!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (169/240) > >>

Manolis:
http://www.capital.gr/story/3048533/apoxaireta-to-paypal-amazon-kai-e-bay-pou-ixeres

Skyggedans:

Λόγω της νέας ΠΝΠ που βγήκε, επειδή πολλοί μπορεί να μπερδευτούν, οι αγορές ιδιωτών από μαγαζιά/εμπόρους στο εξωτερικό, μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο αν τα e-shop που αγοράζουν, έχουν λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα.
 Αλλιώς, μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, ως το όριο που έχει θέσει ως ημερήσιο η τράπεζα που έχει εκδόσει την κάρτα τους.

Το PayPal ακόμα ΔΕΝ λειτουργεί για την ελληνική αγορά. Και ως να ανακοινώσει επίσημα την επανέναρξη λειτουργίας του για τους ελληνικούς λογαριασμούς, δεν μπορούν ιδιώτες να κάνουν αγορές μέσω αυτής της πλατφόρμας.

saldale:

--- Quote from: mx5mk1 on October 27, 2015, 11:44:34 PM ---
--- Quote from: Reverant on October 27, 2015, 11:54:05 AM ---

--- End quote ---
ευχαριστω πολυ

προσπαθησα να στειλω εμβασμα απο πειραιως σε paypal και επειδη η προσπαθεια εγινε μετα τις 16:00 θα προγματοποιηθει η μεταφορα των χρηματων την επομενη εργασιμη, δηλαδη την πεμπτη
θα σας εχω νεα την πεμπτη το βραδυ

--- End quote ---

Το δοκίμασα και γώ και το έμβασμα πέρασε κανονικά μέσω Alpha Bank.

Όχι όμως στο iBAN που έχει η φώτο που έβαλε ο Δημήτρης. Μου έδωσε άλλο όταν μπήκα στο PayPal.
Απο χτές τα χρήματα εμφανίστηκαν και στο PayPal balance.

Sakis:
Πληροφοριακά

Εχθές το βράδυ παράγγειλα δύο αντικείμενα από το ebay (από United States) χωρίς κανένα πρόβλημα, συνολικής αξίας 140 ευρώ.
Η πληρωμή έγινε μέσω paypal το οποίο είναι συνδεδεμένο απευθείας με κάρτα Πειραιώς visa. Δεν χρειάστηκε να μεταφέρω λεφτά πρώτα στο λογαριασμό του paypal, τα τράβηξε κατευθείαν το Payapal από το λογαριασμό της τράπεζας.

Συμπέρασμα, οι πληρωμές και οι αγορές στο ebay λειτουργούν κανονικά μέσω Paypal χωρίς πρόβλημα, προφανώς θα υπάρχει κάποιο ανώτατο όριο στις αγορές ανα μήνα που νομίζω είναι 500 ευρώ/μήνα.

kostas_jp120:
Άλλες φορές παίζει και άλλες όχι. Το Amazon ειναι ΟΚ σε κάθε συναλλαγή με ελληνικές κάρτες, το eBay στη δίκη μου περίπτωση μόνο με χρήση κάρτας που δεν ειναι συνδεδεμένη έχει περάσει πληρωμή μέσω PayPal ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version