!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#4]

<< < (282/300) > >>

SIMOS:
Εγώ πάλι, έτσι για την ίντριγκα θα διαφωνήσω με όλους τους παραπάνω, γιατί πιστεύω ότι το εσωτερικό του ΜΚ1.5 είναι πιο ωραίο από του ΜΚ1 ...(αν δεν παινέσεις το σπίτι σου... :exaclty:)Το ίσιο ταμπλώ δεν μου κολάει πολύ καλά στο μάτι.  Γούστα είαι αυτά !  ;)

dimsabas:
Φρέσκο πράγμα!

Ένα Smart που ζήλεψε τα μετατρόχια του Τσιρότο:

Κι ένα RAV4 πρώτης γενιάς αντίστοιχα ζηλόφθονο:

Ένα πανέμορφο STi (κατάλευκο, χαμηλωμένο, θηριώδης μαύρη ζάντα) στα Σύβοτα Θεσπρωτίας:

Δείγμα σκουριάς δεν έχει το άτιμο...

Σχολή οδήγησης με 116 στη Σπάρτη:

Λαδί ΤΤ:

Παπί με ηχοσύστημα:

billllll:
Dimsaba βλέποντας το Rav λέω ωχ αυτή τη στροφή την ξέρω! Κοιτάω την από κάτω και η λεζάντα με επιβεβαίωσε  :nod:

dimsabas:
Όντως την ξέρεις, αφού η λεζάντα σε βοήθησε. Αλλά όσο την κοιτάω, τόσο δε βρίσκω κάτι ιδιαίτερο. Θα μπορούσε να είναι παντού στην Ελλάδα, ίδια βλάστηση, ίδιο τοπίο. Πάντως, εύγε! :good: :good:

GENERAL:
Αυτο το SMART το εχω δει live στο Χαλανδρι. Απο γελειο μεχρι εντελως παπασουζας ο τυπος. Το εχει ξεκολλιασει εντελως και γελαει ο κοσμος μαζι του.

Οσο για το RAV4 απλα το νου σου διοτι παιζει ενα "σχεδον" τετοιο που κουβαλαει 600+αλογατακια πανω του και εξωτερικα ειναι σχεδον μαμα. Εχει κλεισει σπιτιαααααααα αυτος!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version