Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]  (Read 230065 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

December 01, 2011, 08:38:14 PMReply #915

Offline dimsabas

Re: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]
« Reply #915 on: December 01, 2011, 08:38:14 PM »
Δε θα έπρεπε όμως μια Μ να αντέχει το ανελέητο σκίσιμο; Για αυτό θα την αγοράσει κανείς. Και πρόσεξε, δεν κλάταρε το μοτέρ, που το έσκιζαν παγωμένο, αλλού έβγαλε τη ζημιά.

December 01, 2011, 08:51:28 PMReply #916

Offline Nitroking

« Reply #916 on: December 01, 2011, 08:51:28 PM »
Eχεις δικιο, τα Μ θα πρεπε να εχουν ενα εξτρα δεσιμο η ραψιμο σε εκεινο το σημειο..
Where is knowledge there is power...

Tips:
-Αν προκειται να κανεις κατι, κανε το σωστα..
-Με τα ψεματα αμαξια δε φτιαχνονται..

December 01, 2011, 09:12:48 PMReply #917

Offline Ξάδελφος

« Reply #917 on: December 01, 2011, 09:12:48 PM »
Aν το ειχαν πληρωσει και το πονουσαν θα σου ελεγα αν σκιζοταν εκει η λαμαρινα.
Παντως μια εξτρα ενισχυση εκει δε θα εβλαπτε.
Και μια Αlpina E18 ειχε κανει το ιδιο αλλα ειχε επισκευαστει ευκολα ,αν θυμαμαι καλα σε φαναρτζιδικο του Σπανου και μια 20ετια μετα δεν ειχε ξανακανει  προβλημα.

December 01, 2011, 09:25:08 PMReply #918

Offline iliasfyntanidis

• pure velocity
  • Total likes: 4592
  • "What one man can do, another can do"
« Reply #918 on: December 01, 2011, 09:25:08 PM »
Διαβάστε λίγο το Ελληνικό φόρουμ http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?t=23344&page=10 και http://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2285 να δείτε τι λένε οι ίδιοι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων.Πολλοί πίνουν νερό στο όνομα του Ε36 ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν το Ε46 ειδική κατασκευή με τις όποιες αδυναμίες λογικό επακόλουθο.Την πιάνετε την σύγκριση,έτσι......Θες ένα αυτοκίνητο με 230 άλογα(Ε36 δλδ) ή ένα με 330 άλογα(Ε46) στο οποίο τα όποια κουσούρια του δικαιολογούνται από την τιμή της ''ιπποδύναμης''-απόδοσης....?Το θέμα είναι όταν βγάζεις ένα αμάξι στην παραγωγή το οποίο είναι η ναυαρχίδα σου τέτοια λάθη είναι τραγικά.Έχω την εντύπωση ότι όλα τα Ε46 είχαν το ίδιο πάτωμα,πάντως.
Είσαι μεγάλο μούτρο.....Φιλάκια

Υπό αιματηρή ανακατασκευή....Έλαβε τέλος.

Καλησπέρα και καλή βραδιά...
12/11/1953 - 24/12/2023

December 01, 2011, 09:33:04 PMReply #919

Offline Στέλιος - fess

« Reply #919 on: December 01, 2011, 09:33:04 PM »
Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια ένα περιστατικό με ένα rav4 πρώτης γενιάς που παρουσίαζε κάποιο μεταλικό τρίξιμο.
Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε και βρέθηκε μια πόντα που απλά δεν είχε μπει από το εργοστάσιο
Εν τέλει αντικαταστάθηκε με καινούργιο.
Το after sales της συγκεκριμένης εταιρίας, είναι απλά εκτός συναγωνισμού... 
White na 1991

il motorsport authorised dealer

www.hoods.gr    coming soon

https://www.facebook.com/mx5hoods

https://www.facebook.com/hoods.gr

December 01, 2011, 09:37:33 PMReply #920

Offline Nitroking

« Reply #920 on: December 01, 2011, 09:37:33 PM »
Διαβάστε λίγο το Ελληνικό φόρουμ http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?t=23344&page=10 και http://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2285 να δείτε τι λένε οι ίδιοι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων.Πολλοί πίνουν νερό στο όνομα του Ε36 ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν το Ε46 ειδική κατασκευή με τις όποιες αδυναμίες λογικό επακόλουθο.Την πιάνετε την σύγκριση,έτσι......Θες ένα αυτοκίνητο με 230 άλογα(Ε36 δλδ) ή ένα με 330 άλογα(Ε46) στο οποίο τα όποια κουσούρια του δικαιολογούνται από την τιμή της ''ιπποδύναμης''-απόδοσης....?Το θέμα είναι όταν βγάζεις ένα αμάξι στην παραγωγή το οποίο είναι η ναυαρχίδα σου τέτοια λάθη είναι τραγικά.Έχω την εντύπωση ότι όλα τα Ε46 είχαν το ίδιο πάτωμα,πάντως.

Το Ε36 αν δεν κανω λαθος ειχε 286 αλογα και μετα 321.. Και το Ε46 343..
Where is knowledge there is power...

Tips:
-Αν προκειται να κανεις κατι, κανε το σωστα..
-Με τα ψεματα αμαξια δε φτιαχνονται..

December 01, 2011, 10:22:46 PMReply #921

Offline heras

« Reply #921 on: December 01, 2011, 10:22:46 PM »
Κριμα παντως ενα τετοιο αυτοκινητο να ειχε πεσει στα χερια κανιβαλων και ανιδεων (ακου σκισιμο με παγωμενο μοτερ και παντιλικια σε σαμαρακια  :guns:) Στα προσωπικα τους φανταζομαι της σειρας αμαξακια θα εκαναν κατι αντιστοιχο? Φανταζομαι οχι μια και θα τα χαν πληρωσει οι ιδιοι..

Και μετα το συγκεκριμενο θα πουληθηκε ως αθικτο, ιατρου και ''ελληνικο'' οπως συμβαινει στα περισσοτερα M3. Παρεμπιπτοντως κοιταζα συμπτωματικα αγγελιες για το συγκεκριμενο αμαξι αυτες τις μερες και το τι μετατροπη και εισαγωγη παιζει ειναι απεριγραπτο!!! Σαν να το κυνηγαει μια καταρα αυτο το αμαξι
ΜΚ 1,5

December 02, 2011, 12:20:39 AMReply #922

Offline gabi_haros

« Reply #922 on: December 02, 2011, 12:20:39 AM »
ΩΠΑ-ΩΠΑ
Μπήκα στο mymx5.gr ή στο laikodikastirio.gr?

Aν το ειχαν πληρωσει και το πονουσαν θα σου ελεγα αν σκιζοταν εκει η λαμαρινα.
Παντως μια εξτρα ενισχυση εκει δε θα εβλαπτε.
Και μια Αlpina E18 ειχε κανει το ιδιο αλλα ειχε επισκευαστει ευκολα ,αν θυμαμαι καλα σε φαναρτζιδικο του Σπανου και μια 20ετια μετα δεν ειχε ξανακανει  προβλημα.

Α) Και άλλα m3 έβγαλαν το συγκεκριμένο πρόβλημα ανα τον κόσμο και προφανώς το σκίσιμο αυτό δεν προήλθε λόγω σκισίματος αλλά αστοχίας υλικού- κατασκευής.
Άλλωστε δεν νομίζω ότι κανένα m3 κατασκευαστηκε σαν αμάξι πόλης, για να πηγαίνει η γιαγιά μου στη λαϊκη. Όλα κατασκευάστηκαν και διαφημίζονταν σαν σπορ κατασκευές, και για αυτό τα ακριβοπλήρωνες άλλωστε. Άρα? Πλήρωνές ένα αμάξι που ήταν μελετημένο και εξασφαλισμένο ότι θα σου παρέχει ασφάλεια και ευχαρίστηση και πέρα από την κοινά αποδεκτή, συνετή οδήγηση. Άρα? Αγόραζες ένα αυτοκίνητο το όποιο θα έπρεπε να είχε δοκιμαστεί και αντέξει το πλαίσιο του τουλάχιστον μεγάλες καταπονήσεις.

Β) Προφανώς και δεν το πονούσαν- πονούσαμε αφού είχε πληρωθεί και πληρωνόταν μηνιαίο ειδικό κόμμιστρο (leasing) το οποίο και κάλυπτε οποιαδήποτε βλάβη, χωρίς καμία επιβάρυνση. Όπως ακριβώς συμβαίνει με το όταν νοικιάζεις ένα αμάξι ή παίρνεις αμάξια test drive τα οποία και σκίζεις περισσότερο αφού δεν τα "πονάς". ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ξέρω τώρα θα ακούσω ότι εσείς τα πονάτε και δεν τα καταπονείτε γιατί η καρδιά σας είναι τεράστια και συμπονείτε τους τελικούς ιδιοκτήτες και το αυτοκίνητο. Σε αυτό θα με συγχωρέσετε να πω την απάντηση "μαλ...ιες". Όλοι μας αν μας έδιναν το ελεύθερο θα σκίζαμε ένα αμάξι και δεν θα το πονάγαμε. Και όχι δεν είναι η λογική του εγω μαμαω εγω πληρώνω, ούτε ότι εφόσον δεν θα τιμωρηθώ ας διαπράξω και φόνο. Γιατί μιλάμε για ένα υλικό αντικείμενο το οποίο δεν ανήκει ουσιαστικά σε κανέναν. Οι εταιρίες που τα νοικιάζουν κάνουν ολική απόσβεση με κέρδος όταν λήξει το leasing και οι εταιρίες που τα μισθώνουν τα έχουν ως εργαλεία και δεν τους συμφέρει να τα κρατήσουν και μετά το πέρας της λήξης του ενοικιαστήριου.

Κριμα παντως ενα τετοιο αυτοκινητο να ειχε πεσει στα χερια κανιβαλων και ανιδεων (ακου σκισιμο με παγωμενο μοτερ και παντιλικια σε σαμαρακια  :guns:) Στα προσωπικα τους φανταζομαι της σειρας αμαξακια θα εκαναν κατι αντιστοιχο? Φανταζομαι οχι μια και θα τα χαν πληρωσει οι ιδιοι..

Και μετα το συγκεκριμενο θα πουληθηκε ως αθικτο, ιατρου και ''ελληνικο'' οπως συμβαινει στα περισσοτερα M3. Παρεμπιπτοντως κοιταζα συμπτωματικα αγγελιες για το συγκεκριμενο αμαξι αυτες τις μερες και το τι μετατροπη και εισαγωγη παιζει ειναι απεριγραπτο!!! Σαν να το κυνηγαει μια καταρα αυτο το αμαξι

Μιλάς με πολύ αυστηρό τόνο.
Συγγνώμη που είμαστε ανίκανοι και ανίδεοι και κανίβαλοι, (προφανώς μας έχεις γνωρίσει όλους και μας ξέρεις προσωπικά καθώς και γνωρίζεις τις οδηγικές μας ικανότητες.
Συγγνώμη που δεν είμαστε χεράδες, όπως έσυ ώστε να το γράψουμε και στο nickname μας.
Συγγνώμη επίσης που έχουμε αμαξάκια σειράς και που προφανώς ξέρεις αν τα προσέχουμε ή όχι.
Συγγνώμη επίσης που το συγκεκριμένο αμάξι κλάπηκε ή τέλος πάντων δηλώθηκε κλοπή από μαντρά που βρισκόταν να πουληθεί σε εξευτελιστική τιμή (10.000 ευρώ, πέρσι!!!). Και η εξευτελιστική τιμή ήταν λόγω του ότι είχε αληθινά χλμ και όχι κατεβασμένα όπως πιθανα το δικό σου και το δικό μου.
Ακόμη είμαι σίγουρος πως όλοι είναι τόσο χαζοί ώστε να πιστέψουν πως μία m3 με καινούργιο επισκευασμένο πίσω πάτωμα (είχε καταγραφεί στο βιβλίο σέρβις που δινόταν μαζί με το αμάξι κάτι που πιθανά το δικό σου και το δικό μου δεν είχαν) με 200.000 χλμ ήταν από γυναίκα ιατρό που το είχε για να πηγαίνει το κανίς της στον κτηνίατρο.

Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σου απαντήσω...
Αλήθεια χερά τα κοιτάς γιατί σκέφτεσαι να πάρεις;
Μου κάνει πολύ λογικό αφού η κατεύθυνση που κινείσαι στις αγοροπωλησίες σου είναι και σε ολοένα πιο σπορ κατασκευές (με φθίνουσα σειρά).
« Last Edit: December 02, 2011, 12:25:32 AM by gabi_haros »

December 02, 2011, 12:33:55 AMReply #923

Offline Ξάδελφος

« Reply #923 on: December 02, 2011, 12:33:55 AM »
Συγγνωμη gabi αλλα θα σου πω την αποψη μου και ας τσαντιστεις.
1.Τσιτωσες με την αποψη του Βαγγελη(χερα).Γιατι ?. Δε φερθηκατε σαν κανιβαλοι? Φερθηκατε.Πως το λεω με σιγουρια?Γιατι αν ηταν δικο σας και το χατε πληρωσει θα το σεβοσασταν τωρα που ειναι ξεβο,δε βαριεσαι σπαστο κανιβαλισε το ξεκαψωσε επανω του.
2.Απο ανθρωπους του "ειδικου τυπου" που υποτιθεται η αποψη τους επιρρεαζει τον ενδυναμει ιδιοκτητη ενος αμαξιου, θα περιμενα να φερθουν πιο επαγγελματικα απεναντι σ ενα αμαξι και οχι σα λιγουρικα πιτσιρικια που κλεψαν τα κλειδια το βραδυ που ο μπαμπας κοιμοταν.
Εγω επειδη αγαπω τ αμαξι σαν κουλτουρα οσα εταιρικα ειχα τα προσεχα σαν τα ματια μου.Ισως γιατι ημουν χορτασμενος εστω με απλα αμαξακια και δεν ειχα αναγκη να ξεκαψωσω σε ξενο.
3.Μιας και εισαι κειμενογραφος ,του τυπου γενικοτερα,απεφευγε να γραφεις σεντονια στο ιντερνετ γιατι ειναι βαρετα κουραστικα και δεν διαβαζονται.
4.Οταν γραφεις κατι δημοσια πλεον αυτο δεν ειναι κτημα σου και υποκειται σε κριτικη ,την οποια εισαι υποχρεωμενος να δεχτεις.
5.Δεν ειναι λαικο δικαστηριο,διαλογος ειναι και πολυγνωμια.Αν δε σ αρεσει κανε μπλοκ γραφε τα και κανε το κλειστο να μην εχεις αντιλογο.

December 02, 2011, 12:35:22 AMReply #924

emilmx

• Guest
« Reply #924 on: December 02, 2011, 12:35:22 AM »

τα ε36 ναι έχουν ολα το ίδιο πάτωμα με 280 αλόγα τα μ3
τα ε46 έχουν το ίδιο πάτωμα εκτός το μ3 που έχει 330 αλόγα και
θέμα με τα ψαλιδιά (τα μπαλάκια στα ψαλιδιά) όταν τα χαμηλώσεις (όλα τα ε46)

December 02, 2011, 12:40:47 AMReply #925

Offline Στέλιος - fess

« Reply #925 on: December 02, 2011, 12:40:47 AM »
@ gabi haros

Για την επίθεση στο hera, δεν γράφω τπτ. Μόνο πως ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει.
Μήπως με δανεικά από εσένα το αγόρασε το παληκάρι;
Για όλα τα υπόλοιπα όμως, αν γράφεις σαν εκπρόσωπος του ειδ. τύπου, συγνώμη αλλά λυπάμαι.
Μέχρι πολύ πρόσφατα είχα τουμπαρισμένα κατορθώματα σας, στις αποθήκες από την ασχετοσύνη σας και τη νοοτροπία σας.
Τέλος, μια και προχτές διόρθωσες τον miata mx5 και αφού είσαι διορθωτής, διόρθωνε και τα δικά σου πριν πατήσεις το ποστ.
White na 1991

il motorsport authorised dealer

www.hoods.gr    coming soon

https://www.facebook.com/mx5hoods

https://www.facebook.com/hoods.gr

December 02, 2011, 12:43:43 AMReply #926

Offline gabi_haros

« Reply #926 on: December 02, 2011, 12:43:43 AM »
Συγγνωμη gabi αλλα θα σου πω την αποψη μου και ας τσαντιστεις.
1.Τσιτωσες με την αποψη του Βαγγελη(χερα).Γιατι ?. Δε φερθηκατε σαν κανιβαλοι? Φερθηκατε.Πως το λεω με σιγουρια?Γιατι αν ηταν δικο σας και το χατε πληρωσει θα το σεβοσασταν τωρα που ειναι ξεβο,δε βαριεσαι σπαστο κανιβαλισε το ξεκαψωσε επανω του.
2.Απο ανθρωπους του "ειδικου τυπου" που υποτιθεται η αποψη τους επιρρεαζει τον ενδυναμει ιδιοκτητη ενος αμαξιου, θα περιμενα να φερθουν πιο επαγγελματικα απεναντι σ ενα αμαξι και οχι σα λιγουρικα πιτσιρικια που κλεψαν τα κλειδια το βραδυ που ο μπαμπας κοιμοταν.
Εγω επειδη αγαπω τ αμαξι σαν κουλτουρα οσα εταιρικα ειχα τα προσεχα σαν τα ματια μου.Ισως γιατι ημουν χορτασμενος εστω με απλα αμαξακια και δεν ειχα αναγκη να ξεκαψωσω σε ξενο.
3.Μιας και εισαι κειμενογραφος ,του τυπου γενικοτερα,απεφευγε να γραφεις σεντονια στο ιντερνετ γιατι ειναι βαρετα κουραστικα και δεν διαβαζονται.
4.Οταν γραφεις κατι δημοσια πλεον αυτο δεν ειναι κτημα σου και υποκειται σε κριτικη ,την οποια εισαι υποχρεωμενος να δεχτεις.
5.Δεν ειναι λαικο δικαστηριο,διαλογος ειναι και πολυγνωμια.Αν δε σ αρεσει κανε μπλοκ γραφε τα και κανε το κλειστο να μην εχεις αντιλογο.

1.
ΟΚ αν το δεις ότι είναι ξένο έχεις δίκιο, αλλά εν μέρη σου εξήγησα ότι αυτα τα εταιρικά τα βλέπεις σαν εργαλεία δουλειάς και σαν να μην έχουν ιδιοκτήτη (πρακτικά δεν έχουν)

2. Δεν είμαι του ειδικού τύπου αλλά οκ θα απαντήσω και σε αυτό. Εμείς δοκιμάζουμε αμάξια για να γράψουμε τις διαφημίσεις τους και όχι για να τα τεστάρουμε. Όσο για το υπόλοιπο που γράφεις θα συμφωνήσω και θα σου βγάλω το καπέλο. Αφού είχες και ΟΝΤΩΣ το πρόσεχες χωρίς να έχεις να κερδίσεις κάτι απλά από σεβασμό ακι δεοντολογία εγώ δεν έχω να σου πω κάτι, προφανέστατα είσαι πιο ισορροπήμενος από εμένα και από τους συναδέφλους μου, και δεν το λέω ειρωνικά. Παρ' όλα αυτά δεν είμαι 1000% σίγουρος πως αν είχες ένα m3 και ένα αφεντικό που σου φωναζε σκίστο (είναι αληθινή εμπειρία και όχι υπερβολή) εσύ θα παρέμενες πιστός στις ιδεολογίες σου.

3. Τι είναι τα σεντόνια; Συγγνώμη αν έκανα κάτι λάθος.

4. ΣΥΜΦΩΝΩ 1000% δεν παραπονέθηκα για την κριτική, για τον τρόπο που μιλήσατε και ειδικά ο χεράς αντέδρασα. Και είπα την αντιγνωμία μου.

5. και σε αυτό συμφωνώ, αρκεί να ακούγεται και ο αντίλογος ώστε να υπάρχει γόνιμος διάλογος.

December 02, 2011, 12:53:13 AMReply #927

Offline gabi_haros

« Reply #927 on: December 02, 2011, 12:53:13 AM »
@fess

Σχολιασμό έκανα, ότι θέλει παίρνει ο καθένας και ότι τον αντιπροσωπεύει, προφανώς αν οι πράξεις σου σε αποδεικνύουν ως λάτρη της σπορ οδήγησης μπορείς να κάνεις κριτική στους μη χεράδες, αν όχι όμως;
Γράφω σαν εκπρόσωπος του εαυτού μου και μόνο και θα επαναλάβω πως δεν είμαι δημοσιογράφος.
Τουμπαρισμένα υπάρχουν πολλά περισσότερα από άσχετους ιδιοκτήτες σπορ αυτοκινήτων και από ατυχείς κατόχους σπορ αυτοκινήτων, άρα δεν λέει κάτι αυτό που γράφεις.
Επίσης εννοείται πως ο δημοσιογράφος ή αυτός που για κάποιο λόγο τεστάρει το αμάξι, πρέπει και οφείλει να το δοκιμάσει όσο πιο κοντά στα όρια του μπορεί. Αυτή είναι η δουλειά του, για αυτό πληρώνεται, αυτό πράτει.
Όσο για το τελευταίο ζήτησα συγγνώμη αμέσως αφού κατάλαβα τη βλακεία μου και είπα πως και ΕΓΩ κάνω συχνά λάθη.
« Last Edit: December 02, 2011, 12:55:31 AM by gabi_haros »

December 02, 2011, 12:58:41 AMReply #928

Offline Ξάδελφος

« Reply #928 on: December 02, 2011, 12:58:41 AM »
Δοκιμαζετε αμαξια για να γραψετε τις διαφημισεις τους ...ΟΚ.
Συγχαρητηρια στο διευθυντη σου που σου ελεγε σκιστο !Καλα που δε σου ειπε να πηδηξεις απ το παραθυρο.
 Το ιδιο μου λεγε  ο διευθυντης μου για τη γραμματεα του(σκιστη αφου σε γουσταρει) αλλα εγω τον χαρακτηρισα απλα μαλακα .

Καλη συνεχεια.

Υ.Γ. Στην καθε ιδεολογια μου μενω πιστος όχι γιατι δε μπορω να κανω αλλιως αλλα γιατι η ιδεολογια αυτη ειναι συνειδητη  μου επιλογη .  ;)

Υ.Γ.2 Απεφευγε τα κουοτς εχει προταθει να μην τα χρησιμοποιουμε.
Υ.Γ.3 "Σεντονι" Ειναι το τεραστιο κατεβατο ,ποστ/Λεγεται σεντονι  επειδη ειναι πολυ μεγαλο σε μηκος και μοιαζει με αυτο . Στα λογιστηρια σεντονια λεγαμε τα μηχανογραφημενα εγγραφα που οταν δεν τα κοβεις γινονται κατεβατο και μοιαζουν επισης με σεντονι επειδη ειναι μεγαλα σε μηκος.

December 02, 2011, 01:18:23 AMReply #929

Offline gabi_haros

« Reply #929 on: December 02, 2011, 01:18:23 AM »
Αν ήταν πισωκίνητη...
Αν είχε τέλειες καμπύλες και γραμμή...
Αν ήξερες πως όλα τα έξοδα της ήταν πληρωμένα από αλλού και δεν ζήταγε δεσμεύσεις...
Αν ήξερες πως ήταν σπορ κατασκευή και κάθε φορά που την κοίταζες σου φώναζε σκίσε με...
Και φυσικά αν σε πλήρωναν μέσα σε όλα αυτά να το κάνεις και παρόλα αυτα εσύ συγκρατήθηκες...
Ένα έχω να πω: Αδικείσαι! Με τέτοια αυτοσυγκρατηση βουδιστής έπρεπε να είσαι! :llol: :llol: :llol: :llol:
Πέρα από την πλάκα ελπίζω το καλή συνέχεια να μην ήταν μία έκφραση που χρησιμοποίησες για να μου υποδηλώσεις ότι δεν θα ξανακάνουμε διάλογο, αλήθεια σε εκτιμάω ως άνθρωπο από τα γραφόμενα σου και μόνο και ας μην ταυτιζόμαστε πάντα. Και αυτά τα λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας.