!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (151/240) > >>

iliasfyntanidis:
Εγώ μόνο από Bill αγοράζω.Εχουν υπάρξει καθυστερήσεις αλλά τα λεφτά σου δεν τα χάνεις ούτε τα πράγματα σου.
Προς θεού δεν είναι απατεώνας,αλλά ο πιο φτηνός ή τα ίδια σε τιμή και κάνει υποτιμολόγηση.

Hayate:
κατάλαβα  :good: τότε μάλλον στην ενημέρωση πάσχει  :P
τέλος πάντων, ελπίζω να προλάβω να τα φορέσω σύντομα για να το ευχαριστηθώ μέσα στο καλοκαίρι  :nod:

kostas_jp120:
Το RB χταπόδι ειναι out of stock, διασταυρωμένη απο Bill, FM και RB. Θα ειναι διαθέσιμο μετα το καλοκαίρι απο RB, ο FM μου είπε οτι θα το εχει απο Νοέμβρη.

Απο RB τα μεταφορικά για Ελλάδα ειναι 105 USD με USPS, εχει λιγο μανούρα στην πληρωμή γιατι δεν δέχεται κάρτες εκτός US και θέλει τραπεζικό έμβασμα, το οποίο εχει ενα κόστος. Μπορείς να κανείς κράτηση για το χταπόδι, σε αντίθεση  με τον FM που ζητάει να το προπληρωσεις για να μπεις στο back order list.

Hayate:
Κάποιο πουλάκι απο εδώ με "έδωσε" στον Bill, ότι ρωτάω, γράφω αρνητικά σχόλια κτλ. Τελικά η παγκοσμιοποίηση είναι γεγονός!
  :P :P

Τέλος πάντων ο άνθρωπος μου έστειλε κ μου απάντησε στα ερωτήματά μου, όλα καλά κ ωραία ευτυχώς.
Μου εξήγησε ότι δουλεύει μόνος του κ δεν έχει άλλα άτομα προσωπικό, βομβαρδίζεται καθημερινά απο ερωτήσεις γι'αυτό κ οι καθυστερήσεις στα mail. Κατανοητό.
Μου ζήτησε να αποσυρθούν τα αρνητικά σχόλια αν γίνεται, κ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Οπότε αν θέλει κάποιος mod ας το κάνει καθότι εγώ δε μπορώ.
Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ μάλλον βιάστηκα λίγο να τον κρίνω, τουλάχιστον με βάση τα δεδομένα που μου ανέφερε.
Anyway σημασία έχει περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα και σε αυτό μάλλον απ'ότι λέτε είναι καλός. Θα περιμένω λοιπόν να τον κρίνω εκεί κ όχι ακόμα.  :)

option-D:
Το "πουλάκι" λογικά μπορεί να σου σβήσει και το ποστ  ::-

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version