!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#4]

<< < (64/300) > >>

GENERAL:
Το λευκο TRANS AM με τον μαυρο αετο στο καπο ειναι ενος τρελου τυπακου στα Βριλλησια. Το εχω πετυχει αρκετες φορες και εχω σταματησει και του εχω μιλησει.
Τον ΚΙΤΤ τον ειδα σημερα πινωντας καφε και αυτον στα Βριλλησια αλλα σε μπιχλα κατασταση.
Το Stingrey απλα τα σπαει και θα γουσταρα καποια στιγμη να το συνοδηγουσα εστω!!!

dimag4:

--- Quote from: lathreos on February 22, 2011, 07:27:12 PM ---Δημητρη, η οδηγική απολαυση δεν ειναι τοσο σπουδαία οσο η χαρα της αναπαλαίωσης και συντήρησης στους κατοχους αυτων των αυτοκινήτων.

--- End quote ---
+1
Δημητρη η κορβετ ειναι το αυτο κινητο για το οποιο σε ρωτησα? γιατι αυτο σκεφτομουν οταν σε ρωτησα

Ξάδελφος:
Το Stingray, πισω εχει ακαμπτο αξονα με φυλλα σουστας χωρις καν ραβδο παναρντ.Η επιτομη της σχεδιασης στις πισω αναρτησεις δηλαδη,οπως τα καρα που τα σερναν αλογα ή τα αγροτικα  ...
Το χα δει σ ενα απο τα Athens tuning show και οταν επεσα απο κατω και ειδα αυτο το αισχος για πισω αναρτηση ξενερωσα οσο δεν παει.

Kostas2B:
Τουμπανο το stingray...
Αλλα ρε Δημητρη τον ΚΙΤΤ ουτε μια φωτο δεν τον εβγαλες...ισα ισα που φαινεται σε μια μονο!
Ειχα μιλησει με τον κουμπαρο του ιδιοκτητη και μου ειχε πει οτι ειχε δωσει 500 ευρω μονο για το μπροστινο κοκκινο φωτακι...τρελα!!!

lok502:
Εκπληκτική κατάσταση το εσωτερικό της Stingray..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version