Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Περιοδικός τύπος.  (Read 8430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

March 21, 2011, 07:35:21 PMReply #30

Offline heras

Re: Περιοδικός τύπος.
« Reply #30 on: March 21, 2011, 07:35:21 PM »
Πηρα χθες το drive μετα απο 1 χρονο σχεδον λογω του οτι ειδα οτι εχει ενα αφιερωμα σε προσιτα γκαζιαρικα μτχ....Παρ ολο που ημουν ιδρυτικος αναγνωστης απο το 1ο τευχος, τα τελευταια χρονια κ μετα την απομακρυνση Πατελου, Τσιγκρη, Πολιτη κλπ αραιωσα τις αγορες μου προς το περιοδικο κ στο τελος σταματησα να το παιρνω. Εντυπωσεις? Μια απ τα ιδια...σαν να διαβαζα εβδομαδιαιο οδηγο αγορας τυπου autocar κ autotriti. Aρπακολα ολα τα θεματα, ελαχιστες σελιδες, μηδεν παθος. Δε νομιζω οτι θα ξαναδωσω 5,5€ γι αυτο το περιοδικο ξανα ακομα κ αν εχει ''πιασαρικα'' θεματα οπως το παραπανω. Γιατι αν ψαρωσεις κ το ανοιξεις θα απογοητευτεις...

Το μονο περιοδικο που δεν εχω σταματησει να αγοραζω ακομα ειναι το evo...αν κ απ οτι διαβαζα προσφατα πανε για φουντο κ αυτοι...το τευχος αυτου του μηνα ακομα να φανει στα περιπτερα. Αν βγει θα δουμε τι γινεται κ μ αυτο γιατι εχει πραγματι πολυ ωραια θεματα ειδικα τα εγγλεζικα...αλλα κ γενικα μου αρεσει ο τροπος προσεγγισης κ γραφης. Θυμιζει drive στις παλιες ενδοξες εποχες που πηγαινα 1-2 μερες πριν στο περιπτερο ρωτωντας αν εχει βγει.

4τροχους αν κ πιτσιρικακι διαβαζα απ τον πατερα μου (χωρις να καταλαβαινω κ πολλα) δεν αγοραζω γιατι θεωρω ακομα οτι δεν απευθυνεται στην ηλικια κ το παθος μου

Αυτα για τα περιοδικα  ;)
ΜΚ 1,5