!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (175/240) > >>

Nitroking:
Οχι δεν ισχυει αυτο, αν πληρωσεις import charges στο ebay σου ερχεται με σχετικα αργο UPS απο Γερμανια (κεντρο συλλογης) και δεν πληρωνεις τιποτα αλλο στην Ελλαδα! Συμφερει 1000 φορες παραπανω να τα σκασεις εκει στο ebay παρα να τρεχεις σε αεροδρομια να εκτελωνιζεις κτλ..

LetThingsDrift:

--- Quote from: Nitroking on March 10, 2016, 02:23:15 PM ---Οχι δεν ισχυει αυτο, αν πληρωσεις import charges στο ebay σου ερχεται με σχετικα αργο UPS απο Γερμανια (κεντρο συλλογης) και δεν πληρωνεις τιποτα αλλο στην Ελλαδα! Συμφερει 1000 φορες παραπανω να τα σκασεις εκει στο ebay παρα να τρεχεις σε αεροδρομια να εκτελωνιζεις κτλ..

--- End quote ---

Ακριβώς, νομίζω τώρα πλέον που έβαλαν το import charges κατευθείαν στο eBay, δεν πληρώνεις τελωνείο γιατί πληρώνεις τον φόρο αυτο...Τουλάχιστον στις τελευταίες μου αγορές απο Αμερική δεν έχω πληρώσει τελωνείο γιατί νομίζω οτι θεωρείται αυτός σαν φόρος εκτελωνισμού...

Sent from my Capitalistic iPhone using Tapatalk

HarryB:
Δεν εχω εμπειρια, οι αγορες που ανεφερα δεν ηταν μεσω ebay... Ενδιαφερον (και βολικο!)

Nitroking:

--- Quote from: LetThingsDrift on March 10, 2016, 10:50:58 PM ---
--- Quote from: Nitroking on March 10, 2016, 02:23:15 PM ---Οχι δεν ισχυει αυτο, αν πληρωσεις import charges στο ebay σου ερχεται με σχετικα αργο UPS απο Γερμανια (κεντρο συλλογης) και δεν πληρωνεις τιποτα αλλο στην Ελλαδα! Συμφερει 1000 φορες παραπανω να τα σκασεις εκει στο ebay παρα να τρεχεις σε αεροδρομια να εκτελωνιζεις κτλ..

--- End quote ---

Ακριβώς, νομίζω τώρα πλέον που έβαλαν το import charges κατευθείαν στο eBay, δεν πληρώνεις τελωνείο γιατί πληρώνεις τον φόρο αυτο...Τουλάχιστον στις τελευταίες μου αγορές απο Αμερική δεν έχω πληρώσει τελωνείο γιατί νομίζω οτι θεωρείται αυτός σαν φόρος εκτελωνισμού...

Sent from my Capitalistic iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Ετσι ειναι.. Το εχω δοκιμασει πολλες φορες!

Αλλα τωρα πως πληρωνετε? Εμενα ειχε ανοιξει το paypal κανονικα και απο τοτε που εγινε το σκηνικο με τους προσφυγες (δεν ξερω αν εχει σχεση απλα προσπαθω να σκεφτω τι αλλο επηρεασε την οικονομια) ξαναεκλεισε... Εσας δουλευει?

RustRat:
Κανένα μήνα δεν δούλευε για πληρωμές. Αν έστελνα λεφτά σε άλλους λογαριασμούς πέιπαλ, δούλευε. Έτυχε και άλλαξα κάρτα σήμερα το πρωί απο την τράπεζα, και αγόρασα κάτι κανονικά, κιχ δεν έκανε.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version