!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
Reverant:
--- Quote from: LetThingsDrift on March 09, 2016, 09:44:13 PM ---Οι μόνες χώρες που δεν πληρώνουν μεταξύ τους τελωνείο απο όσο ξέρω (για να διευκολυνθεί λιγο το εμπόριο ανάμεσα σε ΕΕ-ΗΠΑ) είναι μεταξύ Αμερικής-Αγγλίας...
--- End quote ---
Δεν ισχύει αυτό, πληρώνουν κανονικά τελωνείο οι άγγλοι για πράγματα που φέρνουν από Αμερική.
LetThingsDrift:
--- Quote from: Reverant on March 09, 2016, 09:53:30 PM ---
--- Quote from: LetThingsDrift on March 09, 2016, 09:44:13 PM ---Οι μόνες χώρες που δεν πληρώνουν μεταξύ τους τελωνείο απο όσο ξέρω (για να διευκολυνθεί λιγο το εμπόριο ανάμεσα σε ΕΕ-ΗΠΑ) είναι μεταξύ Αμερικής-Αγγλίας...
--- End quote ---
Δεν ισχύει αυτό, πληρώνουν κανονικά τελωνείο οι άγγλοι για πράγματα που φέρνουν από Αμερική.
--- End quote ---
Μπορεί να κανω λάθος, με κάθε επιφύλαξη είπα το παραπάνω, απλά νομίζω οτι κάτι τέτοιο είχα διαβάσει και μου είχε πει φίλος που σπούδαζε Αγγλία και είχε παραγγείλει πράγματα απο Αμερική...
Sent from my Capitalistic iPhone using Tapatalk
giannisnaoussa:
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, το παρηγγειλα κ εγραψα στον πωλητη να το δηλωσει ως gift αν μπορει κ μου πε πως θα το δηλωσει με χαμηλη τιμη . Tωρα περιμενω κ βλεπω αν το γλιτωσω η οχι.
Σε εναν αλλο πωλητη που πουλουσε μπρος-πισω lip στα 150 δολλαρια μαζι με τα μεταφορικα για Ελλαδα εγραφε estimated import charges 27 δολλαρια (λογικα το τελωνειο εννοουσε) οποτε αναλογικα (αν ισχυει) εμενα που μου βγηκε 100 δολλαρια ολα μαζι θα πληρωσω κατι λιγοτερο, ε καλα ειναι δεν ειναι πολλα..
@option-D Mανο ευχαριστω αλλα το θελα καινουριο γιατι ειναι για δωρο για τον αδερφο μου
@HarryB Χαρη απο Αγγλια κοιτουσα αλλα δεν βρηκα τιποτα δυστυχως
HarryB:
Ξεχνα τα estimated import charges. Η "ταριφα" του εκτελωνιστη ειναι ενα 100αρι (το γλιτωνεις αν πας κ εκτελωνισεις μονος σου). Απο εκει κ περα, στο τελωνειο αθροιζουν τιμη προιοντος και μεταφορικων. Επι αυτων υπολογιζεται ενας δασμος αναλογα με την κατηγορια προιοντος. Επι του αθροισματος αυτων, πληρωνεις 23% ΦΠΑ.
Ριξε μια ματια εδω...
http://japstyle.org/
giannisnaoussa:
Mε ξενερωσες... ενα 100αρι για ενα προιον που αγορα εχει 30? ελεος
Eυχαριστω παντως τωρα ξερω τι με περιμενει..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version