!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (150/240) > >>

philosopher:
Γενικά είχε ξεκινήσει φοβερά αλλά τώρα τελευταία δε τη παλεύει καθόλου μα καθόλου...

Nitroking:
Ισχυει αλλα δεν ειναι τωρα τελευταια, ειναι χρονος και βαλε..

Hayate:
Κατάλαβα, μου κάνατε την καρδιά περιβόλι.. τα λεφτάκια μου μόνο να μη χάσω γιατί θα πέσει κλάμα..  :please: :please:

--- Quote from: Nitroking on June 12, 2014, 12:49:22 PM ---Τι πρωτοτυπο.. :-\ Κατσε διαβασε το thread και θα καταλαβεις.. Ουπς, μηπως επρεπε να το κανεις πριν παραγγηλεις? :tease:

--- End quote ---
:llol: δίκιο έχεις αλλά δεν υπάρχει χρόνος (κ διάθεση..) βέβαια όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια..  :tanevramou: :tanevramou:

mass_c:
Συμφωνω πανω απο ενα χρονο εξηγιεται ετσι..τον ρωτησες αν τα εχει στοκ;
Γιατι μην νομιζεις κανεις δεν θελει να στοκαρει προιοντα..
Αλλα δεν πιστευω να σε φαει λεφτα,εντιμος ειναι

Hayate:
έμπλεξα τότε, ελπίζω απλά να πάρω τα πράγματά μου έστω κ με καθυστέρηση. απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δε το λέει.. πες μου θα έρθουν σε 1, σε 2, σε 3 μήνες..
για τα προιόντα της RB μου είπε πάντως απο σεπτέμβριο - οκτώβριο - νοέμβριο θα τα έχει.. κ επειδή του τα ακύρωσα φοβάμαι ότι γι'αυτό δε με ενημερώνει.

Ο σύντομος τελευταίος διάλογος:

Nasos:
Hello Bill, can you please inform me about my order? Is there any tracking link?
What is the estimated time for the order to arrive in Greece?
Thanks

30 λεπτά μετά μου απαντάει μόνο για τα end links.
Bill Wilner:
Hey Nasos, Your NOPRO end links should be shipping today and you should have them in about a week. I’ll send you a tracking # ASAP. Thanks, Bill

Του απαντάω καπάκι..
Nasos:
Thank you Bill! What about the other parts of the invoice? Is there any scheduled shipping from america? When they should arrive in Greece?

Και με γράφει στ'@@ του.. και το tracking δε το έστειλε ποτέ..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version