!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (164/240) > >>

InteceptorCY:
Καταρχάς θα ήθελα να σας καλησπερίσω μιας και είναι το πρώτο  μου post σε αυτό το πολύ ευχάριστο community!

Σε λίγες μέρες θα γίνω ένας ευτυχής κάτοχος ενός NBFL 04' Roadster (Ναι είναι import από Japan,μένω στην Κύπρο γαρ :P )
 Όλα καλά και ωραία,το αμάξι είναι σαν καινούργιο,αλλά έχει μόνο το δεξιά πίσω φανάρι ραγιζμενο και θέλω να το αλλάξω!Έχετε να προτείνετε κάποιο Site εκτός από ebay? (πολύ υψηλά κόστη για αποστολή.)
Έχω βεβαία το Γερμανικό ilmotorsport το οποίο στέλνει στην Κύπρο κανονικά και θα μου βγει με μεταφορικά γύρω στα 130e.Εαν υπάρχει κάτι άλλο υπόψιν  σας είμαι ανοιχτός σε συμβουλές.

Να σημειώσω ότι είναι για ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ !

Σας ευχαριστώ πολύ! :)

nmwisima:
Για δεξιοτιμονο εδω δύσκολα θα βρεις.  Παρε ενα απο αριστεροτιμονο και θα εχεις την τυχη να εχεις δυο ιδια φαναρια, αντί να ναι το ενα κοκκινο και το αλλο ασπρο.

Ενδεικτικα, για τις τιμες, εγω εχω ενα δεξι (οδηγου για σενα) στα 70 ευρω.

Και καμια 10ρια θα ναι τα μεταφορικα Κύπρο.

InteceptorCY:
Επειδή δεν έχω καμία ιδέα,εάν βάλω και στο δεξιά άσπρο θα ανάβει κανονικά όταν κάνω όπισθεν το αμάξι?

nmwisima:
Κανονικα, αλλα το φως ομιχλης σου θα ναι άσπρο.

Εμενα που χω βαλει απο δεξιοτιμονο η όπισθεν ειναι κόκκινη

HarryB:
Την γαμη$$αμε... Παρειγειλλα προσφατα ενα σετ οργανα απο revlimiter.net. Ως εδω ολα καλα, ο Adam απο τους καλυτερους που εχω συναντησει ποτε, φιλικοτατος και εξυπηρετικοτατος. Ερχεται η ωρα να μου τα στειλει, του λεω να στειλει με USPS που ποτε δεν ειχα θεμα με τελωνεια, μου λεει γενικα ειναι "δυσκολος" προορισμος η Ελλαδα, εχουν κανει ζημιες κ εχουν χασει πακετα, θα στα στειλω DHL. Συννενοουμαστε για δηλωθεισα αξια 35$, καθ οτι απ οσο ξερω προιοντα κατω των 45EUR δεν περνανε τελωνειο. Ολα καλα κ ωραια, το δεμα εφτασε σε dt, μεχρι που σημερα σκαει τηλ απο DHL και μου λενε οτι πρεπει να πληρωσω 101,4 +ΦΠΑ.... :o

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version