!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#4]
jSkyline:
--- Quote from: SchumiMx5 on June 11, 2011, 12:21:45 PM ---Τις τράβηξα την προηγούμενη Κυριακή.Την ημέρα που ήταν ο τελικός μπάσκετ...Με έπιασε πουθενά το μάτι σου John?
--- End quote ---
Nαι σε ειδα την ωρα που ανεβαινα προς Κηφισιά απο την Κυμης ;) Αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω οτι ησουν εσυ.
SchumiMx5:
--- Quote from: Konstantinos on June 12, 2011, 12:23:19 AM ---Ωραίο αυτό το σημείο Ζαχαρία! Είχα βγάλει και το χρέπι μου εκεί (στη παλιά του μορφή)
--- End quote ---
Ναι,Κωνσταντίνε είναι ότι πιο κοντινό undeground έχουμε.χεχε!
--- Quote from: jSkyline on June 12, 2011, 09:55:30 AM ---
--- Quote from: SchumiMx5 on June 11, 2011, 12:21:45 PM ---Τις τράβηξα την προηγούμενη Κυριακή.Την ημέρα που ήταν ο τελικός μπάσκετ...Με έπιασε πουθενά το μάτι σου John?
--- End quote ---
Nαι σε ειδα την ωρα που ανεβαινα προς Κηφισιά απο την Κυμης ;) Αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω οτι ησουν εσυ.
--- End quote ---
Ε,είσαι ραντάρ!
x-origin:
οι φωτογραφίες στο πάρκινγκ του πολυτεχνείου (Ζωγράφου) είναι απίστευτες...έχω επισκεφτεί κ εγώ τον χωρώ αυτό μιας και είμαι κάτοικος της περιοχής και μπορώ να πω ότι για συγκέντρωση είναι ότι πρέπει για φωτογραφίες κτλπ ;)
jSkyline:
--- Quote from: SchumiMx5 on June 12, 2011, 11:58:38 AM ---
--- Quote from: Konstantinos on June 12, 2011, 12:23:19 AM ---Ωραίο αυτό το σημείο Ζαχαρία! Είχα βγάλει και το χρέπι μου εκεί (στη παλιά του μορφή)
--- End quote ---
Ναι,Κωνσταντίνε είναι ότι πιο κοντινό undeground έχουμε.χεχε!
--- Quote from: jSkyline on June 12, 2011, 09:55:30 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Ε,είσαι ραντάρ!
--- End quote ---
Στη γειτονια μου δεν μου ξεφευγει τιποτα :)
saldale:
Πριν απο 2 ώρες στο δρόμο για Σούνιο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version