!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (165/240) > >>

tzo:

--- Quote from: HarryB on May 11, 2015, 04:55:11 PM ---Την γαμη$$αμε... Παρειγειλλα προσφατα ενα σετ οργανα απο revlimiter.net. Ως εδω ολα καλα, ο Adam απο τους καλυτερους που εχω συναντησει ποτε, φιλικοτατος και εξυπηρετικοτατος. Ερχεται η ωρα να μου τα στειλει, του λεω να στειλει με USPS που ποτε δεν ειχα θεμα με τελωνεια, μου λεει γενικα ειναι "δυσκολος" προορισμος η Ελλαδα, εχουν κανει ζημιες κ εχουν χασει πακετα, θα στα στειλω DHL. Συννενοουμαστε για δηλωθεισα αξια 35$, καθ οτι απ οσο ξερω προιοντα κατω των 45EUR δεν περνανε τελωνειο. Ολα καλα κ ωραια, το δεμα εφτασε σε dt, μεχρι που σημερα σκαει τηλ απο DHL και μου λενε οτι πρεπει να πληρωσω 101,4 +ΦΠΑ.... :o

--- End quote ---
Νομίζω (χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος) ότι τη ''ζημιά'' την έκανε η DHL που τα περνά όλα τελωνείο ανεξαρτήτου ποσού, η USPS σε μικρά ποσά δεν τα περνάει τελωνείο. Με USPS πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα και σε ογκώδη δέματα. Μήπως άλλαξε κάτι στην νομοθεσία και δεν το πήραμε χαμπάρι ?

kostas_jp120:
Είναι η αμοιβή της DHL για τον εκτελωνισμό 70-80 ευρώ τα υπόλοιπα είναι τέλη κλπ

Sent from my iPad using Tapatalk

Reverant:
Δεν σας τα είπανε καλά, είναι από 20€ και πάνω, και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται το κόστος των μεταφορικών (τιμή CIF = Cargo, Insurance, Freight).

HarryB:
Ναι ζητησα αναλυση και μου ειπανε αυτο που λεει κ ο Reverant. 99% θα το στειλω πισω, εχω ηδη μιλησει με τον Adam ο οποιος προσφερθηκε να μου τα στειλει με USPS αν θελω. Εμπειριες με την συγκεκριμενη εχει κανεις? Εγω 3 φορες που την εχω χρησιμοποιησει, ηρθαν ολα ΟΚ χωρις τελωνειο..Την τελευταια φορα βεβαια εψαχνα το δεμα καμια βδομαδα...  ::-

Skyggedans:

Δεν φταίει η USPS γι' αυτό.
 Απλά φρόντισε αυτό που παίρνεις να έχει tracking number. Αν πάρεις απόφαση πως θα αργήσει να έρθει, κατά πάσα πιθανότητα δε θα φας το τελωνείο στο κεφάλι.
 Μεγάλο δέμα και με 6πλάσια αξία απ' το δικό σου και το έλαβα χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά το έψαχνα κι εγώ στα αθάνατα ΕλΤα

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version