!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#4]

<< < (28/300) > >>

NiTse:

--- Quote from: saldale on January 21, 2011, 03:12:18 PM ---
--- Quote from: Liakos on January 21, 2011, 02:59:28 PM ---Αντωνη καποια απο αυτα ειναι πολυ ομορφα. :good: Οι Ιαπωνες δεν την παλευουν για κανενα λογο...Δεν υπαρχει ουτε ενα αυτοκινητο στις φωτογραφιες το οποιο να μην εχει εστω ενα aftermarket spoilerακι... :o Επισης η αλλαγμενη και ακριβη ζαντα θεωρειται δεδομενη. :???:

--- End quote ---

Παίζουν και πολλά bucket επίσης...

--- End quote ---

Ένα μαύρο που πόσταρες πρέπει να φοράει τα μπάκετ του έβο 10

dimsabas:
150 μέτρα από το σπίτι μου! Μαντράς είναι ο άτιμος; Υβριδικά Lexus (τζιπ και λιμουζίνα), 911, Boxster, Jaguar (S-type και καινούρια ΧΚR), Maserati (3200 και Granturismo) παρελαύνουν συνεχώς... Αλλά και SLR; :zalistika:

option-D:

--- Quote from: Konstantinos on January 21, 2011, 08:30:38 PM ---...Δεν μπορώ να το φανταστώ πχ το συγκεκριμένο παρκαρισμένο πάνω σε πεζοδρόμιο έξω από μαγαζί στο κέντρο....

--- End quote ---

Μπα, μην το λες.. Είναι ένας τύπος εδώ, στο Ψυχικό, ο οποίος έχει μια F430 στην αυλή του (τεράστιο σπίτι) κι απ' έξω παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο ένα GTR και μια φορά είχε παρκάρει έτσι μια Lambo (δεν ξέρω ποια ήταν γιατί δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω LOL).. Το GTR μάλλον το έχει για το προσωπικό, να πηγαίνει για τα ημερίσια ψώνια  :P Έχω καιρό πάντως να το δω...

spoumi:

:yeah: :yeah:

epicWin:
Αυτός με την γδαρμένη ζάντα μάλλον είχε Gayenne πρίν τη Λαμπο και έχει μάθει σε ένα συγκεκριμένο στύλ παρκαρίσματος.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version