!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Σχετικά με NC 2.0

<< < (6/7) > >>

Kostas2B:
Γιαννη δεν εχω δει ποτε πως πανε τα 2 τους διπλα διπλα...
Σε καμια συναντηση,θα αναμετρηθω με κανενα να δω διαφορες μιας και δεν ειναι η πρωτη φορα που το ακουω... 8)

HOUZIK:

--- Quote from: Kostas2B on February 17, 2011, 10:02:42 PM ---Γιαννη δεν εχω δει ποτε πως πανε τα 2 τους διπλα διπλα...
Σε καμια συναντηση,θα αναμετρηθω με κανενα να δω διαφορες μιας και δεν ειναι η πρωτη φορα που το ακουω... 8)

--- End quote ---
ε αν δεις, λογικα θα σου περασει :P

Liakos:

--- Quote from: Kostas2B on February 17, 2011, 09:24:35 PM ---140??? :???:

--- End quote ---
K ομως τοσα ειναι. ;)

--- Quote from: Kostas2B on February 17, 2011, 09:24:35 PM ---Δεν εχω οδηγησει,αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο πιο αργο απο RX-8 Challenge.Στα χαρτια παντα...
--- End quote ---
Στην πραγματικοτητα ισως ειναι εξισου αν οχι ελαχιστα πιο γρηγορο. :nod:

--- Quote from: Kostas2B on February 17, 2011, 09:24:35 PM ---Φαντασου ομως πως θα πηγαινει ενα 2.0 με φιλτρο,χταποδι,καταλυτη,εξατμιση,5αρι σασμαν με 4.444 κ/π...Super θα ειναι!
Καπως ετσι το σκεφτομαι...

--- End quote ---
Δε χρειαζεται να το φανταστω. Να'καλα ο Stathis ο οποιος πριν αγορασει το νεο του αποκτημα ειχε 2λιτρο με τα specs που αναφερεις.

Να σημειωσω, οτι στην ιδανικη περιπτωση, αν βρεθει δλδ αγοραστης για το 18αρι μοτερ, το κοστος θα ειναι πολυ μικροτερο... ;)

Κωστα, υπερτροφοδοτεις με τα μυαλα στη θεση τους κ με τα ιδια λεφτα εχεις πολυ περισσοτερο γκαζι χωρις να χασεις αξιοπιστια.Εκτος κ αν εχεις "εμονη" με την ατμοσφαιρα. :)

Kostas2B:
Liako οπως ειπα και πριν,θα προτιμουσα να μη γινω κολλητος με κανενα μηχανικο...!Και να εχω το κεφαλι μου ησυχο οταν θα θελω να κανω ενα ταξιδι,και οχι να σκεφτομαι μηπως μου σπασει κανενα κολαρο... 8)
Εμμονη δεν εχω με την ατμοσφαιρα,η τουρμπινα ειναι μεγαλη κ@υλα,ΑΛΛΑ προεχει η λογικη...!

Theo:
Εγω παντως σου λεω οτι αν πας σε 2.0 θα θελεις πολυ περισσοτερο μετα να υπετροφοδοτησεις...τωρα με το 18αρι εχουμε το αλλοθι οτι δεν υπαρχουν ουσιαστικα επιλογες (περα απο CSW), με το 2.0 αλλαζουν τα πραγματα.

Η λυση ειναι 2.3Τ. :coolio:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version