!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
giannisnaoussa:
Eγω μεσω Mastercard παρηγγειλα απο Ebay αλλα μεσω φιλου με ιταλικο λογαριασμο , οποτε σορρυ δεν μπορω καπως να βοηθησω
LetThingsDrift:
--- Quote from: jSkyline on March 11, 2016, 04:11:42 PM ---Ναι έχει σχεδόν 4% αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αξίζει
Sent from my HTC One ME
--- End quote ---
Και παραπάνω μην σου πω...Τελευταία φορά που το είχα κάνει τον Σεπτέμβρη (μπορεί να ηταν και Οκτωβρης δεν θυμάμαι) έβαλα 50αρικο και μου κράτησε 2,5...Χωρια που κάνουν και ενα 20ημερο για να τα έχεις διαθέσιμα
Sent from my Capitalistic iPhone using Tapatalk
Jhngeorgas:
--- Quote from: LetThingsDrift on March 11, 2016, 06:24:45 PM ---
--- Quote from: jSkyline on March 11, 2016, 04:11:42 PM ---Ναι έχει σχεδόν 4% αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αξίζει
Sent from my HTC One ME
--- End quote ---
Και παραπάνω μην σου πω...Τελευταία φορά που το είχα κάνει τον Σεπτέμβρη (μπορεί να ηταν και Οκτωβρης δεν θυμάμαι) έβαλα 50αρικο και μου κράτησε 2,5...Χωρια που κάνουν και ενα 20ημερο για να τα έχεις διαθέσιμα
--- End quote ---
Όχι ρε φίλος επιτόπου τα βλέπεις στο 2ο paypal !!!!
LetThingsDrift:
--- Quote from: Jhngeorgas on March 12, 2016, 11:15:02 AM ---
--- Quote from: LetThingsDrift on March 11, 2016, 06:24:45 PM ---
Sent from my HTC One ME
--- End quote ---
--- End quote ---
Όχι ρε φίλος επιτόπου τα βλέπεις στο 2ο paypal !!!!
--- End quote ---
Κατευθείαν τα βλέπεις αλλα νομίζω δεν σε αφήνει να τα χρησιμοποιήσεις για ενα 20ημερο...Δεν ξέρω αν έφταιγε το οτι δεν είχε ξανακάνει άλλες συναλλαγές ο λογαριασμός και είχε κάποιες προϋποθέσεις που έπρεπε να καλύψει πρώτα για να θεωρηθεί έγκυρος...Πάντως για ενα 20ημερο περίμενα...
jSkyline:
Τα βλέπεις αμέσως και τα χρησιμοποιείς αμέσως.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version