!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (183/240) > >>

option-D:
Έχω και μια sj4000, απλά ήταν καλή ευκαιρία να τη χαζέψω λίγο. Θενξ πάντως  :good:

selito:
Ποιά πήρες τώρα?

option-D:
ELE explorer 4K sports σε μαύρο. Δεν έχει reviews ακόμα γιατί είναι καινούρια αλλά τα specs της και η τιμή της είναι αλλού  :hello:

giannisnaoussa:
Eχει αγορασει κανεις τιποτα απο Ιαπωνια ? Θελω να βρω τιμες για μεταφορικα απο Ιαπωνια αν εχετε καμια ιδεα που να ψαξω ριχτε τη  ;)

εχω ενα σατανικο σχεδιο ... μιας κ εχω ενα φιλο κ πρωην συμφοιτητη γιαπονεζο ο οποιος σε λιγες μερες θα παει Ιαπωνια για δουλεια του εχω πει οτι εχει μπλεξει κ θα πρεπει να μου στελνει πραγματα  :exaclty:  πχ μια τετραδα watanabe δεν θα με χαλουσε...

HarryB:
Μονο μικρα πραγματα, με EMS. Για ζαντες, η καλυτερη σου επιλογη θα ηταν ειτε Αγγλια (λογω δεξιοτιμονων εισαγουν πολλα μεταχειρισμενα απο Ιαπωνια, και καποια εχουν ζανταρες που πεφτουν στην αγορα), ειτε να "χωσεις" καποιον ανταλλακτικατζη εδω να στα βαλει σε κοντεινερ με δικα του πραγματα. Αλλιως, μεταφορικα κ τελωνειο βλεπω να σε σκιζουν...:(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version