!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
mx5silver:
--- Quote from: iliasfyntanidis on May 11, 2015, 08:03:49 PM ---Η αλήθεια είναι ότι η USPS τα έχει σκατώσει λιγάκι τον τελευταίο καιρό.Δέμα που περίμενα πήγε Jamaica στο σύστημα,ενώ είχε φτάσει κανονικά Αθήνα.
--- End quote ---
παλι καλα που δεν πηγε κανονικα τζαμαικα, και να λεει στο συστημα ότι είναι στην αθηνα.... :llol:
RustRat:
--- Quote from: HarryB on May 11, 2015, 09:06:36 PM ---
--- Quote from: RustRat on May 11, 2015, 07:08:19 PM ---Harry, τα δικα μου δεν τα εχει στειλει, περιμενει ενα κλειδι απο Ιαπωνια. Να του πω να μου τα στειλει και εμενα με Usps?
Σεντ φρομ μαι Σαμσουνκ Γαλαξι Οχτω και κατι ψιλα
--- End quote ---
Ρε τρελε! :D Κοιτα, απ οτι λεει κ ο ιδιος ψαχνει καιρο να βρει μια decent λυση για αποστολη Ελλαδα, καθ οτι κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος με την DHL και την φαση με το τελωνειο. Θα γινω το "πειραματοζωο", αν ολα πανε καλα με τα δικα μου θα σου πω! Παντως το απογευμα μιλησα τηλεφωνικα με USPS customers' service στο Αμερικα μου ειπαν μεχρι 10 εργασιμες, οποτε δεν νομιζω να αργησει τραγικα πολυ... ειδωμεν!
--- End quote ---
Μολις μιλησα με Adam. Εισαι επισημα το πειραματοζωο μου. Οτι λυση βρειτε για να ερθουν τα πραγματα σου, θα το κανει και σε εμενα. Αργουν ακομα τα δικα μου, ο Γιαπωνεζος μας παει πισω :(
Σεντ φρομ μαι Σαμσουνκ Γαλαξι Οχτω και κατι ψιλα
HarryB:
Για να δουμε...ελπιζω για το καλο και των 3ων μας ολα να πανε καλα!
philosopher:
Έρχεται η ώρα λοιπόν που το Volvo χρειάζεται μπροστινά φρένα και αποφασίζω λοιπόν και εγώ να εμπιστευτώ το Mr.Auto λόγω τιμών και ποικιλίας καθώς και του ότι είχα ακούσει γενικώς καλά λόγια για το συγκεκριμένο e-shop.
Βάζω λοιπόν στο ηλεκτρονικό μου καλάθι ένα σετ δισκόπλακες και ένα σετ τακάκια (και τα δυο ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ) χτες. Σήμερα 11:52 μου ήρθε ένα μήνυμα όποτε προς έκπληξη μου αφού log-αρω στο site, διαπιστώνω ότι ήταν μια ενημέρωση ότι δεν υπάρχουν οι δικσόπλακες, θα μου πιστώσουν το ποσό και θα μου στείλουν τα τακάκια.
Το θέμα μου είναι όμως ότι εγώ ψώνισα από εκεί καθαρά και μόνο για τις δισκόπλακες αφού τα τακάκια τα έβρισκα και εδώ στην ίδια τιμή…
Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και μου απαντούν ότι δε ξέρουν αν μπορούν να ακυρώσουν τη παραγγελία και ότι θα πρέπει να το ψάξουν…
Στέλνω ταυτόχρονα και ένα μήνυμα μέσω από τη πλατφόρμα τους, για να πάρω μια απάντηση στις 14:01 ότι δε μπορούν να ακυρώσουν τη παραγγελία και έχουν προχωρήσει ήδη με την αποστολή της υπόλοιπης μισής παραγγελίας.
Τηλεφωνώ κατ’ ευθείαν στο τηλεφωνικό κέντρο όπου δε βγήκε καμία άκρη, επέμεναν ότι ανταποκρίθηκαν σωστά και ότι κάλυψαν στο 100% τη παραγγελία μου.
Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο γεγονός οπότε καλό είναι να ξέρουμε όλοι πως λειτουργούν μερικά ηλεκτρονικά καταστήματα.
Κανείς εν τέλει δεν ασχολήθηκε με μένα σα πελάτη, κανείς δεν ασχολήθηκε με το γεγονός ότι άλλα λέει το site και άλλα η αποθήκη ΤΟΥΣ και τελικά κανείς δεν ασχολήθηκε με το τι θέλω να αγοράσω τελικά…
Ευτυχώς που η αξία των ανταλλακτικών ήταν μικρή, προσωπικά πρώτη και τελευταία μου φορά από το συγκεκριμένο e-shop.
Να πω σε αυτό το σημείο ότι μου έδωσαν την εναλλακτική να μη παραλάβω τα τακάκια μόλις έρθουν και θα μου πιστώσουν το ποσό (ΧΩΡΙΣ τα μεταφορικά) στο λογαριασμό μου.
Τελικός απολογισμός πλήρωσα κατά 10 ευρώ ακριβότερα τα τακάκια από όσο μου τα έδινε γνωστός φρενάς όχι και ιδιαίτερα οικονομικός…
Τα συμπεράσματα δικά σας.
saldale:
Να υποθέσω ότι πλέον είμαστε οκ?
http://www.capital.gr/story/3048218/-telos-sto-mploko-gia-sunallages-meso-karton-me-to-exoteriko
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version