!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#4]
dimag4:
εσυ τις τραβηξες η τις βρηκες? στην τελευταια φοτο το μαυρο αμαξι μπροστα απο το ρχ7 τι ειναι?
dimsabas:
Εγώ τις τράβηξα. Είναι από το πάρκινγκ του Γιαμπανάκι στη Βάρκιζα την περασμένη Κυριακή. Μπροστά από το 7άρι είναι διάφορα αμερικάνικα παλιά. Περισσότερα από αυτά αύριο. ;)
Kostas2B:
Το 7αρι ειναι του Δημητρη-redsuns απο το rx7.gr,φτιαγμενο στον JDM-R,κοντα στα 300hp και ειναι στημενο για drift (κλουβι,αναρτησεις,2 way LSD κ.α.)...
Το αλλο το αμερικανικο εγω γιατι δεν το βλεπω?
Παντως Δημητρη αν ειδες πολλα αλλα αμερικανικα μαζι,ειναι το club detroitcruisers που εχει φτιαξει ενα παιδι απο το rx7.gr,ο Μανος (Redneck),και ειναι αποκλειστικα για τετοια αυτοκινητα...General Lee,Christine,KITT και αλλα... 8)
Τον ΚΙΤΤ μαλιστα τον εχω δει μια φορα στα λιμανακια και ψαρωσα πολυ ασχημα,μεχρι και το κοκκινο φως που πηγαινει δεξια-αριστερα ειχε μπροστα...!!!
SchumiMx5:
Εκοβαν πίτα οι detroit cruisers...
dimsabas:
Αυτά βλέπω και τρελαίνομαι! :excited: :excited:
Κορυφαίο ελαστικό (αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για Michelin Pilot Cup, ήτοι πρώτη τοποθέτηση σε 911 GT2-GT3 RS και M3 CSL) φορεμένο σε Hondάρα S2000!
Βέβαια, τα έχει φάει τα ψωμιά του, οπότε :good: :good: :good: στον κάτοχο της Hondάρας. Βέβαια, θέλει αντικατάσταση, τα αυλάκια (όσα ήταν τέλος πάντων) έχουν πάει περίπατο! :angel:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version