!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#4]
lok502:
--- Quote from: makrixeris on June 16, 2011, 10:13:46 PM ---να ρωτήσω τις τρυπες πισω τισ κανουν για να μην εγκλοβιζεται ο αερας στον προφυλακτηρα ??
--- End quote ---
Έχω δει και σε κάτι καγκουράτα Honda να το κάνουν αυτό, και μάλιστα σε κάποια βάζουν και αυτοκόλλητο νίκελ πλαίσιο γύρω από τις τρύπες. Δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό παρά μόνο να χαλάει την εμφάνιση.
jSkyline:
--- Quote from: Basilmx5 on June 17, 2011, 01:51:10 AM ---
--- Quote from: jSkyline on June 17, 2011, 01:22:47 AM ---
--- Quote from: option-D on June 16, 2011, 09:40:55 PM ---(δεν μου φταίει σε τίποτα ο παππούλης αλλά αυτός που το έχει κάνει έτσι είναι απίστευτα τσοπάνης)
--- End quote ---
Χμ...Ενδιαφερουσα αποψη απο καποιον που εχει ενα αυτοκινητο ουρανιο τοξο !!!
--- End quote ---
Χμ... και ενδιαφερουσα αντιδραση απο καποιον που δεν του αρεσουν τα mx5 γενικοτερα κ το εχει δηλωσει... :P :P :llol:
--- End quote ---
Eιναι οτι καλυτερο μπορω να παρω στα λεφτα που ειχα σκοπο να δωσω... Παντως δεν νομιζω οτι ειμαι απο αυτους που δεν τους αρεσουν τα ΜΧ, αλλα θα ελεγα καλυτερα απο αυτους που τουλαχιστον γνωριζουν τι αγορασαν μιας και περασα απο την αντιπαθεια προς αυτο στον απολυτο ερωτα και τελος στην αποκτηση του ;) Χθες παντως εξεθεσα σε καποιον φιλο, φιλου ολα τα θετικα και τα αρνητικα του συγκεκριμενου αυτοκινητου και παραδεχτηκε οτι εως τωρα κανενας δεν του εχει κανει καλυτερη αναλυση, συγκεκριμενα μου ειπε αν και η γνωμες για ενα αμαξι ειναι υποκειμενικες εισαι ο πιο αντικειμενικος κατοχος που εχω γνωρισει! Τελικα θα παρει sporty !!! Eγω βεβαια του ειπα για NC, αλλα θεωρησε οτι το ΜΚ2,5 ειναι η καλυτερη επιλογη.
charchon:
--- Quote from: Basilmx5 on June 17, 2011, 02:25:44 AM ---
--- End quote ---
ωραιο ζαντακι, BBS απο ροχι ειναι??
option-D:
--- Quote from: jSkyline on June 17, 2011, 01:22:47 AM ---
--- Quote from: option-D on June 16, 2011, 09:40:55 PM ---(δεν μου φταίει σε τίποτα ο παππούλης αλλά αυτός που το έχει κάνει έτσι είναι απίστευτα τσοπάνης)
--- End quote ---
Χμ...Ενδιαφερουσα αποψη απο καποιον που εχει ενα αυτοκινητο ουρανιο τοξο !!!
--- End quote ---
Δεν θες να μιλήσουμε τώρα για ουράνια τόξα ::-
Αλλά γούστα είναι αυτά, καθένας έχει τα δικά του..
Akina_DownHill:
--- Quote from: lok502 on June 17, 2011, 06:11:58 AM ---
--- Quote from: makrixeris on June 16, 2011, 10:13:46 PM ---να ρωτήσω τις τρυπες πισω τισ κανουν για να μην εγκλοβιζεται ο αερας στον προφυλακτηρα ??
--- End quote ---
Έχω δει και σε κάτι καγκουράτα Honda να το κάνουν αυτό, και μάλιστα σε κάποια βάζουν και αυτοκόλλητο νίκελ πλαίσιο γύρω από τις τρύπες. Δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό παρά μόνο να χαλάει την εμφάνιση.
--- End quote ---
Δεν ειναι αυτοκολλητο νικελ ειναι το diffuser της golden eagle. Στα γρηγορα honda κανει διαφορα στις μεγαλες ταχυτητες(150km/h+ )
Ρωτησα ενα γνωστο μ ενα eg hatch που εχει κανει αυτες τις τρυπες και μου ειπε οτι ειδε διαφορα απ τα 150-220
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version