!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#4]
dimsabas:
Έπαθα την πλάκα μου με τις φωτογραφίες. Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο! :clap: :clap: :clap: :clap:
Δεν το λέω για να με φωτογραφίσετε και μένα, γιατί έχω το ασχημότερο Miata και θα χαλάω τις φωτογραφίες :P. Φανταστικό το αποτέλεσμα! :clap:
--- Quote from: Basilmx5 on May 31, 2011, 01:50:55 PM ---Αν μαζευτουν οσοι θελουμε, το μερος ειναι φοβερο για καφε κ κουβεντα...
--- End quote ---
Και για άλλα είναι φοβερό αυτό το μέρος... :exaclty:
@Μάνο, πόσταρε όποια φωτογραφία νομίζεις ότι αξίζει. Ειδικά αν είναι με πανέμορφα Μκ1. :giveheart:
saldale:
Πάρα πολύ ωραίες οι φώτο παίδες!! :clap:
Λογικό αφού "ποζάρουν" 2 απο τα πιο όμορφα και καλοφτιαγμένα NC του forum.
Νομίζω οτι με ένα μπλέ :-\ και ένα γκρί :-\ ακόμα θα κλείσει το καρέ. Τον Liako γράψτε τον...μεσ 'την βρώμα θα έρθει :P
nmwisima:
--- Quote from: saldale on May 31, 2011, 09:12:30 PM ---Πάρα πολύ ωραίες οι φώτο παίδες!! :clap:
Λογικό αφού "ποζάρουν" 2 απο τα πιο όμορφα και καλοφτιαγμένα NC του forum.
Νομίζω οτι με ένα μπλέ :-\ και ένα γκρί :-\ ακόμα θα κλείσει το καρέ. Τον Liako γράψτε τον...μεσ 'την βρώμα θα έρθει :P
--- End quote ---
Εγώ από την άλλη, θα έλεγα το αντίθετο.
Το δικό μου, του Μάνου και του Λιάκου για να γουστάρουμε. ;D
Kostas2B:
Bill τα σπαει το hardtop...Μπραβο για την αγορα!!!
Και τα 2 πανεμορφα...
Αντε να αξιωθω να βγαλω και εγω καμια καλη το δικο μου,να φανει και καμια ζαντα της προκοπης... :llol:
mx5silver:
μουρακλα........
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version