Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]  (Read 229873 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

March 26, 2012, 04:50:40 AMReply #1365

Offline Aristotelis

Re: Lipton Ice Tea [#2]
« Reply #1365 on: March 26, 2012, 04:50:40 AM »
ΧαρηGeneral Exεις οδηγησει γρηγορα για πολυ ωρα κεντρομηχανο σε γλυστερη στροφοδιαδρομη?
ON-Off μια εκανες το λαθος και αντε γεια...Σ αυτα  τ αμαξια οπως η elise δε μπορεις ,φοβασαι να τα πας στο οριο,ενω με το μιατα πιεζεις στο οριο και παλι σωζεσαι.
Δεν ειναι καρτες σουπερ ατου να κρινεις  μονο απ τα νουμερα.

Lotus Elise Wreck (in car video)

March 26, 2012, 08:18:11 AMReply #1366

Offline Newstyle

« Reply #1366 on: March 26, 2012, 08:18:11 AM »
Παντως αυτο το σετακι που παιζει εξω και εδω ελλαδα ειναι κανονικος φονεας !!!  Elise με 20vt swap με προγραμμα εξατμιση παει 280 αλογα. Ειναι για το το μονο setup που θα εδινα το αμαξι μου.
στο επανιδειν

March 26, 2012, 11:24:38 AMReply #1367

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #1367 on: March 26, 2012, 11:24:38 AM »
Παντως αυτο το σετακι που παιζει εξω και εδω ελλαδα ειναι κανονικος φονεας !!!  Elise με 20vt swap με προγραμμα εξατμιση παει 280 αλογα. Ειναι για το το μονο setup που θα εδινα το αμαξι μου.
Δλδ τα 240 που εχει εργοστασιο με το ΤοΥοΤα (!) μοτερ σε χαλανε ?! Γιατι εγω αυτη τη γερμανικη μαλακια δεν την εβαζα στο αμαξι μου και ας ξερω οτι γενικα ειναι καλο μοτερ. Αλλα αυτο που εγραψαν καποιοι εδω μεσα και ειχαν δικιο ειναι οτι ακομα και με τα 120 αλογα το αμαξι δεν ειναι και τοσο ευκολο στην διαχειρηση του, σκεψου τι γινεται με τα διπλα+βαλε!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

March 26, 2012, 01:21:24 PMReply #1368

Offline SchumiMx5

« Reply #1368 on: March 26, 2012, 01:21:24 PM »
Η exige δεν βγαίνει μονο με αυτό το μοτέρ; :-\

Νομιζα ότι η elise βγαίνει μέχρι 192 :-\

Εκτός αν τα βάζεις στο ίδιο καλάθι ;D

March 26, 2012, 01:24:15 PMReply #1369

Offline Newstyle

« Reply #1369 on: March 26, 2012, 01:24:15 PM »
Ενταξει και εγω αντι-γερμανος ειμαι αλλα το να λες μαλακια αυτο το μοτερ ειναι ιεροσυλια ... και δεν ειναι καν swap ειναι αστειο το πως μπαινει πανω.

Εχω δει δυο τετοια που εχει φτιαξει ο Μανουκης και ενα τριτο με s2000 μοτερ.

Ο λογος που το κανουν αυτο ειναι καθαρα οικονομικος και λειτουργικος ειδικα αν θες να το βελτιωσεις κιολας γιατι το 20vt φτανει 400 αλογα με περιφερειακα και 600 αλογα με 800 ευρω παραπανω. Στροφαρει μεχρι τις 7800 στοκ ,χρησιμοποιει τον μαμα εγκεφαλο ο οποιος εχει ανοικτα τα παντα και ολους τους χαρτες .Το σασμαν δεν παθαινει ποτε τιποτα και μην ξεχνας οτι βρωμαει και ο τοπος και παρα πολλα αλλα .....

Επισης το 240 που λες ειναι η ποιο ακριβη lotus που παιζει και πιστευω οτι κατω απο 30 χιλιαρικα μεταχειρισμενο δυσκολα θα το βρισκες.

Εγω το ειχω φανταστει οτι παιρνεις ενα πολυ φθηνο 120αρι με 12-15 χιλιαρικα πουλας το  ελεεινο μοτερ του για ανταλλακτικα και παιρνεις ενα 20vt μαμα swap (1500 ευρω) που με τουρμπο απο rs6 (500 ευρω) προγραμμα και εξατμιση θα παει 350 αλογα και θα βγαλει 100.000 χιλιομετρα με 7800 πραγματικες κοφτη.  

Δεν παυει να ειναι swap αλλα δηλωνεται ειναι 1800cc και εχεις πολυ οικονομικα ενα απιστευτο οπλο που ανα πασα στιγμη γινεται κανιβαλος σχεδον τσαμπα , εχω εκπλαγει με τις επιδοσεις και την αξιοπιστια των 20vt ξεκαθαρα οτι καλυτερο παιζει μεχρι τα 2000 κυβικα.
« Last Edit: March 26, 2012, 01:29:45 PM by Newstyle »
στο επανιδειν

March 26, 2012, 04:11:05 PMReply #1370

Offline dimsabas

« Reply #1370 on: March 26, 2012, 04:11:05 PM »
Πώς δηλώνεται δηλαδή; Εδώ δεν μπορείς να δηλώσεις μοτέρ της ίδιας εταιρίας πολλές φορές (αν είναι 25%+ πάνω από τον αρχικό κυβισμό), δεν μπορείς να βάλεις μικρότερο μοτέρ και ας υπήρχε στην γκάμα (π.χ. Grand Vitara 2.5 να βάλεις 2.0, που βγαίνει το πεντάθυρο με δίλιτρο μοτέρ).

Η ονειρική Elise θα είχε μοτεράκι από Hayabusa. Θα ζύγιζε ένα 100κιλο κάτω από το τουρμπομοτέρ της VW, θα είχε 200 ατμοσφαιρικά (με τρελή απόκριση) αλόγατα, στροφάρισμα, ήχο και σειριακό σασμάν. Στην πίστα δε, θα ήταν λουκούμι! :exaclty: :exaclty: :exaclty:

March 26, 2012, 04:15:21 PMReply #1371

Offline Newstyle

« Reply #1371 on: March 26, 2012, 04:15:21 PM »
Πώς δηλώνεται δηλαδή; Εδώ δεν μπορείς να δηλώσεις μοτέρ της ίδιας εταιρίας πολλές φορές (αν είναι 25%+ πάνω από τον αρχικό κυβισμό), δεν μπορείς να βάλεις μικρότερο μοτέρ και ας υπήρχε στην γκάμα (π.χ. Grand Vitara 2.5 να βάλεις 2.0, που βγαίνει το πεντάθυρο με δίλιτρο μοτέρ).

Η ονειρική Elise θα είχε μοτεράκι από Hayabusa. Θα ζύγιζε ένα 100κιλο κάτω από το τουρμπομοτέρ της VW, θα είχε 200 ατμοσφαιρικά (με τρελή απόκριση) αλόγατα, στροφάρισμα, ήχο και σειριακό σασμάν. Στην πίστα δε, θα ήταν λουκούμι! :exaclty: :exaclty: :exaclty:

Τα ονειρα διαφερουν απο ανθρωπο σε ανρθωπο αλλα οπως και να εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο στην ευκολια να το πραγματοποιησεις ασε που τα 600 δεν θα τα βλεπες ποτε.
στο επανιδειν

March 26, 2012, 04:28:13 PMReply #1372

Offline Ξάδελφος

« Reply #1372 on: March 26, 2012, 04:28:13 PM »
Στο Speedster που γουσταρω απιστευτα με το ατμοσφαιρικο μοτερ των 145? ιππων ειχαν βαλει το διλιτρο τουρμπο.
Ωραιο στα χαρτια,γρηγοροτερο στην ευθεια αλλα υποδιεστερω στις στροφες απο το αμοσφαιρικο λογω του αποτομου και υπερβολικα δυνατου μοτερ του.
Σαμπα σου απαντω σχετικα με την ονειρεμενη elise  ;)
Οταν ειχα το Bertone X1/9 ειχε αρχικα τον 15αρη κινητηρα με colombo bariani εκκεντροφορο,κατεβασμενο καπακι και δυο 34αρια βεμπερ και χειροποιητη εξατμιση με χταποδι 4-1 .Κανονικα αυτο το μοτερ με μαμα εκκεντροφορο και εξατμιση και ενα 34βεμπερ ηταν 85 ιππους.Ποσο ηταν το δικο μου δεν ξερω.
Τ αμαξακι τα 8βαλβιδα τοτε 16αρια ραλυ τα ξεσκιζε.Ηταν το πρωτο μου αμαξι και στα δυο χρονια(συντελουσε και η νεανικη μ@λακια) στις στροφες το πηγαινε "σφαιρα".
Μετα με επιασε η μαλ... εεε εμονη και βαλαμε επανω τον 18αρη κινητηρα παλι με διπλα βεμπερ και εκκεντροφορους colombo bariani,εξατμιση κτλ.
Σε νορμαλ μορφη αυτος ο κινητηρας εβγαζε 140.Σιγουρα με τα διπλα βεμπερ τους εκκεντροφορους και την εξατμιση ολο και κατι ειχε παρει.
Το Bertone σε συνδιασμο και με το κοντο σασμαν και την κεντρομηχανη διαταξη  ειχε γινει φονεας γιγαντων .Ξεκινουσε λες και το πετουσε τεραστια σφεντονα...αλλα... Ολα αυτα στην ευθεια. Στις στροφες ειχε χασει αυτο το κατι που με αφηνε να το πιεζω...πλεον ηταν αποτομο και πολυ πιο απολυτο ,ακομη πιο βαρυ πισω και ενα μοτερ να λυσσα ξαφνικα και να σπιναρει σαν τρελο τους τροχους.
Μεχρι που καποια στιγμη κατεληξε σε ενα ρυακι τρια μετρα κατω απ το δρομο σε μια στροφη και εληξε αδοξα η ζωη του και τα τρια χρονια ανακατασκευης που του εκανα.
Το πουλησα μαζι με το εταιρο bertone που ειχα για ανταλλακτικα.

March 26, 2012, 04:31:47 PMReply #1373

Offline General_lee

« Reply #1373 on: March 26, 2012, 04:31:47 PM »
O παλιος 20VT ειναι σε λειτουργια (αποκριση,lag,γραμμικοτητα κλπ) ιδιος με τον μεταγενεστερο 1.8Τfsi? Γιατι αν ναι τοτε με προγραμμα στα 220 αλογα που ειχα οδηγησει 1.8TFSI ειναι επιοικως αθλιο. Σε ελαφρυ πισωκινητο κεντρομηχανο με ευαισθητη γενικως ισορροπια θα αυτο το μοτερ οπως το οδηγησα θα ηταν καταστροφη.

Mαμα με τα 163 αλογα ηταν λιγο πιο ωραιο, αλλα τρακτερ.(εδινε χαμηλες και μεσαιες και ψηλα τιποτα) Προφανως δε θα ταιριαζε σε σπορ αμαξι.

Αντιθετα ο 2λιτρος tfsi και στο golf και στο S3 μαρεσει παρα πολυ και πιστευω οτι θα ταιριαζει καλυτερα σε σπορ αμαξια.

Βεβαια αμα λετε για αλλες τουρμπινες, και χιλιες δυο αλλες μοντες μπορει και ο 1.8 να γινει ευχαριστος. Αν ομως φουσκωνει οπως αυτος που ειχα οδηγησει στις μεσαιες θα καταστρεφει τον χαρακτηρα της elise η οποιου αλλου παρομοιου αυτοκινητου.

March 26, 2012, 04:39:19 PMReply #1374

Offline Newstyle

« Reply #1374 on: March 26, 2012, 04:39:19 PM »
O παλιος 20VT ειναι σε λειτουργια (αποκριση,lag,γραμμικοτητα κλπ) ιδιος με τον μεταγενεστερο 1.8Τfsi? Γιατι αν ναι τοτε με προγραμμα στα 220 αλογα που ειχα οδηγησει 1.8TFSI ειναι επιοικως αθλιο. Σε ελαφρυ πισωκινητο κεντρομηχανο με ευαισθητη γενικως ισορροπια θα αυτο το μοτερ οπως το οδηγησα θα ηταν καταστροφη.

Mαμα με τα 163 αλογα ηταν λιγο πιο ωραιο, αλλα τρακτερ.(εδινε χαμηλες και μεσαιες και ψηλα τιποτα) Προφανως δε θα ταιριαζε σε σπορ αμαξι.

Αντιθετα ο 2λιτρος tfsi και στο golf και στο S3 μαρεσει παρα πολυ και πιστευω οτι θα ταιριαζει καλυτερα σε σπορ αμαξια.

Βεβαια αμα λετε για αλλες τουρμπινες, και χιλιες δυο αλλες μοντες μπορει και ο 1.8 να γινει ευχαριστος. Αν ομως φουσκωνει οπως αυτος που ειχα οδηγησει στις μεσαιες θα καταστρεφει τον χαρακτηρα της elise η οποιου αλλου παρομοιου αυτοκινητου.

O 20vt του S3-ΤΤ εχει 225 αλογα μαμα και δεν εχει καμια σχεση με 1.8TFSI,  αυτος που λες εσυ ειναι αλλος κινητηρας ποιο καινουργιος και ειναι 16v .

Εμενα δεν μου αρεσει κανενας απο αυτη την σειρα που λες τους 20vt τους εχει σταματησει εδω και καιρο
« Last Edit: March 26, 2012, 04:41:24 PM by Newstyle »
στο επανιδειν

March 26, 2012, 05:13:27 PMReply #1375

Offline Newstyle

« Reply #1375 on: March 26, 2012, 05:13:27 PM »
Στο Speedster που γουσταρω απιστευτα με το ατμοσφαιρικο μοτερ των 145? ιππων ειχαν βαλει το διλιτρο τουρμπο.
Ωραιο στα χαρτια,γρηγοροτερο στην ευθεια αλλα υποδιεστερω στις στροφες απο το αμοσφαιρικο λογω του αποτομου και υπερβολικα δυνατου μοτερ του.
Σαμπα σου απαντω σχετικα με την ονειρεμενη elise  ;)
Οταν ειχα το Bertone X1/9 ειχε αρχικα τον 15αρη κινητηρα με colombo bariani εκκεντροφορο,κατεβασμενο καπακι και δυο 34αρια βεμπερ και χειροποιητη εξατμιση με χταποδι 4-1 .Κανονικα αυτο το μοτερ με μαμα εκκεντροφορο και εξατμιση και ενα 34βεμπερ ηταν 85 ιππους.Ποσο ηταν το δικο μου δεν ξερω.
Τ αμαξακι τα 8βαλβιδα τοτε 16αρια ραλυ τα ξεσκιζε.Ηταν το πρωτο μου αμαξι και στα δυο χρονια(συντελουσε και η νεανικη μ@λακια) στις στροφες το πηγαινε "σφαιρα".
Μετα με επιασε η μαλ... εεε εμονη και βαλαμε επανω τον 18αρη κινητηρα παλι με διπλα βεμπερ και εκκεντροφορους colombo bariani,εξατμιση κτλ.
Σε νορμαλ μορφη αυτος ο κινητηρας εβγαζε 140.Σιγουρα με τα διπλα βεμπερ τους εκκεντροφορους και την εξατμιση ολο και κατι ειχε παρει.
Το Bertone σε συνδιασμο και με το κοντο σασμαν και την κεντρομηχανη διαταξη  ειχε γινει φονεας γιγαντων .Ξεκινουσε λες και το πετουσε τεραστια σφεντονα...αλλα... Ολα αυτα στην ευθεια. Στις στροφες ειχε χασει αυτο το κατι που με αφηνε να το πιεζω...πλεον ηταν αποτομο και πολυ πιο απολυτο ,ακομη πιο βαρυ πισω και ενα μοτερ να λυσσα ξαφνικα και να σπιναρει σαν τρελο τους τροχους.
Μεχρι που καποια στιγμη κατεληξε σε ενα ρυακι τρια μετρα κατω απ το δρομο σε μια στροφη και εληξε αδοξα η ζωη του και τα τρια χρονια ανακατασκευης που του εκανα.
Το πουλησα μαζι με το εταιρο bertone που ειχα για ανταλλακτικα.

Επειδη μαλλον απο τοτε που βελτιωσες το bertone περασαν καποια χρονια και επειδη ο dimsabas εχει μια περιεργη αποψη που βασιζεται κυριος στο μειωμενο βαρος , βαζω μερικα link να δειτε τι προτιμουν τα πισταδικα elise. Εγω δεν το βγαλα απο το μυαλο μου το εχω δει απο κοντα το ολο swap.
Ενα απο τα δυνατα πισταδικα με τετοιο κινητηρα εχει ερθει εδω Ελλαδα κιολας και εχει τερατοποιηθει αργοτερα απο τον καινουργιο ιδιοκτητη. Επισης κυκλοφορει και Speedster με το ιδιο swap .

http://www.fourtitude.com/news/publish/Features/printer_1245.shtml
http://www.auto-teknix.co.uk/index.html
http://speedhunters.com/archive/2010/03/06/feature-gt-gt-time-attack-lotus-elise.aspx

Στο πρωτο λινκ εχει και dyno στα 300 αλογα .

Στο τελευταιο λινκ απλα εχει ενα αρκετα μεγαλο τουρμπο που αν το βλεπαμε σε αμαξι εδω Ελλαδα θα λεγαμε οτι θα λαγκαρει και πως ειναι αχρηστο για στροφες και ειναι μονο για κοντρες.

« Last Edit: March 26, 2012, 05:16:48 PM by Newstyle »
στο επανιδειν

March 26, 2012, 05:45:13 PMReply #1376

Offline Ξάδελφος

« Reply #1376 on: March 26, 2012, 05:45:13 PM »
Oπως σωστα εγραψες... ΠΙΣΤΑΔΙΚΑ.
Στο δρομο στην πραγματικη ζωη ειναι αλλιως,βγαλε αυτα στον πραγματικο δρομο και τα ξαναλεμε...
Επισης την εποχη που εγω 19-20 ετων εκανα swap στο bertone(και ειχα bertone),αλλοι παλευαν τα 50αρια στρογγυλοφαναρα honda να τα κανουν 72αρια.
Τοτε ηθελε πολυ καστανια και γερμανικο κλειδι για να σκαλισεις ενα αμαξι αλλα και πολυ περισσοτερα χρηματα... Δεν υπηρχε ιντερνετ,τα τροπετα σπανιζαν τα καλα και τα καλα ανταλλακτικα τσουζαν.
Απειρα ζιγκλερακια και μετρησεις στα καυσαερια μεχρι να βρεθει το σωστο κα κα κα .
Τωρα παει καποιος  στον "βελτιωτη-γκουρου-προγραμματιστη",σου περναει ενα προγραμμα ή ενα τσιπακι και ουπς..περνεις 50 αλογα στο τουρμπατο αμαξι σου!!!
Φιλημα στο χερι του βελτιωτη,αυτοκολλητο στο φτερο και αερα στο στιβο για τσαγια.
Δια της ατμοσφαιρικης οδου ομως αλλοι γκουρου σφυριζουν αδιαφορα και αλλοι κανουν την παπια ... γιατι ,α ναι κοστιζει(οχι οτι δε μπορουν).

Δεν εγραψα την εμπειρια μου για να παρω λεφτα απο καποιον,δεν ειμαι εμπορος "αλογων",δεν πουλαω μεταχειρισμενα σαλιγκαρια και ανταλλακτικα τουρμπισματος που εχω στο υπογειο (εχω αλλα ειναι για πεταμα) ,το ξεκαθαριζω για να μην παρεξηγηθω.
Στο Σαμπα απαντησα με το παραδειγμα μου πως ενα καλο ,του χεριου μου αμαξι το εκανα επικινδυνο και δυσκολο ,μιλωντας παντα για κεντρομηχανο.

March 26, 2012, 05:56:02 PMReply #1377

Offline Newstyle

« Reply #1377 on: March 26, 2012, 05:56:02 PM »
Oπως σωστα εγραψες... ΠΙΣΤΑΔΙΚΑ.
Στο δρομο στην πραγματικη ζωη ειναι αλλιως,βγαλε αυτα στον πραγματικο δρομο και τα ξαναλεμε...
Επισης την εποχη που εγω 19-20 ετων εκανα swap στο bertone(και ειχα bertone),αλλοι παλευαν τα 50αρια στρογγυλοφαναρα honda να τα κανουν 72αρια.
Τοτε ηθελε πολυ καστανια και γερμανικο κλειδι για να σκαλισεις ενα αμαξι αλλα και πολυ περισσοτερα χρηματα... Δεν υπηρχε ιντερνετ,τα τροπετα σπανιζαν τα καλα και τα καλα ανταλλακτικα τσουζαν.
Απειρα ζιγκλερακια και μετρησεις στα καυσαερια μεχρι να βρεθει το σωστο κα κα κα .
Τωρα παει καποιος  στον "βελτιωτη-γκουρου-προγραμματιστη",σου περναει ενα προγραμμα ή ενα τσιπακι και ουπς..περνεις 50 αλογα στο τουρμπατο αμαξι σου!!!
Φιλημα στο χερι του βελτιωτη,αυτοκολλητο στο φτερο και αερα στο στιβο για τσαγια.
Δια της ατμοσφαιρικης οδου ομως αλλοι γκουρου σφυριζουν αδιαφορα και αλλοι κανουν την παπια ... γιατι ,α ναι κοστιζει(οχι οτι δε μπορουν).

Δεν εγραψα την εμπειρια μου για να παρω λεφτα απο καποιον,δεν ειμαι εμπορος "αλογων",δεν πουλαω μεταχειρισμενα σαλιγκαρια και ανταλλακτικα τουρμπισματος που εχω στο υπογειο (εχω αλλα ειναι για πεταμα) ,το ξεκαθαριζω για να μην παρεξηγηθω.
Στο Σαμπα απαντησα με το παραδειγμα μου πως ενα καλο ,του χεριου μου αμαξι το εκανα επικινδυνο και δυσκολο ,μιλωντας παντα για κεντρομηχανο.

Συμφωνουμε σε ολα . Εχουμε μιλησει και για πιστα παλιοτερα γενικα εδω στο forum και παλι ειχαμε πει πανω κατω τα ιδια περι big turbo και βαρους.

Ετσι ειναι τα χρονια περνανε και η τεχνολογια κανει βηματα και ποιο ευκολα πολλα πραγματα. Οπως και καταφερνει να αναιρει καταστασεις που τις ειχαμε δεδομενες.
στο επανιδειν

March 26, 2012, 06:39:46 PMReply #1378

Offline kakwkei

« Reply #1378 on: March 26, 2012, 06:39:46 PM »
Όσον αφορά τις Elise πάντως, μαρέσει πάντως που όλοι έχουμε γνώμη (και μάλιστα κάποιες φορές απόλυτη) επί παντός επιστητού. Και μάλιστα χωρίς η μεγάλη πλειοψηφία να έχει καν μπει σε Λίζα ::- Τεσπά, το θέμα μάλλον εξαντλήθηκε :exaclty:
« Last Edit: March 26, 2012, 06:43:02 PM by kakwkei »
Elise S2? Sold....
and now what??

March 26, 2012, 07:02:50 PMReply #1379

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #1379 on: March 26, 2012, 07:02:50 PM »
Όσον αφορά τις Elise πάντως, μαρέσει πάντως που όλοι έχουμε γνώμη (και μάλιστα κάποιες φορές απόλυτη) επί παντός επιστητού. Και μάλιστα χωρίς η μεγάλη πλειοψηφία να έχει καν μπει σε Λίζα ::- Τεσπά, το θέμα μάλλον εξαντλήθηκε :exaclty:
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου Λευτερη, και εγω πιστευω πως αν υπαρχει καποιος που εχει μπει στην Λιζα ακομα και σαν συνοδηγος μπορει να γκρινιαξει για πολλα πραγματα, οτι μυριζει καυσαερια μεσα οτι πιανεσαι για να μπεις, οτι ειναι εσωτερικα σαν κονσερβα, αλλα να την κρινει αρνητικά για αυτα που κανει στο δρομο...WTF...?
Παντως πολλοι ιδιοκτητες Elise θα την αλλαζαν για ενα ΜΧ5, το ΜΧ ειναι συνολικα καλυτερο αμαξι (commuter). Αλλα ο προσανατολισμος μιας Elise δεν ειναι το commuting...
Το κομματι περι swap το αφηνω ασχολιαστο γιατι αν δεν σε ικανοποιει η Λιζα στην εκδοση με τον κομπρεσορα τοτε μαλλον εχεις διαλεξει λαθος αμαξι, το τσοφλι κινειται ιδανικα εως πολυ γρηγορα με 240 αλογα.
« Last Edit: March 27, 2012, 09:49:33 AM by jSkyline »
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio