!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#4]

<< < (255/300) > >>

epicWin:
Εμένα πάντως που ΔΕΝ είναι και τόσο χαμηλωμένο όσο αρκετά εδωμέσα, ΕΧΕΙ αρκετά προβλήματα. Βρίσκω σε ράμπες γκαράζ, στάνταρ βρίσκω σε υπόγεια πάρκινγκ, βρίσκω στην παραμορφωμένη δεξιά λωρίδα μπροστά απο Στύλους Ολυμπίου Διός, και σε ένα σωρό άλλα μέρη που άν δε προσεχα τόσο πολυ, θα είχα ξυλώσει λαμαρίνα μέχρι τα καθίσματα.... Το χαμήλωμα στην Ιαπωνία ίσως ειναι ΟΚ... στην Ελλάδα είναι πρόβλημα.

Reverant:
Εδώ βρίσκω εγώ που με την Ohlins έχει χαμηλώσει άντε 2-3 πόντους...

nmwisima:

--- Quote from: Reverant on July 11, 2011, 09:06:08 AM ---Εδώ βρίσκω εγώ που με την Ohlins έχει χαμηλώσει άντε 2-3 πόντους...

--- End quote ---

Καλά, βρίσκεις και με το μαμά, δεν είναι εκεί το θέμα.

Το υπερβολικό χαμήλωμα, πέρα του ότι δεν βοηθά στην ουσία, έχει και πολλούς περιορισμούς στη χρήση.

Εγώ το έκανα, το δατε στη συνάντηση πως (ειδικά) πίσω είναι (υπερβολικά και χωρίς λόγο) πίτα.

Είναι δύσκολο να ζεις μαζί του, αλλά συνηθίζεις εύκολα.

Το θέμα λοιπόν τελικά είναι αν είσαι διατεθειμένος -και σε ηλικία- να κανεις τις θυσίες που απαιτούνται.

Α.

SIMOS:

--- Quote from: Reverant on July 11, 2011, 09:06:08 AM ---Εδώ βρίσκω εγώ που με την Ohlins έχει χαμηλώσει άντε 2-3 πόντους...

--- End quote ---

Αν δεν μπορεί να σε κρατήσει η Ohlins και βρίσκεις, τότε μάλλον θέλεις δίαιτα και μακρυά από σουβλάκια και μπύρες ! :llol:

nmwisima:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version