαδή 20-30 κομμάτια που θα έχει σαν στόχο). Άν το παρουσίαζαν μετά τις υπόλοιπες εκδόσεις toy ΝCFL θα πήγαινε άκλαφτο, τώρα δεν το πολυθάβουν γιατί ασχολούνται περισσότερο με τις αλλαγές που φέρει σε σχέση με το NC.
Nα εχεις παντα στο μυαλο σου ομως οτι στην εποχη του ΝΑ-ΝΒ οι επιλογες για καμπριο και ειδικα διθεσιο ηταν πολυ περιορισμενες...Σημερα ειναι πολυ περισσοτερες και τα 35Κ ειναι λεφτα που παιρνεις αμαξια με status πανω απο του ΜΧ5, για μενα ειναι παντελως αδιαφορο χαρακτηριστικο αυτο για την επιλογη αυτοκινητου.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

January 21, 2010, 10:18:06 AMReply #172

Offline xenos

« Reply #172 on: January 21, 2010, 10:18:06 AM »
Εμένα με έχει ρωτήσει κοπέλα: "Αυτό βγαίνει σε αυτόματο?" ,άρα προφανώς και θα υπάρχει ένα κάποιο ενδιαφέρον. Ακόμα δεν με ρώτησε τπτ για μπλοκέ.  :llol: :nod:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

February 05, 2010, 05:20:29 PMReply #173

Offline dimsabas

« Reply #173 on: February 05, 2010, 05:20:29 PM »
Και μιας και λέγαμε για επιδόσεις αλλού, να πούμε ότι το ελληνικό Car μέτρησε το δίλιτρο Μκ3.5 στα 7,2! :exaclty:

March 13, 2010, 07:54:32 PMReply #174

Offline evanp

« Reply #174 on: March 13, 2010, 07:54:32 PM »
Kalispera

eimai katoxos enos NCFL 1.8 mid. Einai to proto mou mx5 kai tora anakalipto to magiko kosmo tou miata. To autokinito einai monadiko kai prokalei ena monimo xamogelo sta moutra mou kathe fora pou to odigo. Exo dyo apories. Pou mporo na vro plirofories gia to diko mou mx5 gia to an foraei mploke diaforiko kai an exei koukoula ufasmatini h biniliou giati diavazontas sto forum berdeutika ligo. Rotao epeidh tora eksikionomai me tin piso kinisi kai thelo na do an ekana lathos epilogi me to diaforiko kai epeidh h koukoula mou xreiazetai amesa prostasia kai adiavroxopoihsh logo tou xorou ston opio parkaro.

euxaristo kai opios mporei as diafotisi ena neofotisto.

giati exo mesanyxta :sleepy:

March 13, 2010, 08:00:25 PMReply #175

Offline haris_nc

« Reply #175 on: March 13, 2010, 08:00:25 PM »
Kalispera

eimai katoxos enos NCFL 1.8 mid. Einai to proto mou mx5 kai tora anakalipto to magiko kosmo tou miata. To autokinito einai monadiko kai prokalei ena monimo xamogelo sta moutra mou kathe fora pou to odigo. Exo dyo apories. Pou mporo na vro plirofories gia to diko mou mx5 gia to an foraei mploke diaforiko kai an exei koukoula ufasmatini h biniliou giati diavazontas sto forum berdeutika ligo. Rotao epeidh tora eksikionomai me tin piso kinisi kai thelo na do an ekana lathos epilogi me to diaforiko kai epeidh h koukoula mou xreiazetai amesa prostasia kai adiavroxopoihsh logo tou xorou ston opio parkaro.

euxaristo kai opios mporei as diafotisi ena neofotisto.

giati exo mesanyxta :sleepy:

Evant καλως ηρθες,θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικα και να μας πεις 2-3 πραγματακια για σενα εδω : http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,1388.0.html

Αν δεν εχεις το Base τοτε η κουκουλα σου ειναι υφασματινη,οσο για το μπλοκε δε νομιζω να εχει αφου σε καμια 1,8 εκδοση δεν εχει μαμα μπλοκε.

Αν θες δειξε μας το αυτοκινητο σου εδω : http://mymx5.gr/forum/index.php/board,9.0.html

Καλοταξιδο και καλες ξεκουκουλωτες βολτες  ;)

March 13, 2010, 11:22:29 PMReply #176

Offline philosopher

« Reply #176 on: March 13, 2010, 11:22:29 PM »
kai epeidh h koukoula mou xreiazetai amesa prostasia kai adiavroxopoihsh logo tou xorou ston opio parkaro.

Καλως μας ήρθες!
Σκέψου οτι εγώ το έχω 1,5 και (τον Ιούλιο αισίως δύο  ;D) περίπου χρόνο, δεν έχω κάνει αδιαβροχοποίηση και μια χαρά είναι η κουκούλα μου.
Το μάυρο μάυρο και δεν έχει σημάδια στίγματα κτλπ. Θέλει απλώς προσοχή.
Υπόψιν οτι δεν έχω κλειστό γκαράζ αλλά το κουκουλώνω πολύ τακτικά.
Γνώμη μου είναι οτι δε χρειάζεται υπερβολικό άγχος το συγκεκριμένο θέμα γιατί είναι πολύ καλή η ποιότητά της  ;)

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

March 13, 2010, 11:31:27 PMReply #177

Offline XrhstosZ

« Reply #177 on: March 13, 2010, 11:31:27 PM »
φιλτατε καλοταξιδο σου ευχομαι και πανω απο ολα τα το χαρεις οσο πιο πολυ μπορεις!!Εισαι τυχερος γιατι αυτο το καιρο συζηταμε ενα group buy σε καθαριστικο / αδιαβροχοντοποιητικο (...κωλο λεξη) , περιπου 25ε και για τα 2.Αν ενδιαφερεσαι γραψε το ονομα σου στο αντιστοιχο ποστ , καπου στο section με το ιντερνετ ειναι :-)

May 11, 2010, 09:54:53 AMReply #178

Offline evanp

« Reply #178 on: May 11, 2010, 09:54:53 AM »
Συγνώμη για τα grenglish παιδιά και την πολύμηνη καθυστέρηση. Ευχαριστώ για τις πληροφοριές.
philosopher εγώ εχω γκαράζ αλλά και ******** γείτονα ο οποιός μέσα σε μισό χρονό έχει προκαλέσει κάποιες ζημιές στο αυτοκίνητο και ειδικά στην κουκούλα.

Ευχαριστώ και πάλι και τους 3 σας και καλες ξεκουκουλωτες βολτες..

May 11, 2010, 03:17:22 PMReply #179

Offline cymru

« Reply #179 on: May 11, 2010, 03:17:22 PM »
Φιλε μου καλησπερα και καλως ήρθες και απο εμενα! ΟΟπως ειπαν και οι προλαλησαντες ΜΟΝΟ η base εκδοση εχει κουκουλα βινυλιου καθως ολες οι αλλες εχουν υφασματινες, οσο για το μπλοκε, αν το πηρες απο Ελληνικη αντιπροσωπια τοτε δεν εχει μπλοκε αν το πηρες απο παραεισαγωγεα μπορει και να εχει!

Αυτα και απο εμενα, καλοταξιδο να ειναι!!
NC 1.8 mid Brilliant black
Tochigi Fuji LSD - 4.44 FGR
17x7in ET42 SSW light weight alloy wheels
215/45/17 Uniroyal Rainsport 3
Mazda Speed shocks
Eibach Pro Kit springs
I.L. Aluminium Sway Bar Kit
EBC yellow stuff F/R - Ate TYP200 Racing
K&N filter panel
Scan Gauge II
H7 Xenon Kit
I.L. Aluminium Pedal Cover Set