Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]  (Read 229946 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

December 21, 2011, 08:11:21 PMReply #1050

Offline petermx5g7

Re: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]
« Reply #1050 on: December 21, 2011, 08:11:21 PM »
Εννοείται το audi.... Από προσωπική εμπειρία (οικογενειακά αυτοκίνητα) τα Alfa Romeo βγάζουν πάαααααρα πολλά προβλήματα... Μια 156 που είχαμε έκαιγε λάδια, μια 147 πολλά ηλεκτρολογικά προβλήματα... Τώρα έχουμε το Mito με τα 155 άλογα... Δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ακόμα αλλά είναι σχεδόν καινούριο... Επίσης φίλος κάτοχος brera τρώει συνεχόμενη καζούρα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει αντι για αμάξι (ένα καντράν ΓΕΜΑΤΟ αναμένα λαμπάκια  :llol: :llol: :llol: ). Για μένα Audi κ πάλι Audi......

Exterior:
nbfl front bumper,front-rear nbfl lights
gt-r white color
HID xenon light kit
black mohair hood
Interior:
black leather nbfl seats
2 din tv-dvd player
I.L. red leather shift boot
red mazda floor mats
led lighting
Engine:
Green air induction
full exhaust 45mm

December 21, 2011, 08:14:09 PMReply #1051

Offline saldale

« Reply #1051 on: December 21, 2011, 08:14:09 PM »
  :D AUDI  :D
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

December 21, 2011, 08:17:06 PMReply #1052

Offline NiTse

« Reply #1052 on: December 21, 2011, 08:17:06 PM »
Εννοείται το audi.... Από προσωπική εμπειρία (οικογενειακά αυτοκίνητα) τα Alfa Romeo βγάζουν πάαααααρα πολλά προβλήματα... Μια 156 που είχαμε έκαιγε λάδια, μια 147 πολλά ηλεκτρολογικά προβλήματα... Τώρα έχουμε το Mito με τα 155 άλογα... Δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ακόμα αλλά είναι σχεδόν καινούριο... Επίσης φίλος κάτοχος brera τρώει συνεχόμενη καζούρα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει αντι για αμάξι (ένα καντράν ΓΕΜΑΤΟ αναμένα λαμπάκια  :llol: :llol: :llol: ). Για μένα Audi κ πάλι Audi......

προβλήματα ξεπροβλήματα όμως συνεχίζετε να αγοράζετε άλφα. Δεν μπορεί κάτι θα έχει και σας τραβάει.
NCFL 1.8 Brilliant Black (the ex)
Ford Focus MK2 1.6 (now)

December 21, 2011, 08:24:11 PMReply #1053

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #1053 on: December 21, 2011, 08:24:11 PM »
Το Audi φυσικα!!! Η δευτερη επιλογη δεν συγκρινετε. Δεν υπαρχει επαφη μεταξυ αυτων των δυο αμαξιων.

December 21, 2011, 08:24:48 PMReply #1054

Offline petermx5g7

« Reply #1054 on: December 21, 2011, 08:24:48 PM »

προβλήματα ξεπροβλήματα όμως συνεχίζετε να αγοράζετε άλφα. Δεν μπορεί κάτι θα έχει και σας τραβάει.
Εγώ δεν ασχολούμαι.... Κλασσικοί Ελληνάρες οι δικοί μου που παίρνουν αμάξι μόνο και μόνο από εμφάνιση τι να πεις???  ::- ::- Πάντως το μίτο που το εχω πάρει κανα δυο φορές στα συν του 1400 τούρμπο (μικρή κατανάλωση), δυνατό και ροπάτο και 6άρι σασμάν... Κατά τα αλλα τίποτα το ιδιαίτερο...

Exterior:
nbfl front bumper,front-rear nbfl lights
gt-r white color
HID xenon light kit
black mohair hood
Interior:
black leather nbfl seats
2 din tv-dvd player
I.L. red leather shift boot
red mazda floor mats
led lighting
Engine:
Green air induction
full exhaust 45mm

December 21, 2011, 09:26:44 PMReply #1055

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #1055 on: December 21, 2011, 09:26:44 PM »
Επίσης φίλος κάτοχος brera τρώει συνεχόμενη καζούρα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει αντι για αμάξι (ένα καντράν ΓΕΜΑΤΟ αναμένα λαμπάκια  :llol: :llol: :llol: ).
Ειχες ποτε αμαξι group VAG ? Επειδη ειχαμε και Audi και για 3 χρονια Leon 1.6 εταιρικα αυτοκινητα του πατερα μου, η κορυφαια ατακα που εχει πει για το Leon "Χριστουγεννα με αυτο το αμαξι ειδα 5-6 φορες, Πασχα και ανασταση ομως ειδα μονο μια, οταν το αλλαξα με το Corolla", μετα την 3 φορα το παραταγε με ολα τα λαμπακια στο καντραν αναμμενα για τουλαχιστον 1μηνα! Στο Audi δεν ειδαμε μεν ποτε Χριστουγεννιατικο δεντρο αλλα τα προβληματακια του τα ειχε. Απο τα 6 εταιρικα που αλλαξε ο πατερας μου. Vectra, Leon, Astra, Corolla, 2 Χ A4 και Α6 το μονο που σκεφτηκε να κρατησει ηταν το Corolla, το Α4 μας αρεσε παρα πολυ αλλα ειχε βγαλει θεματα. Ο πατερας ενος φιλου μου τα εχει και τα 2 παντως Νεκταριε 159 2.2 και Α4 1.6, ξερω απο τωρα οτι αν τον ρωτησω θα μου πει στανταρ την Αλφα, οποτε χαμενη θα παει η ερωτηση, επειδη παντως εχω μπει μεσα το αμαξι εχει πανεμορφο και ποιοτικοτατο εσωτερικο και εξωτερικα μετραει! Το Α4 θα επελεγα παντως και εγω.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

December 21, 2011, 10:06:50 PMReply #1056

Offline Neko

« Reply #1056 on: December 21, 2011, 10:06:50 PM »
H 159 μ'αρεσει σαν ομορφια και εχει αλογακια για ατμοσφαιρα. μεγαλο ατου της η πολλλυ χαμηλη τιμη τις ;)
Το Α4 ειναι με τα 163 αλογα ναι μεν ωραιο και ποιοτικο αλλα φοβαμαι τα servise του!
Mazda nbfl 04 -blue matt aluminium 3m- japan racing 16x9 et10-205/45/16- ap1 air dam kit-flares-danelatos exaust-coilover Vmaxx-stuke splitters- spoiler lip Ground Zero-Ccr Works roll bar-Mevic carbon HT-ducktail carbon-DIY spoiler HT-sideskirts-

December 21, 2011, 11:41:49 PMReply #1057

Offline Ξάδελφος

« Reply #1057 on: December 21, 2011, 11:41:49 PM »
H 159 θα καταληξει να ειναι ακριβοτερη στα σερβις,χωρια τις ζημιες...
Το Audi ισως να ειναι πιο ποιοτικο,πιο αθορυβο ,πιο αξιοπιστο πιο γρηγορο,πιο γερμανικο, πιο, πιο, πιο απο την Αλφα.
Συνεπως χωρις δευτερη σκεψη ...  ΑΛΦΑ! Ειναι αμαξι που χαιρεσαι να το οδηγεις,κατι που το Α4 παρα τα τοσα πολλα "πιο" ποτε δε θα γινει... ΤΕΛΟΣ !

December 22, 2011, 12:07:08 AMReply #1058

Offline dimsabas

« Reply #1058 on: December 22, 2011, 12:07:08 AM »
Ξάδερφός μου είναι ιατρικός επισκέπτης και όλη τη μέρα γυροφέρνει στους γιατρούς. Πέρα από τα αυστηρά επαγγελματικά τους, όλο στα αμάξια πάει η κουβέντα. Έχοντας σεβαστή οικονομική άνεση, οι γιατροί αλλάζουν τακτικά (ή τουλάχιστον έτσι γινόταν μέχρι τώρα) τα πολυτελή τους Audi, BMW και Merc, αλλά και Lexus. Το τι θάψιμο ρίχνουν σε Audi και Merc, δε λέγεται. Αν κάποιος νομίζει ότι αγοράζοντας ένα Audi θα έχει το κεφάλι του ήσυχο από ζημιές, μακάρι να ήταν σε μια γωνία να άκουγε τι έλεγαν. Το ρεζουμέ μού έχει πει ο ξάδερφος και είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Ούτε μήνα δεν κλείνουν ορισμένα Audi και αρχίζουν τα μέσα-έξω στις αντιπροσωπείες. Δράμα... Μία από τα ίδια και για τις Μερσέντες. Η BMW φαίνεται ότι παραμένει σε πιο αξιοπρεπές επίπεδο. Εδώ έχουν χαλάσει (συγκριτικά με τα παλιά άτρωτα χρόνια) τα τζαπονέζικα, τα ευρωπαϊκά θα τη γλίτωναν;

ΥΓ. Δεν τολμώ να ανοίξω το στόμα μου για VW... :punish:

December 22, 2011, 12:24:03 AMReply #1059

Offline kakwkei

« Reply #1059 on: December 22, 2011, 12:24:03 AM »
Παιδια, θα ηταν καλο να χαρακτηριζουμε μαρκες μονο αν εχουμε κατ'ιδιαν εμπειρια, κ οχι βασιζομενοι σε φημες και στο τι εχουμε ακουσει απο φιλους - γνωστους - περιοδικα κλπ. Κ αυτο αφορα και τις 2 μαρκες της κουβεντας.

Προσωπικη μου εμπειρια: οικογενειακα ειμαστε στο 4ο στην σειρα Audi, ολα αγορασμενα καινουργια, και τα αλλαζουμε κατα μεσο ορο στην 4ετια εχοντας διανυσει πανω απο 120.000χλμ (μ.ο. γυρω στα 30κ χλμ τον χρονο). Αν εξαιρεσεις ενα θεμα που ειχε το τριτο Αudi με την 6η ταχυτητα απο το εργοστασιο (επιδιορθωθηκε μεσα στην εγγυηση φυσικα), κανενα απο τα αυτοκινητα αυτα δεν εβγαλε ποτε προβλημα. Να σημειωθει βεβαια οτι ειμαστε εξαιρετικα τακτικοι και συνεπεις με τα σερβις που πρεπει να γινονται. Προσωπικα λοιπον, εχοντας δοκιμασει την μαρκα αυτη σε διευρυμενο χρονικο οριζοντα και σε πολλες χιλιαδες χλμ, η αποψη μου ειναι η καλυτερη.

Για την Αλφα δεν εχω γνωμη καθ'οτι δεν εχω οδηγησει. Για μενα παντως Α4 :gl:
Elise S2? Sold....
and now what??

December 22, 2011, 12:42:58 AMReply #1060

Offline kakwkei

« Reply #1060 on: December 22, 2011, 12:42:58 AM »
BTW, αν θες να το μοιραστεις μαζι μας, ποσο στο αφηνει το Α4 και ποσα χλμ εχει?
Elise S2? Sold....
and now what??

December 22, 2011, 12:58:23 AMReply #1061

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #1061 on: December 22, 2011, 12:58:23 AM »
Λευτερη δεν ξερω γιατι το λες αυτο παντως εγω μιλησα για προσωπικη εμπειρια, το Α4 λοιπον μας εβγαλε τα εξης :
Τουρμπινα στα 90Κ (οχι απο κακη χρηση)
Μικροπροβλημα στα ηλεκτρικα αναβε check  στα 74Κ
Εγκεφαλακι κλειδαριων στα 55Κ
Ανεξηγητο check στα 40Κ μαλλον ηταν το ιδιο με τα 74Κ απλα δεν ειχε διαπιστωθει κατι την πρωτη φορα
Διαρροη απο το αιρ-κοντισιον μολις στα 20Κ

Στα 105Κ και 3 χρονια το δωσαμε. Στο Seat πραγματικα τα προβληματα ηταν αμετρητα, το αμεσως επομενο ηταν το Αστρα το οποιο εμεινε 2 φορες στο δρομο την μια ηταν απο μιζα. την αλλη δεν θυμαμαι. Το Vectra δεν ειχε προβληματα αλλα διαλυοταν και ετριζε. Το αμεσως χειροτερο απο ολα αυτα ειναι το X-Trail το οποιο μεχρι ομως τα 130.000 χλμ δεν ειχε βγαλει τιποτα εκτος απο ενα διακοπτη στο ηλεκτρικο παραθυρο του συνοδηγου, απο τα 130 και μετα ομως ειναι τριμπουρδελο πλεον εχει καπου στα 180Κ και πληρως επισκευασμενο μοτερ. Το τελευταιο που μας εβγαλε ηταν πριν ενα μηνα πεταλουδα γκαζιου, οπου ουσιαστικα εμεινε αφου παταγες γκαζι και το αμαξι δεν ανεβαζε στροφες, με πολυ ταλαιπωρια το πηγαμε συνεργειο.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

December 22, 2011, 07:33:22 AMReply #1062

Offline dimsabas

« Reply #1062 on: December 22, 2011, 07:33:22 AM »
Κάτσε βρε Λευτέρη, πρέπει να αγοράσω Audi για να σχηματίσω γνώμη για αυτά; Αλλίμονο...
Αν σε σένα δε μετράει η γνώμη αγοραστών με τους οποίους συναναστρέφεται καθημερινά πρώτος ξάδερφός σου κι οι οποίοι τραβούν τα μαλλιά τους από τα προβλήματα και τις ζημιές, ε, σε εμένα μετράει. Αγανακτισμένοι ήταν οι άνθρωποι, όπως αγανακτισμένοι είναι κι οι κάτοχοι Polo GTi και Ibiza Cupra. Διάβασε εδώ. Κι αυτούς πιστεύω κι ας μην έχω αγοράσει ποτέ Polo GTi ή Ibiza Cupra. (αν και αναφορικά με το δεύτερο, έχω γνωστό με FR που έχει περάσει τα πάνδεινα, καθώς και γνωστό με Cupra, που επίσης έχει αλλάξει μοτέρ στις 30Κ χλμ)

December 22, 2011, 09:59:14 AMReply #1063

Offline kakwkei

« Reply #1063 on: December 22, 2011, 09:59:14 AM »
Δημητρη μου αυτο που λεω ειναι οτι πχ στην περιπτωση σου, μιλαμε για τριτους ανθρωπους που δεν γνωριζεις, οι οποιοι εκφραζουν γνωμη οχι σε σενα αμεσα, αλλα στον ξαδερφο σου. Καταλαβαινεις οτι δεν μιλαμε λοιπον για προσωπικη εμπειρια ή για αμεση γνωση, κ οσο καλη πιστη και να υπαρχει, το 'σπασμενο τηλεφωνο' ειναι πιθανο! Μου εχουν συμβει αντιστοιχες περιπτωσεις, πολλακοις. Αντιθετα, ο πατερας μου, εχοντας αθροιστικα +400κ χλμ με 4 Audi (λογω δουλειας), νομιζω οτι εχει καλυτερη και πιο αμεση γνωση της αξιοπιστιας της μαρκας :exaclty:

Γιαννη μου, δεν μας ζητησε γνωμη για Seat, αλλα για Audi! Δεν διαφωνω οτι ειναι group VAG, αλλα δεν μπορουμε να κρινουμε την αξιοπιστια της Audi με βαση της ζημιες της Seat! That's the only point I wanted to make :good:

Παρεπιπτοντως φιλικα μιλαμε παντα!! :giveheart: Αλλωστε, δεν ειμαι φανατικος με καμμια μαρκα, καθως 'ντεν εκω αυτοκινητο καρντια μου'.., απο την πωληση της Λιζας και μετα απλα περιμενω for the right opportunity!
Elise S2? Sold....
and now what??

December 22, 2011, 10:12:45 AMReply #1064

Offline kakwkei

« Reply #1064 on: December 22, 2011, 10:12:45 AM »
Το σχολιο περι Seat παλι στον Δημητρη πηγαινε, οχι στον Γιαννη!

Btw Δημητρη μου εσυ δεν παιζει ποτε να αγοραζες Polo GTI, πλεον πρεπει να ειναι σχεδον 2 φορες πιο βαρυ απο το Sporty σου!!  :yeah:

Γιαννη, τοσο χαλια το Vectra? Για το Opel GT εχουμε καμμια πληροφορια?
Elise S2? Sold....
and now what??