!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#4]

<< < (252/300) > >>

Liakos:

--- Quote from: option-D on July 09, 2011, 10:56:29 AM ---Fail ενα απο τα οχι και πολλα nc που αξιζουν;
Εγω γιατι πιστευω πως πολλοι θα θελατε αλλα δεν μπορειτε;

--- End quote ---
Το πιστευεις αυτο?  :????:

Kostas2B:
Τουμπανο το NC...Απο τα καλυτερα που εχω δει...Rota GT-R ειναι η ζαντα?

jSkyline:

--- Quote from: option-D on July 09, 2011, 10:56:29 AM ---Fail ενα απο τα οχι και πολλα nc που αξιζουν;
Εγω γιατι πιστευω πως πολλοι θα θελατε αλλα δεν μπορειτε;

--- End quote ---
Η αποψη ενος ανθρωπου που οπως καποιοι εχουν γραψει, θελει @@ για να κανεις το αμαξι σου σαν το δικο του και θα συμφωνησω, γιατι θελει @@ να πεταξεις ενα αμαξι σε ενα τοιχο και μετα να αρχισεις να το συμμαζευεις με tie-wrap!

--- Quote from: Basilmx5 on July 09, 2011, 01:20:45 PM ---K αλλοι τοσοι που μπορουν αλλα δε θελουν.. καποια πραγματα ειναι ομορφα οπως και ναχει να τα βλεπεις αλλα οχι να τα εχεις.

--- End quote ---
H αποψη ενος ανθρωπου που εχει δωσει αρκετα $$$ για να αποκτησει ενα απο τα πλεον ομορφα NC, με πανακριβα αξεσουαρ!

--- Quote from: Kostas2B on July 09, 2011, 02:07:10 PM ---Τουμπανο το NC...Απο τα καλυτερα που εχω δει...Rota GT-R ειναι η ζαντα?

--- End quote ---
Η αποψη ενος ανθρωπου που εχει ενα αμαξι σχεδον ιδιο με αυτο της φωτο χωρις τα κατακρεουργημενα φτερα. Κωστα εισαι σιγουρος οτι θες να φτασεις σε αυτο το σημειο, χωρις φυσικα να αποκτησεις και καποιο ουσιαστικο πλεονεκτημα περαν της εμφάνισης ???

Ολοι οπως ειπε και ο Σιμος εχουν μια αποψη και ολοι απο καπου ξεκιναν οταν βελτιωνουν το αυτοκινητο τους, απλα καμια φορα να σκεφτομαστε οτι υπαρχουν και καποιες λεπτες γραμμες, τα ορια. To tuning σημαινει βελτιωση, δεν νομιζω οτι εχει βελτιωθει τιποτα στο συγκεκριμενο, αντιθετα εχει σπαταλησει με αυτο το τροπο και την λειτουργια μιας πολυ καλης αναρτησης οπως ειναι η KW. Λεξουλες οπως stance και πολυεστερας θα ελεγα οτι δεν εχουν να κανουν ουτε με βελτιωση, ουτε με αναβαθμιση, η χαρα του καγκουρα ειναι !!!

pib:
παντως το συγκεκριμενο καταφερε να τραβηξει την προσοχη ολων στο φορουμ  :exaclty:

Nitroking:

--- Quote from: jSkyline on July 09, 2011, 04:06:28 PM ---Λεξουλες οπως stance και πολυεστερας δεν θα ελεγα οτι δεν εχουν να κανουν ουτε με βελτιωση, ουτε με αναβαθμιση, η χαρα του καγκουρα ειναι !!!

--- End quote ---

Αποσυνδεσου απο το μυαλο μου, ειναι αδιακρισια αυτο που κανεις! :P :P

PS: You rock! :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version