!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (18/240) > >>

emilmx:
παράγγειλα τα πράγματα του κομπρεσορα απο αμερικη

μου έστειλε το tracking number ( EC70 2372 281U S) την δεύτερα και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on November 01, 2010 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

την τελευταία φορά που έβλεπα αυτό το μήνυμα απο αμερικη το πακέτο δεν ήρθε ποτέ !!!!!!!
δεν πρόλαβα να κάνω καταγγελία στο pay pal

δεν θέλω να χάσω πάλη τα λεφτά μου

ειναι φισιολογικο αυτο το μήνυμα

option-D:
Ναι, φυσιολογικό είναι..
Τουλάχιστον εγώ στα περισσότερα δέματα που μου έχουν δώσει tracking number (κι έχουν έρθει τα πράγματα) αυτό κάνει να ανανεωθεί 500 χρόνια..
Σε κάποια δέματα που έχω ήδη παραλάβει, αν βάλω τον αριθμό στην αποστολή μου εμφανίζει ότι είναι ακόμα στην Αμερική  :zalistika:

VasmaV:
Αυτό σημαίνει ότι δεν το χει παραλάβει ακόμα η USPS ή οτι το χουν παραλάβει αλλά δεν έχουν κάνει ακόμα ανανέωση στο σαιτ τους. Δως του λίγο χρόνο ακόμα και αν δεν αλλάξει, μίλα με τον πωλητή

emilmx:
ok ευχαριστώ

Liakos:
Για την ιστορια το κ/π που εστειλα εξω, συμφωνα με το track and trace των ΕΛΤΑ βρισκεται ακομα στο ΡΟΥΦ κ πακεταρεται...
Ο τυπος το εχει παραλαβει καμια βδομαδα τωρα... :o

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version