!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
infidel:
--- Quote from: nmwisima on October 19, 2010, 09:51:22 PM ---
--- Quote from: infidel on October 19, 2010, 08:28:58 PM ---
--- Quote from: nmwisima on October 19, 2010, 06:54:52 PM ---Αν χρειαστεί αν ξαναπάρεις φλασάρια, εγώ θα στα φέρω ΤΣΑΜΠΑ και απλά θα σου χρεώσω 30 ευρώ μεταφορικά ;D ;D
--- End quote ---
Η εγώ δεν κατάλαβα κάτι ή εσυ. Ο IL ήθελε 19+30= 50 για να μου τα στείλει και ο εδώ αντιπρόσωπος επειδή προφανώς κάνει μαζικά την παραγγελία μου ζήτησε 21 ευρώ για τα φλασάκια. Ούτε μου είπε ότι μου κάνει δώρο τα μεταφορικά, ούτε με χρέωσε 2 ευρώ για μεταφορικά. Μου είπε τα φλασάκια κάνουν τόσο. Ακόμα μου είπε ότι οι Γερμανοί αποφάσισαν να αλάξουν courrier γιατί με το προηγούμενο είχα πολλά προβλήματα/σπασίματα.
Από mx-5 parts δεν τα πήρα γιατί δεν ήταν ετοιμοπαράδοτα. Αλλά και να ήταν κάτω από 21 δεν θα μου έβγαιναν οπότε γιατί να τρέχω;
--- End quote ---
Χαβαλέ κάνουμε ρε παιδάκι μου.
Από ebay ή Μχ5παρτς έχουν γύρω στα 22 ευρώ και θα σου έρχονταν και στο σπίτι.
--- End quote ---
Α, καλά sorry αλλά είμαι και από τη δουλειά ζαλισμένος και δεν τα πιάνω αμέσως.
Liakos:
Η αληθεια ειναι οτι ο IL μειωσε τα μεταφορικα του(τουλ για την Ελλαδα). :)
gmars:
Ο il σίγουρα μείωσε τα μτφ του, καθώς πρίν από λίγες μέρες παρέλαβα 2 ψυγεία και κάτι άλλα ψιλά (ένα τεράστιο πακέτο) με μτφ 30ε. Συνολικά πήρε 1 εβδομάδα να κατέβουν Ελλάδα και μου παραδόθηκαν στο σπίτι από την ACS. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι ενώ του είχα παραγγείλει ένα για μκ1 και ένα για μκ2.5 , μου έστειλε δύο ίδια και θα χρειαστεί πατέντα για να μπει το ένα τουλάχιστον.
option-D:
Ένα δέμα που περιμένω έχει φτάσει Ελλάδα από 21 του μήνα:
Detailed Results:
Arrived Abroad, October 21, 2010, 8:08 am, GREECE
International Dispatch, October 16, 2010, 9:28 pm, ISC MIAMI FL (USPS)
Arrival
Electronic Shipping Info Received, October 12, 2010
Ο φούστης ο πωλητής δεν μου έκανε υποτιμολόγηση κι η αξία του δέματος είναι νομίζω 160 ευρώ..
Παίζει να έχει σκαλώσει σε κανένα τελωνείο; Η αποστολή είναι με usps..
Ο ταχυδρόμος επειδή με ξέρει, μου τα φέρνει όλα τα δέματα ο ίδιος, δεν μου αφήνει ειδοποίηση για να πάω να τα πάρω αλλά αυτό δεν μου έχει έρθει ακόμα.. Πού να το αναζητήσω; Στα ΕΛ.ΤΑ. της περιοχής μου;
option-D:
Είδα κι αυτό τώρα (άλλο δέμα που περιμένω):
http://www.stamps.com/shipstatus/submit/?confirmation=EC603646188US
Πού σκ@τά τα έχουν και δεν μου τα φέρνουν; :tanevramou:
Εν τω μεταξύ, τα trackings δεν τα κοιτάω ποτέ..
Τώρα κοίταξα μόνο, από περιέργεια γιατί έχω παραγγείλει τα πράγματα 2-3 βδομάδες αλλά τελικά κάπου στην Ελλάδα τριγυρνάνε..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version