!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
HarryB:
Ωχ... τι εννοείς κατάλληλα έγγραφα? Το τελωνείο χρειάζεται κάποια αξία με βάση την οποία θα φορολογήσει οπως κ να εχει νομιζω
iliasfyntanidis:
--- Quote from: HarryB on August 27, 2016, 01:16:09 AM ---Ωχ... τι εννοείς κατάλληλα έγγραφα? Το τελωνείο χρειάζεται κάποια αξία με βάση την οποία θα φορολογήσει οπως κ να εχει νομιζω
--- End quote ---
Ουσιαστικά την απόδειξη απο το PP η αντίστοιχη πράξη πληρωμής.
Skyggedans:
Μιας και έψαξα λίγο το θέμα της αγοράς φρένων απ' το εξωτερικό (για NC συγκεκριμένα) και με τη βοήθεια και του @manoskark , να σημειώσω το εξής, που μπορεί να διαφύγει της προσοχής όποιου ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προϊόν.
Από Il motorsport.de λοιπόν, υπάρχει πακέτο φρένων (Δίσκοι και τακάκια εμπρός και πίσω) της γιαπωνέζικης εταιρίας "Ashuki", το οποίο κοστίζει 177€ (https://www.ilmotorsport.de/shop/article_detail.php5?aid=4285&oid=1862&depth=3&page=0&count=4&PHPSESSID=4083e899a4dd4421c5780ffda7c93473) χωρίς τα μεταφορικά, το οποίο έχει ως σημείωση στην περιγραφή του πως λόγω μεγέθους και επειδή παραδίδεται σε 2 διαφορετικές συσκευασίες ως παραγγελία, αν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει και κάτι άλλο από το συγκεκριμένο online κατάστημα, πρέπει να κάνει 2 ξεχωριστές παραγγελίες, ήτοι να πληρώσει διπλά μεταφορικά.
Κάτι αντίστοιχο δε συμβαίνει στο mx5parts.co.uk, το οποίο δίνει αντίστοιχα πακέτα, ούτε και στο demon-tweeks.co.uk
giannisnaoussa:
Εχει παραγγειλει κανεις απο mx5parts με επαγγελματικο ΑΦΜ? δεν ξερω πως να κανω την παραγγελια για να βγει ο ΦΠΑ .
εχω στειλει mail αλλα καμια απαντηση ακομα κ βιαζομαι για ενα κολαρο κυριως γιατι εχω μεινει χωρις αμαξι, αν καποιος ξερει θα με βοηθουσε πολυ , ευχαριστω ;)
giannisnaoussa:
Ηρθε απαντηση αλλα τιποτα , στο mail ρωτησα 3 πραγματα μου απαντησαν 1 , επαγγελματιες .... >:a
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version