!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (162/240) > >>

Liakos:
Εχω αλλαξει το βημα απο το 2ο χρονο που εχω το mx5.
Απο 225/50 θα παω σε 205/55. Με παιρνει γιατι μιλαμε για r-compound & ειναι & οικονομικοτερη η διασταση.
Με την 4.7 fgr ειναι μια χαρα παντως το βημα αυτο. ;)

nikospaga:
Ναι αν σε βολεύει μια χαρά. Και όντως ειναι πολυ πιο οικονομικά! Εγώ σκεφτόμουν να αλλάξω ζάντες και να βάλω πάλι 16" αλλά δεν ξέρω αν θα μου αρέσει το σύνολο μετά λόγω  προφίλ!205/50. Εσένα με πιο μεγάλο και 16" ειναι ωραίο;

philosopher:
Πριν λίγο καιρό που λέτε, το φορεμένο για 8 περίπου μήνες Pipercross φίλτρο μου, καθώς θα το έβγαζα για καθάρισμα και ελέγχο, αποφάσισε να αυτοκαταστραφεί. Τι εννοώ, από τη μια γωνία άρχισαν να φεύγουν κομματάκια από το αφρώδες υλικό του και άρχισε επίσης και να ξεκολλάει από το ελαστικό τελάρο που είχε...
Φτιάχνω μια ωραία επιστολή στη Pipercross, όπου με καθυσήχαν καταρχήν στο ότι δε προκαλεί ζημιά στο κινητήρα το αφρώδες υλικό (γιατί που λέτε να πήγε άλλωστε ? ? ? ) και κατά δεύτερον ότι πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα που το πήρα.
Και ερχόμαστε λοιπόν στο MX5parts, που τους προωθώ τη σχετική επιστολή και αμέσως μου λένε να στείλω πίσω το φίλτρο να το ελέγξουν. 4 μέρες μετά μου πιστώνουν τα μεταφορικά (θεϊκό γιατί δε ρώτησα καν, ήταν μικρό το ποσό ~5-6Ε). Κάποιο διάστημα (2 εβδομάδες περίπου) μετά τους ρωτάω τι θα κάνουμε τελικά και μου απαντάνε οι άνθρωποι ότι περιμένουν παραλαβή από τη Pipercross. Οπότε σήμερα τους προτείνω αν γίνεται να πληρώσω τη διαφορά και να πάρω το K&N που είναι διαθέσιμο. Η απάντηση  με άφησε λίγο άφωνο αφού εμμέσως πλην σαφώς μου είπε ότι θα καλύψουμε εμείς τη διαφορά και θα το στείλουμε άμεσα.
Αυτός ήταν και ο λόγος του post ουσιαστικά, φοβερός επαγγελματίας, όχι ότι δεν έχω αφήσει χρήμα αλλά ρε guys έχω αφήσει πολύ περισσότερα σε άλλους εγχώριους χωρίς το παραμικρό δείγμα ευγνωμοσύνης.
Ένα μεγάλο +οο από μένα στον MX5parts.

tzo:
Να πω και εγώ με τη σειρά μου μια ανάλογη πρόσφατη εμπειρία με το δερμάτινο cluster cover που τοποθέτησα πριν μια εβδομάδα (φωτο στο σχετικό thread '' εσωτερικό-πίνακας οργάνων''.
Η αγορά έγινε από τον rev9 και όταν το παρέλαβα, κάτι δεν μου καθόταν καλά αφού φαινόταν μικρό. Του στέλνω mail μια φωτογραφία, του εξηγώ τι συμβαίνει και απορημένος μου λέει ότι θα το ερευνήσει. Μετά από λίγες μέρες μου απαντά :

'''Hello Kostas,
Seems like the NC3 model of cluster panel of Japan is not the same (they had a revised, shorter version).
Long story short, NC1 & NC2 in Japan had a longer one and NC3 had a different one, Left Hand Drive kept the long one for all generations (see attached file).
We’re asking Liberal if they can rush an order for the mistake we just learned… we’ll get back to you as soon as we hear from them!
Thanks,
-Maxime'''

All in all, μου έστειλε το ''σωστό'' άμεσα και χωρίς απολύτως καμία επιβάρυνση , δεν δέχτηκε να του επιστρέψω το ''μικρό'' παρότι του το ζήτησα δύο φορές (το οποίο σε κάποια στιγμή θα πουληθεί ..κοψοχρονιά) και επίσης μου έστειλε έναν κωδικό με 20$ discount σε οτιδήποτε αγοράσω ξανά από το site τους.
Απλά respect για την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά του, όχι μόνο για τα ανωτέρω αλλά πρωτίστως για τον τρόπο αντιμετώπισης και επίλυσης του όλου θέματος. Σκεφτείτε να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο με Έλληνα έμπορο τι...ατάκες θα άκουγα, ''και τι θες να κάνω εγώ τώρα'' ''αυτό παράγγειλες αυτό σου έφερα'' '' φέρε μου το άλλο πλήρωσε τα μεταφορικά και τη διαφορά'' ''δεν μπορώ να σου το αλλάξω'' και άλλα συναφή..

Manolis:

--- Quote from: tzo on March 24, 2015, 05:16:28 PM ---δεν δέχτηκε να του επιστρέψω το ''μικρό'' παρότι του το ζήτησα δύο φορές (το οποίο σε κάποια στιγμή θα πουληθεί ..κοψοχρονιά)

--- End quote ---

Γειά σου Κώστα

Πόσο είναι το κοψοχρονιά  :girlie: ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version