!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (166/240) > >>

RustRat:
Harry, τα δικα μου δεν τα εχει στειλει, περιμενει ενα κλειδι απο Ιαπωνια. Να του πω να μου τα στειλει και εμενα με Usps?

Σεντ φρομ μαι Σαμσουνκ Γαλαξι Οχτω και κατι ψιλα

iliasfyntanidis:
Η αλήθεια είναι ότι η USPS τα έχει σκατώσει λιγάκι τον τελευταίο καιρό.Δέμα που περίμενα πήγε Jamaica στο σύστημα,ενώ είχε φτάσει κανονικά Αθήνα.

HarryB:

--- Quote from: RustRat on May 11, 2015, 07:08:19 PM ---Harry, τα δικα μου δεν τα εχει στειλει, περιμενει ενα κλειδι απο Ιαπωνια. Να του πω να μου τα στειλει και εμενα με Usps?

--- End quote ---

Ρε τρελε!  :D Κοιτα, απ οτι λεει κ ο ιδιος ψαχνει καιρο να βρει μια decent λυση για αποστολη Ελλαδα, καθ οτι κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος με την DHL και την φαση με το τελωνειο. Θα γινω το "πειραματοζωο", αν ολα πανε καλα με τα δικα μου θα σου πω! Παντως το απογευμα μιλησα τηλεφωνικα με USPS customers' service στο Αμερικα μου ειπαν μεχρι 10 εργασιμες, οποτε δεν νομιζω να αργησει τραγικα πολυ... ειδωμεν!

Gas21:
Μια χαρα ερχονται και με USPS αρκει οπως ειπωθηκε και πιο πανω να χεις  tracking number.
Εχω φερει πολλες φορες πραγματα χωρις πρόβλημα μεσα σε 1-2 βδομαδες max.

georgep800:

--- Quote from: HarryB on May 11, 2015, 09:06:36 PM ---
--- Quote from: RustRat on May 11, 2015, 07:08:19 PM ---Harry, τα δικα μου δεν τα εχει στειλει, περιμενει ενα κλειδι απο Ιαπωνια. Να του πω να μου τα στειλει και εμενα με Usps?

--- End quote ---

Ρε τρελε!  :D Κοιτα, απ οτι λεει κ ο ιδιος ψαχνει καιρο να βρει μια decent λυση για αποστολη Ελλαδα, καθ οτι κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος με την DHL και την φαση με το τελωνειο. Θα γινω το "πειραματοζωο", αν ολα πανε καλα με τα δικα μου θα σου πω! Παντως το απογευμα μιλησα τηλεφωνικα με USPS customers' service στο Αμερικα μου ειπαν μεχρι 10 εργασιμες, οποτε δεν νομιζω να αργησει τραγικα πολυ... ειδωμεν!

--- End quote ---

Δεν θα έχεις θέμα με USPS και αν επιλέξεις Priority mail, σε καμιά 10αριά μέρες θα έχεις το πακέτο! ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version