!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
iliasfyntanidis:
Αν δείτε στα ΕΛΤΑ το tracking number να παρακολουθείτε από την αρχή(δλδ από την αρχή που θα φύγει από Αμερική, κάτι που δεν γινόταν παλιά όσοι θυμούνται) τότε ειναι αργά.
Τα ΕΛΤΑ ενημερωνόντουσαν για το δέμα όταν αυτό έμπαινε Ελλάδα.Πλέον εχει αλλάξει το πληροφοριακό σύστημα.Με κάποιο τρόπο ενημερώνεται η χώρα προορισμού για το δέμα και το κόστος.
Και το τελωνείο μας περιμένει να πέσουμε στην αγκαλιά του.
philosopher:
Ρε παιδιά με συγχωρείτε γιατί μπερδεύτηκα, αν γίνει υποτιμολόγηση και το δέμα έχει αξία κάτω των ~140$ έχουμε πρόβλημα?
Εννοείται αποστολή χωρίς παραστατικά και τα λοιπά.
iliasfyntanidis:
Ειναι τα 140 Νίκο όριο για να μην δεχθεί δασμούς;
philosopher:
Έχω την εντύπωση ότι ήταν 99$ και πριν μια 3ετία πήγε κάπου εκεί αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Στις ακριβές αγορές μου μέχρι εκεί τους λέω να βάλουν το όριο (με τα μεταφορικά) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Μεγάλη στιγμή οι αντιστρεπτικές που ήρθαν ασφαλισμένες για 560$ καθώς επίσης και μια μεταχειρισμένη εξάτμιση με αξία ~350$ και περάσανε, τις καλές εποχές βέβαια... (τα φέρνω σα παραδείγματα γιατί πραγματικά μιλάμε για μεγάλα δέματα)
marios nbfl:
Γνωρίζει κανενας τι παίζει με τελωνεία για δέμα απο Αμερική... Σκεφτομαι να παραγγείλω κατι πραγματα απο fab9 ... Εχει κανει καποιος καποια αγορά απο την συγκεκριμένη εταιρία;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version