Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]  (Read 229693 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

March 29, 2012, 11:54:55 PMReply #1545

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]
« Reply #1545 on: March 29, 2012, 11:54:55 PM »
Αν και δεν το εχω οδηγησει πιστευω οτι ακομα και αυτο με τα 150, που παιζει να ειναι τελειως αδιαφορο οδηγικα, στα χερια του 80% των ανθρωπων αυτου του πλανητη μπορει να κινηθει πολυ πιο σβελτα απο ενα ΜΧ5 1.8 . Απο την αλλη μεσα σε αυτο το ποσοστο δεν ανηκουμε ολοι οι εμεις οι "μ@μ@ω και δερνω" των δρομων που μπορουμε να παμε τα ΜΧ μας ταπα, φυσικα δεν συμπεριλαμβανονται σε αυτο το ποσοστο και αλλοι γρηγοροι με MR2 + M2 που φυσικα εχουν εκπαιδευτοι γράφοντας σε αυτο το φορουμ!!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

March 29, 2012, 11:55:52 PMReply #1546

Offline nmwisima

« Reply #1546 on: March 29, 2012, 11:55:52 PM »
ΤΤ και μάνα, είναι μόνο μία.

March 30, 2012, 12:03:31 AMReply #1547

Offline ELTASSOS

« Reply #1547 on: March 30, 2012, 12:03:31 AM »
Χωρίς πλάκα, είχα διαβάσει ότι το ΤΤ το παλιό ήταν πολύ χάλια σαν στήσιμο...

Αδιάφορο αμάξι ήταν. Κακό τιμόνι, βαρύ, esp που δεν απενεργοποιείται. Στησιμο για ευθειες δηλαδη. απενεργοποιειται στιγμιαια μονο...

Άλλο αυτό και άλλο το "δεν μπορουσα να φτάσω τη γυναίκα μου στις στροφές γιατί δεν ένιωθα ασφαλής με το τετρακίνητο" ;)...φιλε μην παρεξηγεις οσα ειπα...δεν εφταιγε το 4χ4,  αλλα το στησιμο+τιμονι που μου δημιουργησε αισθημα ανασφαλειας σε κλειστες γρηγορες στροφες. το 4χ4 δεν ειναι πανακεια..."βουρ το γκαζι και ειμαι θεοςςς. Οποιος το κανει αυτο ειναι κασκαντερ"
..αυτο εννοουσα. Σε ανοιχτα κομματια ειναι τελειο αμαξακι. ...η συγκριση δεν ηταν μεταξυ εμου και της συζυγου,  αλλα μεταξυ των αμαξιων[/b]...αλλου ειναι οι χαρες της ΤΤ...οχι στις γρηγορες κλειστες . Αυτο ηταν το νοημα

March 30, 2012, 12:05:18 AMReply #1548

Offline cchoum

« Reply #1548 on: March 30, 2012, 12:05:18 AM »
ΤΤ και μάνα, είναι μόνο μία.

Ναι αλλά η συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων μπορεί να γίνει #4  :exaclty:

March 30, 2012, 12:10:03 AMReply #1549

Offline vdsracing

« Reply #1549 on: March 30, 2012, 12:10:03 AM »
... Απο την αλλη μεσα σε αυτο το ποσοστο δεν ανηκουμε ολοι οι εμεις οι "μ@μ@ω και δερνω" των δρομων που μπορουμε να παμε τα ΜΧ μας ταπα, φυσικα δεν συμπεριλαμβανονται σε αυτο το ποσοστο και αλλοι γρηγοροι με MR2 + M2 που φυσικα εχουν εκπαιδευτοι γράφοντας σε αυτο το φορουμ!!!

?? :????:

March 30, 2012, 12:20:46 AMReply #1550

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #1550 on: March 30, 2012, 12:20:46 AM »
... Απο την αλλη μεσα σε αυτο το ποσοστο δεν ανηκουμε ολοι οι εμεις οι "μ@μ@ω και δερνω" των δρομων που μπορουμε να παμε τα ΜΧ μας ταπα, φυσικα δεν συμπεριλαμβανονται σε αυτο το ποσοστο και αλλοι γρηγοροι με MR2 + M2 που φυσικα εχουν εκπαιδευτοι γράφοντας σε αυτο το φορουμ!!!

?? :????:
Mην παρεξηγιέσαι δεν ειναι επιθεση προς εσενα η καποιον αλλο, λιγο χιουμορ με μεγαλη δοση αυτοσαρκασμου ειναι. Απλα ο τροπος που μειωνουμε ολα τα αμαξια και θεωρουμε το δικο μας ενα και μοναδικο, εχει καταντησει λιγο αστειος. Εχουμε παρει την παροιμια που λεει αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου... και την εχουμε κανει κομποσκοίνι !!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

March 30, 2012, 12:22:13 AMReply #1551

Offline nmwisima

« Reply #1551 on: March 30, 2012, 12:22:13 AM »
Χωρίς πλάκα, είχα διαβάσει ότι το ΤΤ το παλιό ήταν πολύ χάλια σαν στήσιμο...

Αδιάφορο αμάξι ήταν. Κακό τιμόνι, βαρύ, esp που δεν απενεργοποιείται. Στησιμο για ευθειες δηλαδη. απενεργοποιειται στιγμιαια μονο...

Άλλο αυτό και άλλο το "δεν μπορουσα να φτάσω τη γυναίκα μου στις στροφές γιατί δεν ένιωθα ασφαλής με το τετρακίνητο" ;)...φιλε μην παρεξηγεις οσα ειπα...δεν εφταιγε το 4χ4,  αλλα το στησιμο+τιμονι που μου δημιουργησε αισθημα ανασφαλειας σε κλειστες γρηγορες στροφες. το 4χ4 δεν ειναι πανακεια..."βουρ το γκαζι και ειμαι θεοςςς. Οποιος το κανει αυτο ειναι κασκαντερ"
..αυτο εννοουσα. Σε ανοιχτα κομματια ειναι τελειο αμαξακι. ...η συγκριση δεν ηταν μεταξυ εμου και της συζυγου,  αλλα μεταξυ των αμαξιων[/b]...αλλου ειναι οι χαρες της ΤΤ...οχι στις γρηγορες κλειστες . Αυτο ηταν το νοημα

ΔΕΝ απενεργοποιείται το ESP του ΤΤ ποτέ μόνιμα. Βγάινει με το πάτημα του κουμπιού αλλά ακόμα κι έτσι παραμένει ενεργό και επεμβαίνει μόλις πατήσεις το φρένο.

Δεν είπα ότι σε πτόησε η τετρακίνηση ρε Τάσο, και φυσικά το στήσιμο/τιμόνι δεν είναι ιδανικά για στροφές, αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα όσων έγραψα.

Έγραψα ότι πολύ απλά, ακόμα κι έτσι το ΤΤ σου είναι ένα αυτοκίνητο που βοηθά τον μέσο οδηγό να πάει γρήγορα, πιο γρήγορα από ένα NC 1,8 ασχέτως ποια θα ήταν οι επιλογή μας για να κινηθούμε γρήγορα ή ποιο είναι καλυτερο αυτοκίνητο.

Α.

March 30, 2012, 12:28:06 AMReply #1552

Offline Skyggedans

« Reply #1552 on: March 30, 2012, 12:28:06 AM »

Ρε τελικά έχω μπερδευτεί.
Να δώσω το μάζντα να πάρω ideal που μετά θα το δώσω και θα πάρω Leopard μπας και μετά το δώσω και πάρω και λεφτά και αποκτήσω εκείνη τη GT3 RS που θέλω;
Το συν της συγκεκριμένης είναι ότι δεν έχει a/c.

:llol:   :llol:   :llol:

αν οι τελευταίες 20 σελίδες του topic βγουν στη δημοσιότητα, το forum θα γίνει γνωστό παγκοσμίως...πού είσαι aimkara παιδί μου, να δεις πως όντως μας ψεκάζουν  :hilarious:

March 30, 2012, 12:36:17 AMReply #1553

Offline giannisnaoussa

« Reply #1553 on: March 30, 2012, 12:36:17 AM »
Μάνο, μιλάμε για πυραυλάκι που είχε 21.4 κιλά ροπής, βάρος όσο το 1.6 σου (το πολύ) και ελάχιστες απώλειες. Ίσως αυτό που οδήγησες να είχε πολύ πεσμένη απόδοση, σε κάθε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να σου φανεί πολύ γρηγορότερο από τον επιτάφιό σου.

Εχεις δικιο ... μαλιστα το δικο μου το ειχα ζυγισει κ ηταν 1020 κιλα.. χωρις τπτ ξηλωμενο.. (gt II '96) εχει τοσα πολλα πραγματα να κοιταξεις να δουλεουν σωστα στο Punto για να παει οπως πρεπει σαν μαμα (που παντα κατι θα ειχε θεμα... ειδικα στα ηλεκτρικα της Bosch.. ) και ειναι οντως πυραβλακι ( για τοτε)

Φιλος με gt μαμα τελειως αφου επαθε αρκετες ζημιες.. μεχρι που το εκανε ολο επισκευη τα παντα καινουρια.. (τουρμπινα επισκευη, ελατηρια,επισκευη βαλβιδες ,οδηγοι .. καθαρισμο μπεκ... τεσπα τα παντα) ... μετα που πηγα βολτα επαθα πλακα... πως παει μαμα αλλα καινουριο!! ουτε τελικο δεν ειχε.. Εγω το χα παρει μαμα με εξατμιση απο καταλυτη κ πισω αλλα στην πρωτη βδομαδα μπηκε μπρογραμμα + νεα εξατμιση χωρις καταλυτη.. + κατι επισκευες.. πχ τρυπια κολαρα.. οποτε (οποτε δν ξερω πως πηγαινε το δικο μαμα  :P )

March 30, 2012, 03:52:28 AMReply #1554

Offline dimag4

« Reply #1554 on: March 30, 2012, 03:52:28 AM »
εγω ξερω οτι η ΤΤ δεν ειναι θηλυκο....

ειναι το ΤΤ
το στρωνω...
Αν θες να γινει κατι σωστα, καντο μονος σου
The secret of getting ahead is getting Started
http://www.youtube.com/user/thedimag4
https://www.facebook.com/thedimag4
https://www.patreon.com/thedimag4

March 30, 2012, 08:17:48 AMReply #1555

Offline General_lee

« Reply #1555 on: March 30, 2012, 08:17:48 AM »
Aναλογα φιλε, αν ειναι το 3.2 ειναι Ο τετές. (ναουμ.) λογω βαρβατιλας του μοτερ.

March 30, 2012, 09:25:18 AMReply #1556

Offline SchumiMx5

« Reply #1556 on: March 30, 2012, 09:25:18 AM »

Ρε τελικά έχω μπερδευτεί.
Να δώσω το μάζντα να πάρω ideal που μετά θα το δώσω και θα πάρω Leopard μπας και μετά το δώσω και πάρω και λεφτά και αποκτήσω εκείνη τη GT3 RS που θέλω;
Το συν της συγκεκριμένης είναι ότι δεν έχει a/c.

:llol:   :llol:   :llol:

αν οι τελευταίες 20 σελίδες του topic βγουν στη δημοσιότητα, το forum θα γίνει γνωστό παγκοσμίως...πού είσαι aimkara παιδί μου, να δεις πως όντως μας ψεκάζουν  :hilarious:

Μα μας,ψεκάζουν.Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου :)

March 30, 2012, 10:20:51 AMReply #1557

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #1557 on: March 30, 2012, 10:20:51 AM »
Παμε για το 4 και ο Θεός μαζί μας !!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)